سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کاهش ضایعات برنج با اصلاح ساختار کارخانه‌های برنجکوبی

مدیر صنایع تبدیلی وغذایی گیلان گفت: با فعالیت کارخانه‌های اصلاح ساختار شده به طور متوسط بین ۳ تا ۶ درصد کاهش ضایعات، داشته‌ایم.

به گزارش خبرنگار  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، دکتر جواد زاده، مدیر صنایع تبدیلی و غذایی گیلان گفت: برای سال زراعی ۱۴۰۰ بیش از ۶۷۰ کارخانه نوسازی و اصلاح ساختار شده شالیکوبی در گیلان در فرآیند رتبه‌بندی قرار گرفت که با گذشت سومین سال از اجرای طرح نسبت به سال گذشته حدود ۱۵ درصد رشد داشته است.

او افزود: در این طرح تعداد واحد‌هایی که توانستند رتبه‌های برتر را کسب کنند حدود ۲۳۰ واحد شالیکوبی در دو رتبه یک و دو بوده است که نسبت به سال گذشته بیش از ۵۴ درصد رشد داشته است.

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی گیلان گفت: با فعالیت کارخانه‌های اصلاح ساختار شده به طور متوسط بین ۳ تا ۶ درصد کاهش ضایعات، داشته‌ایم.

پیش بینی می‌شود در پایان فصل زراعی سال جاری حدود ۴۵ هزار تن از ضایعات برنج گیلان جلوگیری شود که می‌تواند بیش از ۶۷۵۰ میلیارد ریال خسارت مالی را به بخش کشاورزی برگرداند.

دکتر جواد زاده نقش سازنده طرح رتبه بندی را علاوه بر کاهش ضایعات برنج، در تداوم و استمرار طرح اصلاح ساختار کارخانجات بسیار مثبت ارزیابی کرد و تصریح کرد: این طرح می‌تواند نقش یک شتاب دهنده و مشوقی برای اصلاح ساختار کارخانه‌های شالیکوبی باشد.

 


انتهای پیام/م.‌ی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.