سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عضو شورای شیراز:

سد تنگ سرخ امسال تعیین تکلیف شود

عضو شورای شیراز با بیان اینکه وقت عبور از بازی‌های سیاسی رسیده است، گفت: باید پروژه سد تنگ سرخ را طی یک فرآیند معقول به متخصصان بسپاریم و و تعیین تکلیف کرده، کار اجرایی را امسال آغاز کنیم.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، محمد فرخ‌زاده عضو شورای شیراز در نطق پیش از دستور خود در صحن علنی شورای شهر شیراز با بیان اینکه وقت عبور از بازی‌های سیاسی، سخت گیری‌های غیر کارشناسی، سهم خواهی‌ها و نظرات غیر علمی رسیده است، گفت: باید پروژه سد تنگ سرخ را طی یک فرآیند معقول به متخصصین بسپاریم و و تعیین تکلیف کرده، کار اجرایی را امسال آغاز کنیم.

او بیان کرد: در فرمایشات مقام معظم رهبری “شیراز “ به عنوان سومین حرم اهل بیت (ع) لقب گرفت، اما از نظر بودجه‌ای و امکانات در نظر گرفته شده برای شهر‌های مذهبی در انتهای جدول قرار دارد.

فرخ زاده تاکید کرد: لازم است از محل بودجه‌های ملی، استانی و با همیاری دستگاه‌های برنامه‌ای مدون با زمانبندی مشخص و با مشارکت همگان تدوین و یکبار برای همیشه نقشه راه و برنامه عملیاتی تحقق شهر سوم مذهبی برای جذب زائرین و مجاورین و امکانات رفاهی و معنوی تدوین و اجرایی شود.

این عضو شورای شهر شیراز ادامه داد: در بحث ایمنی شهری در سال ٩٧ ردیف بودجه‌ای در خصوص شهر ایمن مصوب شد، اما امروز با گذشت بیش از چند سال از این مصوبه شیراز، هنوز موفق به اجرای آن و پیوستن به کنوانسیون شهر‌های ایمن نشده است.

فرخ‌زاده از لزوم توجه به موضوع حاشینه نشین به عنوان یک مقوله بسیار مهم در کلانشهر شیراز سخن گفت واظهار کرد: ۴۰ روستا که عمدتا در قسمت‌های جنوب، جنوب شرق و جنوب غرب قرار گرفته‌اند مشکل حاشیه نشینی دارند و عمده این روستا‌ها از خدمات زیربنایی محروم لذا باید با همراهی و مساعدت نمایندگان مجلس و سایر سازمان‌های مربوطه بتوانیم با یک برنامه مدون آسیب‌های حاشینه نشینی را شناسایی و در راستای رفع آن تلاش مضاعف داشته باشیم تا روستاییان میل به مهاجرت پیدا نکنند.

رئیس کمیسیون گردشگری و زیارت شورای شهر شیراز با اشاره به اینکه این کلانشهر یکی از پتانسیل‌های بزرگ استان، منطقه، کشور و حتی جهان در زمینه گردشگری و زیارت است، عنوان کرد: شیراز شهری است که افتخار میزبانی سومین حرم اهل بیت (ع) را دارد. شهری که دارای مکان‌های تاریخی و فرهنگی کم نظیر مثل مجموعه زندیه، حافظیه، سعدیه، قصر ابونصر، برم دلک، آرامستان دارالسلام ونزدیکی به بنای تاریخی تخت جمشید و... است.

تعیین و تکلیف سد تنگ سرخ از دیگر مواردی بود که فرخ‌زاده به آن اشاره کرد و گفت: منطقه تنگ سرخ شیراز این روز‌ها تحت تاثیر فعالیت‌های غیر قانونی متخلفانی قرار گرفته که تیشه به ریشه سنگ‌های این منطقه می‌زنند. سنگ‌های لایه‌ای وطبیعی تنگ سرخ نقش عمده‌ای در حفظ خاک و صیانت از پایداری منطقه دارد.

او ادامه داد: استخراج بی رویه و غیر قانونی این سنگ‌ها ضمن ایجاد تغییر و اختلال در کارکرد‌های اکولوژیکی منطقه به زیستگاه حیوانات وگیاهان منطقه نیز آسیب جدی وارد کرده است. در حال حاضر سالانه بیش از ۵۰ میلیارد ریال هزینه بروی دست شهرداری برای نگهداری تجهیزات وکارگاه باقی می‌گذارد.

فرخ‌زاده بیان کرد: این سد نه تنها در استان بلکه در وزارت نیرو مصوبه قطعی دارد. اجرای این سد باعث جمع آوری باران‌های بلاتکلیف و خدادادی در فصول پاییز وزمستان و ضمن ایجاد فضای تفرجی در بوستان طبیعت (۵۸۰ هکتاری) و همچنین اشتغال مولد و تغییر رویکرد‌های اجتماعی در منطقه را خواهد داشت.

افسانه خواست خدایی، عضو هیأت رئیسه شورای شهر شیراز نیز در نطق پیش از دستور خود در صحن علنی شورای شهر شیراز، بیان کرد: با ایجاد کمیته تخصصی رسیدگی به درخواست‌ها و شکایت مردمی در صدد برآمدیم که این واحد مامنی برای شهروندان باشد تا بتوانند مطالبات به حق خود را که با در‌های بسته مواجه شده است به گوش کارشناسان این حوزه و مسئولین مربوطه برسد.

او ابراز امیدواری کرد که این کمیته با حضور عملیاتی در میدان، احصاء و پیگیری مشکلات مردم شهر شیراز از طریق ارتباط با ناظرین مناطق، شهردار، مسئولان شهرداری مناطق و سایر مسئولان مرتبط در مجموعه مدیریت شهری به عنوان یک نهاد نظارتی مستقل نسبت به رفع مشکلات مردم، عدالت محوری در حقوق شهروندی و تحقق شفافیت در مجموعه مدیریت شهری گامی بزرگ بردارد.

این عضو شورای شهر شیراز با تاکید بر اینکه در مسیر رفع مشکلات مردم از هیچ کوششی دریغ نخواهم کرد و در مجموعه شهرداری با هیچ احدالناسی تعارف ندارم، گفت: بی شک ما نیازمند تغییر نوع نگاه به توانمندی‌ها و قدرت تاثیرگذاری زنان هستیم که تحقق این مهم نیازمند ایجاد خودباوری در زنان و ایجاد بستری برای تقویت و بکارگیری توانمندی آنهاست.

خواست خدایی ادامه داد: در همین راستا با راه‌اندازی کمیته بانوان و خانواده در نظر داریم در راستای حفظ منزلت معنوی بانوان برای نیل به جامعه مومن، انقلابی و بانشاط از ظرفیت بانوان توانمند از جمله بانوان نخبه و فعال دانشگاه، حوزه‌های علمیه، کانون‌های فرهنگی، سازمان‌های مردم نهاد، پایگاه‌های مقاومت دانشجویی، محلات، اساتید، بانوان ورزشکار و فرهیخته خانه دار، بانوان شاغل در مجموعه مدیریت شهری، بانوان فعال حوزه رسانه و تبلیغات و تمام بانوانی که دغدغه شهر را دارند، بهره‌مند شویم.

عضو شورای شیراز با طرح این سئوال که فلسفه شان نظارتی شورا برشهرداری چیست؟ گفت: مگر نه اینکه مطابق قانون یکی از وظایف مهم اعضای شورای شهر نظارت بر عملکرد شهرداری است و به هیچ وجه نمی‌توان نسبت به این وظیفه مهم نظارتی بی تفاوت بود و هیچ کس حق ندارد این حق را که حق مردم است پایمال کند و بنده نیز این اجازه را نخواهم داد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.