سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افزایش ۲۳۰ هکتار به سطح زیر کشت گیاهان دارویی در نهاوند/بیش از ۵۰ درصد تولید گشنیز کشور مربوط به نهاوند است

مدیر جهاد کشاورزی نهاوند گفت: امسال ۲۳۰ هکتار به سطح زیر کشت گیاهان دارویی این شهرستان افزوده شده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان،کریم حاج باباعلی, مدیر جهاد کشاورزی نهاوند اظهار کرد: شهرستان نهاوند یکی از مراکز اصلی کشت گیاهان دارویی در استان است و سالانه ده‌ها نوع گیاه دارویی به صورت طبیعی و دست‌کاشت در آن تولید می‌شود.

او افزود: با استقبال خوب کشاورزان ستاد گذشته نزدیک به ۲۰ گونه گیاه دارویی مانند کاسنی، گل همیشه بهار، مرزنجوش، اسطوخودوس، مریم گلی، موسیر، سیر، بادرنجبویه، به لیمو رازیانه و ارزن در سطح بیش از ۷۲ هکتار از مزارع این شهرستان کشت شیوه است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نهاوند افزود: با توجه به درآمدزایی و نقش گیاهان دارویی در اشتغالزایی کشاورزان منطقه امسال ۲۳۰ هکتار به مجموعه زمین‌های زیر کشت این گیاهان افزوده شد که البته کشاورزان هم استقبال خوبی از آن به عمل آورده‌اند.

حاج باباعلی در خصوص جایگاه نهاوند در زمینه کشت گیاهان دارویی گفت: اگرچه ممکن است بعضی شهر‌های استان در زمینه کشت خاصی از گیاهان دارویی مقام اول را داشته باشد، اما شهرستان نهاوند هم به لحاظ تنوع و هم به لحاظ سطح زیر کشت مقام اول را در سطح استان داراست.

او در خصوص کشت گشنیز گفت: کشت این محصول منحصر به فردترین گیاه دارویی است که در این شهرستان کشت می‌شود و در حال حاضر ۹۰ درصد مجموع محصول تولیدی استان و بیش از ۵۰ درصد تولید کشور مربوط به نهاوند است.

مدیر جهاد کشاورزی نهاوند افزود: گل محمدی و زعفران دو نوع دیگر از گیاهان دارویی است که در این شهرستان کاشته می‌شود و بیش از ۱۳ هکتار از اراضی کشاورزی به زعفران اختصاص دارد که سالانه حدود ۸۰ کیلو محصول از آن برداشت می‌شود.

حاج باباعلی  نهاوند افزود: گل محمدی نیز در ۱۳ هکتار از اراضی نهاوند کشت میشود که سالانه ۲ هزار و ۶۰۰ کیلوگرم گل و حدود ۳۳ هزار لیتر گلاب از آن به دست می‌آید.

منبع فارس

انتهای پیام/غ

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.