به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ۶ سال بیشتر ندارد، انگلیسی هم میخواند و هم مینویسد، میگوید میخواهد دکتر حیوانات شود، چون بر این عقیده است که حیوانات وقتی مریض میشوند احتیاج به مراقبت بیشتری دارند.
این روزها استادانه با دستهای کوچکش پیانو مینوازد که صدای سمفونیاش گوش هر شنوندهای را به آرامی نوازش میکند.
به سه زبان انگلیسی، اسپانیایی و زبان مادری صحبت میکند، یک چهارم از زیرزمین خانهشان را به تدریس برای ۲۵ نفر از شاگردانش اختصاص داده است که با جان و دل پای درسش مینشینند و الفبای زندگی خود را از همسن خودشان یاد میگیرند.
اینروزها به خاطر کرونا تدریس نمیکند، اما برای ارتباط با شاگردان خود درصدد است که در فضای آنلاین تدریس خود را ادامه دهد.
آنچه که خواندید صحبت از «رونیکا رجبی» دختر نابغهای است که معلوماتش از صفر تا صد با همسن های خود در یک ترازو نمیگنجد.
برای پیگیری بیشتر، مهمان خانواده وی شدم، شوق و هیجان خودم برای دیدن نقش اصلی گزارشم از یک سو و استرس رفتن به خانهشان در این روزهای کرونایی از سوی دیگر تمام وجوم را فرا گرفته بود.
قرارمان ساعت ۱۱ صبح سرکلاس درس بود، کلاس درسی که همه چیز در آن برای تدریس مهیا بود، اما کرونا این کلاس را به تعطیلی کشانده است.
با رونیکا رجبی به همراه خانوادهاش به گفتگو نشستم که در ادامه با این دختر نابغه زنجانی بیشتر آشنا شویم.
شاگردان فرزندم دوست دارند مثل رونیکا متفاوت باشند
مادر رونیکا رجبی با بیان اینکه وقتی صاحب فرزند شدم تصمیم بر این داشتم فرزندم وقت خود را به بطالت نگذراند، گفت: از همان سنین پایین قصهگویی را برای دخترم آغاز کردم، وقتی دوساله شد به کتاب و نقاشی علاقه زیادی نشان میداد.
رقیه کرمی با اشاره به اینکه دخترم از همان سنین کودکی به تک تک صفحه کتابهای قصه عکسالعمل نشان میداد تا اینکه یک روز برای فرزندم کارتونی به زبان انگلیسی تهیه کردم و متوجه شدم که استعداد یادگیری زبانهای دیگر را دارد، افزود: کم کم کلمات را به صورت انگلیسی میخواند تا اینکه یک روز در کمال تعجب برایم شعر انگلیسی خواند.
کرمی با بیان اینکه سعی کردم دخترم همین مسیر را ادامه دهد و بنده هم فقط وی را همراهی کردم یادآور شد: دخترم وقتی تسلط کافی به زبان انگلیسی پیدا کرد، قصههای کودکانه فارسی را به زبان انگلیسی برای بنده و پدرش تعریف کرد و ما هم جز تشویق و تهیه کتابهای مختلف کاری از دستمان بر نمیآمد.
وی عنوان کرد: صبری که بنده داشتم در پیشرفت رونیکا خیلی تاثیرگذار بود این در حالی است که همه بچهها استعدادهای خاص خودشان را دارند به شرطی که پدر و مادر وقت و زمانی کافی برای بچههای خود صرف کنند تا کمک کنند استعداد فرزندانشان شکوفا شود.
این مادر زنجانی با اشاره به اینکه رونیکا به غیر از زبان انگلیسی و زبان مادری به زبان اسپانیایی هم میتواند صحبت کند، ادامه داد: شاگردان دخترم علاقه زیادی به کلاس رونیکا نشان میدهند و دوست دارند که مثل فرزندم متفاوت باشند و این برای بنده خیلی ارزشمند است.
همه چیز از قصهگوییهای مادرش آغاز شد
پدر رونیکا رجبی هم در این رابطه با بیان اینکه همه چیز از قصهگویی آغاز شد، گفت: فرزندم این روزها بدون اینکه کلاس تخصصی برود به صورت خودآموز پیانو مینوازد.
مهراد رجبی با اشاره به اینکه یک چهارم از زیرزمین منزل خود را در اختیار فرزندم گذاشتم تا برای شاگردانش زبان انگلیسی تدریس کند، افزود: استقبال خوبی از کلاس فرزندم میشود و افرادی که در کلاس حضور پیدا میکنند بیشتر سنین ۶ تا ۱۲ سالهها هستند.
وی با بیان اینکه بدلیل کرونا کلاس فرزندم تعطیل است، اما به دلیل استقبال خوب بچهها درصدد هستیم کلاس را به سمت آنلاین سوق دهیم، ادامه داد: بنده بر این اعتقاد هستم که نباید کودک را تحت فشار گذاشت و از این رو هیچ وقت نخواهیم گذاشت که فرزندم به صورت جهشی در مدرسه تحصیل کند.
رجبی با بیان اینکه تا به امروز هیچ کدام از دستگاههای فرهنگی استان فرزندم را ندیدهاند حتی دریغ ار یک تشویق، اضافه کرد: فقط تنها دو صفحه در اینستاگرام به اسم دخترم ایجاد کردیم و بازخوردهای خوبی هم در فضای مجازی در بر دارد و بیشتر فرزندم را تشویق میکنند، تلاش بنده و مادرش این است که دخترمان سالم بزرگ شود و از لحاظ روحی روانی به مشکل بر نخورد.
وی ادامه داد: به دلیل نابسامانیهای اقتصادی از یک سو و شیوع کرونا از سوی دیگر در حال حاضر هیچ برنامهای برای فرزندم ندارم و درصدد هستیم بستری تهیه کنیم تا به صورت آنلاین تدریس خود را ادامه دهد، تا ارتباط خود را با شاگردانش حفظ کند.
رجبی با اشاره به اینکه به غیر از رونیکا، دختر دیگری به نام «آرتینا» دارم که فقط یک و نیم سال دارد که به طبع از خواهرش به کتاب و قصه علاقه زیادی نشان میدهد. خاطر نشان کرد: همسرم هیچ زمانی برای خودش چندان وقت صرف نکرده است و بدون اغراق تمام علایق خود را صرف دخترهایمان کرده است.
پدر رونیکا رجبی با بیان اینکه فرزندم هم انگلیسی میخواند و هم میتواند بنویسد و به جای همه شخصیتهای کارتونی میتواند انگلیسی صحبت کند گفت: برای پیشرفت دخترم از هیچ کاری دریغ نخواهم کرد.
منبع: فارس
انتهای پیام/
ترفدارتم??????❤️❤️❤️❤️❤️❤️
اما برات آرزوی موفقیت دارم عزیزم?❤️
اون تو آینده میتونه فرد مهم و مفیدی تو این جامعه باشه
امیدوارم همیشه همین طور بدرخشه و پیشرفت کنه
دم پدر و مادرش گرم♥️♥️
باید فورا بفرستنش پزشکی یا کامپیوتر
کودک تا بزرگ بشه صد جور چرخ میزنه.
این معادل حرف شماست:
اسماعیل بیشکچی ، نویسندهی ترک میگوید : در یکی از مساجد ترکیه از شیخی شنیدم که در نماز جمعه با صدای بلند میگفت : " به خدا هر کس ترکی نداند بهشت را به چشم نخواهد دید "
هرچیز به اندازه و درجایگاه خودش خوب است و یادگیری در هیچ شریعتی منع نشده
متعجب نمی شوم حتی با وجود این همه استعداد از این دختربچه کم سن باهوش. ایران زمین مهد استعدادهاست اما کسی به فکر پرورش و حفظ آنها نیست. احسنت به پدر و مادر این فرزند که به فکر پیشروی به سمت پیشرفت بصورت آهسته اما بطور پیوسته هستند، نه این که یک پله ترقی کرده باشد و بعدش چندین پله افت کند.
اگر بچه ای استعداد خارق العاده ای داشته باشد آنقدر بروز دارد که هر پدر و مادری متو.جه آن شوند و احتیاج به ذره بین نیست
اگر شما متوجه استعدادی در فرزندانتان نشده آید لابد هنر خاص ذاتی نداشته اند