سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیر نظارت بر نهادهای مالی سازمان بورس و اوراق بهادار تشریح کرد؛

اقدامات انجام شده به‌ منظور توسعه سرمایه‌گذاری غیرمستقیم

توسعه و تسهیل دسترسی به صندوق‌های سرمایه‌گذاری یکی از اقدامات انجام شده در خصوص توسعه سرمایه‌گذاری غیرمستقیم است.

 به گزارش  گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، مدیر نظارت بر نهاد‌های مالی سازمان بورس و اوراق بهادار در خصوص اقدامات انجام شده به‌منظور توسعه سرمایه‌گذاری غیرمستقیم گفت: در همین راستا، سازمان بورس و اوراق بهادار دسترسی‌های آنلاین و آف لاین را برای استفاده آسان‌تر سرمایه‌گذاران بازار سرمایه گسترش داده است.

امکان صدور و ابطال صندوق‌ها در شعب بانک‌ها

میثم فدایی بیان کرد: در خصوص دسترسی‌های آنلاین، دستورالعمل سرمایه‌گذاری آنلاین تصویب شد که از این طریق، امکان صدور و ابطال صندوق‌ها بر روی اپلیکیشن‌های مختلف و استارتاپ‌های بزرگ کشور، فراهم شده است؛ همچنین امکان صدور و ابطال صندوق‌ها در شعب بانک‌ها آزاد شده است.


بیشتر بخوانید


او تصریح کرد: علاوه بر موارد بالا و در جهت توسعه سرمایه گذاری غیرمستقیم، ابزار‌های سرمایه‌گذاری متنوعی طراحی شده‌اند؛ صندوق‌های املاک و مستغلات و نیز صندوق‌های اهرمی برخی از این ابزار‌های جدید هستند که به تازگی در بازار سرمایه معرفی شده‌اند.

فدایی با اشاره به مقررات‌زدایی از صندوق‌های سرمایه‌گذاری فعلی گفت: سازمان بورس و اوراق بهادار برخی از قوانین دست و پاگیر را کاهش داده و سعی کرده است، تا حد امکان به افزایش کارایی صندوق‌ها کمک کند.

رشد ۳۳ درصدی مجوز‌های سبدگردانی

مدیر نظارت بر نهاد‌های مالی سازمان بورس و اوراق بهادار، توسعه مجوز‌های سرمایه‌گذاری را از دیگر اقدامات انجام شده در راستای توسعه سرمایه‌گذاری غیر مستقیم عنوان کرد و افزود: طی ۷ ماهه اخیر مجوز‌های متعددی به خصوص به شرکت‌های سبدگردان اعطا شده، به طوری که این مدت با بیش از ۳۳ درصد رشد در تعداد سبد گردان‌ها همراه بوده‌ایم.

افزایش ۵۰ درصدی صندوق‌های بازارگردانی

او افزود: همچنین طی ۷ ماه گذشته، با بیش از ۲۶ درصد افزایش در حجم صندوق‌ها رو به رو بوده‌ایم؛ به طوری که حجم صندوق‌های سرمایه‌گذاری از ۴۰۱ هزار میلیارد تومان به ۵۰۸ هزار میلیارد تومان رسیده است. صندوق‌های اختصاصی بازارگردانی نیز از ۶۶ هزار میلیارد تومان به ۹۳ هزار میلیارد تومان رسیده‌اند که رشدی حدود ۵۰ درصد را شاهد بوده‌اند. صندوق‌های کالایی نیز در این مدت به رقم ۲ هزار و ۶۰۰ هزار میلیارد تومان رسیده‌اند که عدد قابل توجهی محسوب می‌شود.

عملکرد محوری کارمزد مدیران صندوق

فدایی در پاسخ به این پرسش که برای حفظ و نگهداری این ارزش و کم نشدن آن چه برنامه‌ای دارید؟، گفت: در این خصوص دسترسی مردم به صندوق‌ها را روز به روز افزایش می‌دهیم تا صندوق‌ها بتوانند منابع بیشتری جذب کنند؛ علاوه بر این، عملکرد محوری کارمزد مدیران صندوق‌های سرمایه‌گذاری در دست انجام است. براین اساس، مدیر صندوق‌هایی که عملکرد بهتری نسبت به شاخص داشته باشند، می‌توانند کارمزد دریافت کنند. این موضوع سبب ایجاد انگیزه بیشتر صندوق‌ها در جهت تلاش برای سوددهی بهتر است.

او خبر داد: عملیاتی شدن این روش نیازمند ایجاد نرم افزار مربوطه است که قرار است تا حدود دو هفته آینده عملیاتی شود.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.