سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

توزیع ۶۰ هزار پرس غذای گرم در طرح شمیم خدمت در بقاع متبرکه

در راستای اجرای طرح شمیم حسینی بیش از ۶۰ هزار پرس غذای گرم در بقاع متبرکه چهارمحال و بختیاری تهیه و بین نیازمندان توزیع شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، حجت‌الاسلام حسن امیری مدیرکل اوقاف و امور خیریه چهارمحال و بختیاری گفت: در راستای اجرای طرح شمیم حسینی بیش از ۶۰ هزار پرس غذای گرم در بقاع متبرکه استان تهیه و بین نیازمندان توزیع شد.

او افزود: در راستای اجرای طرح شمیم حسینی پارسال ۳۸ هیئت مذهبی در استان از محل موقوفات برای اطعام و حمایت از ایتام مورد حمایت اوقاف و امور خیریه قرار گرفت و امسال ۲۴ هیئت در بقاع متبرکه ا ستان از حمایت اوقاف بهره‌مند شدند.


بیشتر بخوانید


امیری اضافه کرد: در راستای اجرای این طرح ۲۰۰ راس گوسفند ذبح و توزیع شد.

او با اشاره به اینکه در عید غدیر در قالب تبرکات علوی ۵۵۰ بسته معیشتی، ۲۳ هزار و ۸۰۰ بسته بهداشتی، ۱۳هزار و ۵۰۰ پرس غذای گرم تهیه شد افزود: در این طرح ۱۵۲ راس گوسفند ذبح و بین نیازمندان توزیع شد.

انتهای پیام/ف

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.