به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، اردشیر نورمحمدی رئیس جهادکشاورزی سرپل ذهاب گفت : کشت پاییزه چغندر قند نسبت به کشت بهاره مصرف آب کمتر، میانگین عملکرد بالاتر و جهت اصلاح خاک از کشتهای مناسب است که و توسعه این کشت از سیاستهای وزارت جهاد کشاورزی در سالهای آینده است.
او گفت : با همت کارشناسان مدیریت جهاد کشاورزی در چندسال گذشته ترویج الگوی کشت چغندرقند پاییزه در شهرستان سرپل ذهاب به خوبی انجام گرفته است به صورتی که در سه سال گذشته ۲ بار چغندرکار نمونه کشوری از شهرستان سرپل ذهاب منتخب شده است.
رئیس جهاد کشاورزی سرپل ذهاب افزود: پارسال با تولید۵۲ هزار تن محصول چغندر قند، ۶۴۰ میلیارد ریال درآمد زایی ایجاد شد که به دلیل وجود اراضی کشاورزی مرغوب و کار کارشناسی بوده است.
نورمحمدی افزود: با کشت محصولات استراتژیک به صورت اصولی و مهندسی میتوان بیشترین بهره برداری را انجام داد.
او گفت: افزایش بهره وری آب از مزایایی است که کشت چغندرقند در تناوب زراعی دارد.
رئیس اداره آب و فاضلاب شهرستان سرپلذهاب گفت: ۱۵ روستای این شهرستان با توجه به مشکلات خشکسالی و کمبود آب با استفاده از تانکر آبرسانی سیار میشود.
احمد احمدی افزود: به منظور برخورداری همه مردم شهرستان از آب شرب همراهی و توجه جدی مردم به صرفهجویی در مصرف آب ضروری است.
او ادامه داد: در مساله تامین آب شرب، در برخی از روستاها نیازمند کمک و همراهی مردم هستیم و به طور قطع با صرفه جویی و مدیریت مصرف آب، بسیاری از مشکلات این حوزه حل خواهد شد.
رئیس اداره آب و فاضلاب سرپل ذهاب گفت: یکی از موضوعاتی که مشکلات را در تامین آب شرب بیشتر میکرد قطعی برق و در پی آن خاموشی پمپهای آب بود که در این زمینه تمهیداتی در نظر گرفته شد تا مشکل آب شرب به حداقل ممکن برسد.
او ادامه داد: شهرستان سرپل ذهاب ۳۱ هزار انشعاب آب شهری و روستایی دارد.
او افزود: فرسودگی تاسیسات، خطوط انتقال و شبکه توزیع و از طرفی هم اضافه برداشتها، دلیل کمبود و قطعی آب برخی روستاهای بخش «قلعهشاهین» شهرستان سرپلذهاب است .
انتهای پیام/د