سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خاطرات سرلشکر فیروزآبادی را در «گنجینه دل» بخوانید

کتاب «گنجینه دل» مجموعه خاطرات سرلشکر فیروزآبادی است که به قلم ایشان و از سوی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس منتشر شده است.

به گزارش حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، کتاب «گنجینه دل» مجموعه خاطرات سرلشکر بسیجی سیدحسن فیروزآبادی است که در سال ۱۳۸۸ از سوی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس منتشر شد.

این کتاب با زندگینامه وی شروع و در ادامه از وقایع دوران پیروزی انقلاب اسلامی در مشهد مقدس و تظاهرات مردمی علیه رژیم طاغوتی شاه، بستن مدرسه علمیه نواب، دستگیری توسط ساواک، وقایع دانشگاه علوم پزشکی مشهد و ورود حضرت امام خمینی (ره) به ایران، خاطراتی بازگو می‌شود.

سرلشکر فیروزآبادی همچنین در این کتاب از چگونگی برقراری ارتباط با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای قبل از پیروزی انقلاب اسلامی و فعالیت‌هایش در مسجد‌های مشهد از جمله مساجد پنج تن (ع)، حضرت امام حسن مجتبی (ع)، کرامت و فیل و تشکیل انجمن اسلامی جوانان سخن می‌گوید.


بیشتر بخوانید


سفر به قم در سال ۱۳۵۶، موضوع بخش دیگری از خاطرات وی است. در این بخش به شهادت حاج آقا مصطفی خمینی (ره) و قیام ۱۹ دی مردم قم و به شهادت رسیدن چندین نفر پرداخته شده است.

فصل دیگری از خاطرات سرلشکر فیروزآبادی "سیری بر حوادث زلزله طبس در شهریور ۱۳۵۷" نام دارد. وی در این فصل خاطرات خود را از خبر زلزله طبس و عزیمت به آنجا و تشکیل اردوگاه امدادی حضرت امام خمینی (ره) برای رسیدگی و خدمت رسانی به مردم زلزله زده طبس بازگو کرده است.

"در جهادسازندگی" بخش دیگری از کتاب «گنجینه دل» و دربرگیرنده خاطرات سال‌های ۱۳۵۸ تا ۱۳۶۰ است. در این بخش از اولین روز‌های تأسیس جهاد سازندگی خراسان، ایجاد مرکز خدمات روستایی و ملاقات با شهید محمدعلی رجایی در وزارت آموزش و پرورش و صحبت با وی درباره انقلاب فرهنگی خاطره‌ای گفته شده است.

در ادامه، خاطراتی از دوران مسئولیت جمعیت هلال احمر، حضور در جبهه‌های جنگ و کمک و امدادرسانی به رزمندگان و فعالیت‌های جمعیت هلال احمر در حج و در پایان آلبوم عکس‌ها، آثار، حکم‌های مسئولیتی و تقدیرنامه‌ها آورده شده است.

رئیس سابق ستادکل نیرو‌های مسلح روز جمعه ۱۲ شهریورماه ۱۴۰۰ در ۷۰ سالگی بر اثر بیماری جان به جان آفرین تسلیم کرد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.