سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چه کسانی در معرض قارچ سیاه هستند؟

متخصص بیماری‌های عفونی گفت : بطور معمول افرادی که دیابت کنترل نشده دارند و قند آن‌ها بالای ۲۵۰ تا ۳۰۰ میلی گرم در دسی لیتر است در معرض ابتلا به عفونت‌های قارچی قرار دارند .

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، سیاوش وزیری متخصص بیماری‌های عفونی گفت : بطور معمول افرادی که دیابت کنترل نشده دارند و قند آن‌ها بالای ۲۵۰ تا ۳۰۰ میلی گرم در دسی لیتر است و از طرفی داروی کورتون مصرف می‌کنند، در معرض ابتلا به عفونت‌های قارچی قرار دارند.

او گفت : دو دسته از عفونت از جمله عفونت موکور و آسپرژیلوس در این بیماران شایع‌تر است.

وزیری افزود: عفونت قارچی موکور همان قارچ سیاه است که سر و صورت را درگیر کرده و نواحی سینوس‌ها را مورد تهاجم قرار می‌دهد.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: این عفونت می‌تواند با تهاجم به چشم و مغز موجب مرگ و یا کوری افراد شود.

وزیری درخصوص رابطه قارچ سیاه با بیماری کرونا گفت: قارچ سیاه عفونت ثانویه است که می‌تواند روی بیماری کرونا سوار شود.

او افزود: بنابراین بیماران دیابتی که قند کنترل نشده دارند و از طرفی کورتون مصرف می‌کنند، چنانچه به کرونا مبتلا شوند، در معرض خطر ابتلا به این نوع عفونت قارچی قرار دارند .

انتهای پیام/د

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.