سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آنتونی فائوچی:

هنوز شواهدی مبنی بر خطرناک بودن واریانت «مو» وجود ندارد

آنتونی فائوچی متخصص ارشد بیماری‌های عفونی در آمریکا با بیان اینکه واریانت «مو» تهدید کننده نیست، تاکید کرد: هنوز شواهد کافی مبنی بر خطرناک بودن گونه «مو» وجود ندارد.

به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از مدیکال اکسپرس، نوع جدید ویروس کرونا به نام «مو» که ممکن است بتواند در برابر آنتی بادی‌های موجود از جمله واکسن‌ها مقاوم باشد اما به گفته متخصصان هنوز شواهد کافی برای این مسئله در دست نیست. 

آنتونی فائوچی متخصص ارشد بیماری‌های عفونی در آمریکا می‌گوید این نوع در حال حاضر در آمریکا چندان مورد توجه قرار نگرفته است، اما موسسه ملی آلرژی و بیماری‌های واگیر  آن را «بسیار جدی» می‌داند.

فائوچی گفت: ما آن را از نزدیک تحت نظر داریم، این واریانت به هیچ وجه به غالب بودن نزدیک نیست و نمی‌توان گفت خطرناک‌تر از گونه دلتای کروناست. 

او تاکید کرد در حالی که مو از نظر فنی B.۱.۶۲۱ شناخته می‌شود، دارای جهش‌هایی است که نشان می‌دهد از آنتی بادی‌های خاص فرار می‌کند، اما داده‌های بالینی زیادی وجود ندارد که این را تایید کند.

فائوچی توضیح داد: این بیشتر بر اساس داده‌های آزمایشگاهی است. مقامات در حال حاضر آن را تهدید فوری نمی‌دانند. 

این هفته، سازمان بهداشت جهانی (WHO) مو را «گونه جدید» نامید و گفت تحقیقات بیشتری برای تعیین اینکه آیا می‌تواند از آنتی بادی‌های موجود فرار کند، نیاز است. مو اولین بار در ژانویه در کلمبیا شناسایی شد.

مارسلا مرکادو، مقام بهداشت کلمبیایی روز پنجشنبه گفت «مو» مسئول سومین موج ابتلا به ویروس کرونا در این کشور از آوریل تا ژوئن بوده است که تقریبا جان ۷۰۰ نفر در طول آن موج گرفته است و تقریبا دو سوم آزمایش‌های افرادی که فوت کرده‌اند برای نوع «مو» بوده است.

به گفته دانشگاه جانز هاپکینز، کلمبیا در هفته گذشته کمتر از ۱۴۰۰۰ مورد جدید ابتلا به کووید -۱۹ و ۵۳۰ مورد مرگ جدید را مشاهده کرده است.کمتر از ۳۰ درصد از شهروندان این کشور به طور کامل واکسینه شده‌اند.

طبق گزارش WHO، اگرچه شیوع جهانی واریانت «مو» در بین موارد متوالی کاهش یافته و در حال حاضر زیر ۰.۱ درصد است، اما شیوع در کلمبیا (۳۹)) و اکوادور (۱۳) به طور مداوم افزایش یافته است. برخی شیوع‌های بزرگتر از نوع «مو» در آمریکای جنوبی و اروپا نیز گزارش شده است.

دانشگاه جانز هاپکینز گزارش داد که کلمبیا در این هفته حدود ۱۴۰۰۰ مورد جدید ابتلا به کووید و ۵۳۰ مورد مرگ داشته است. میزان واکسیناسیون آن زیر ۳۰ درصد است.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/ 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۹:۴۱ ۱۳ شهريور ۱۴۰۰
میو تلفظ کنید