سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مهمترین مشکلات صنایع دستی کرمانشاه کدام است؟

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه مهمترین مشکلات این روز‌های صنایع دستی را عنوان کرد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، حسین ویسی معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه شیوع کرونا، رکود گردشگری، افزایش قیمت مواد اولیه، کاهش قدرت خرید مردم، برگزار نشدن نمایشگاه ها، واردات صنایع دستی چینی، عدم استقبال مردم از خرید آنلاین صنایع دستی و ... را از مهمترین مشکلات این روز‌های صنایع دستی کرمانشاه دانست.

او گفت : هرچند از ابتدای امسال افزایش تولید هنر‌های دست ساز را در کرمانشاه داشته‌ایم، اما متاسفانه در بحث فروش کماکان مشکلات جدی وجود دارد.

او افزود: بالا رفتن قیمت مواد اولیه که گرانتر شدن برخی صنایع دستی را به همراه داشته و از طرفی شیوع بیماری کرونا که با ایجاد مشکلات اقتصادی قدرت خرید مردم را کاهش داده و نیز رکورد حوزه گردشگری، دست به دست هم داده اند تا همچنان در بحث فروش با موانعی مواجه شویم.

معاون صنایع دستی کرمانشاه افزود: تا پیش از شیوع بیماری کرونا برگزاری نمایشگاه‌های مختلف صنایع دستی به افزایش فروش هنرمندان این حوزه کمک می‌کرد، اما طی دو سال اخیر دیگر این ظرفیت را هم نداریم.

 این مسئول ادامه داد: واردات بی رویه کالا‌های چینی به بازار فروش صنایع دستی که با قیمتی پایین‌تر، اما بی کیفیت‌تر عرضه می‌شود را از دیگر لطماتی دانست که به حوزه صنایع دستی استان وارد شده است.

او با اشاره به تلاش‌های انجام شده برای افزایش فروش آنلاین صنایع دستی در کرمانشاه، گفت: علیرغم کار‌هایی که در این زمینه صورت گرفته، اما متاسفانه مردم از خرید اینترنتی صنایع دستی استقبال نکرده اند که دلایل مختلفی همچون عدم اعتماد مردم به این نوع از خرید و کاهش قدرت خرید مردم دارد.

ویسی با بیان اینکه کرونا صادرات صنایع دستی را هم متاثر کرده، گفت: هرچند پارسال حدود ۳۰ میلیون دلار صادرات داشتیم که در مقایسه با بسیاری از استان‌ها رقم خوبی بود، اما همچنان برای افزایش صادرات برنامه داریم و در این راستا ایجاد بازارچه‌های مرزی را برای افزایش صادرات و کمک به فروش بالاتر هنرمندانمان در دستور کار قرار داده ایم.

او از در نظر گرفتن دیگر راهکار‌ها برای افزایش فروش صنایع دستی کرمانشاه خبرداد و افزود: در کنار برنامه ریزی برای راه اندازی فروشگاه‌های آنلاین و بازارچه‌های مرزی، از دستگاه‌های مختلف استان خواسته ایم که خرید بخشی از هدایای خود را به صنایع دستی اختصاص دهند.

معاون صنایع دستی کرمانشاه ادامه داد: از سوی دیگر تفاهم نامه‌ای با معاونت گردشگری استان داشته ایم تا در طرح‌های بوم گردی به استفاده از صنایع دستی ملزم شوند.

او از صنایع دستی به عنوان یکی از نماد‌های مهم هویت و تاریخ و تمدن استان یاد کرد و افزود: نجات صنایع دستی کرمانشاه از شرایط فعلی نیاز به حمایت‌های فرادستگاهی دارد و باید نهاد‌هایی مانند شهرداری نیز پای کار بیایند.

ویسی با تاکید براینکه امسال برنامه‌های ویژه‌ای برای معرفی بیشتر صنایع دستی استان در دستور کار قرار گرفته، گفت: در این راستا، اخیرا درخواست پنج میلیارد ریال کمک برای تولید محتوا و برنامه‌های تبلیغی داده ایم که امیدواریم با این اقدامات بتوانیم صنایع دستی کرمانشاه را بیشتر معرفی و گامی برای فروش بیشتر آن برداریم .

انتهای پیام/د

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.