سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کدام باشگاه‌ها در نقل و انتقالات تابستانی بهترین عملکرد را داشتند؟

پنجره نقل و انتقالات تابستانی تا چند روز دیگر بسته خواهد شد و فرصت باشگاه‌ها برای یارگیری به پایان می‌رسد.

به گزارش خبرنگار  دنیای ورزش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان،  پنجره نقل و انتقالات تابستانی دیگری رو به پایان است. طرفداران فوتبال در سراسر جهان بر این عقیده اند که این مهیج‌ترین پنجره نقل و انتقالات تابستانی در سال‌های گذشته بوده است، زیرا برخی از بزرگ‌ترین ستاره‌های جهان پس از مدت طولانی تصمیم گرفتند تیم خود را تغییر دهند. جا به جایی کریستیانو رونالدو و لیونل مسی، ۲ ستاره بی، چون و چرای تاریخ فوتبال نیز از مهم‌ترین انتقالات چند سال اخیر بود.
با توجه به بحران‌های مالی ناشی از همه گیری ویروس کرونا باشگاه‌ها دیگر اصرار زیادی برای حفظ ستاره‌های خود ندارند. در ۳ ماه گذشته شاهد نقل و انتقالات باورنکردنی و غیرمنتظره‌ای بودیم.
در هر پنجره نقل و انتقالاتی برخی تیم‌ها بیشتر متنفع می‌شوند. در این گزارش به عملکرد ۵ باشگاه اروپایی می‌پردازیم که در پنجره نقل و انتقالات تابستانی بهتر از سایر رقبای خود یارگیری کردند.

۱- پاری سن ژرمن

پاری سن ژرمن پیش از تابستان امسال تیم پرستاره‌ای در اختیار داشت. با این حال پاریسی‌ها در پنجره نقل و انتقالات تابستانی چند ستاره بزرگ دیگر را به لیست تیم خود اضافه کرده اند. آن‌ها همچنین با رد پیشنهاد نجومی رئال مادرید، کیلیان امباپه را برای یک سال دیگر در تیمشان حفظ کردند. اگرچه آن‌ها در خطر از دست دادن امباپه در نقل و انتقالات تابستانی سال آینده، آن هم بدون دریافت هیچ پولی هستند، اما این باشگاه حداقل برای یک سال می‌تواند بهترین ستاره‌های هجومی جهان را در پاریس کنار هم جمع کند.

پاری سن ژرمن؛ لیونل مسی، سرخیو راموس، جانلوئیجی دوناروما و جورجینیو واینالدوم را در نقل و انتقالات تابستانی به صورت آزاد و بدون پرداخت هزینه انتقال به خدمت گرفته است. این باشگاه فرانسوی قرارداد دانیلو پریرا را با ۱۶ میلیون یورو دائمی کرده است. پاری سن ژرمن با جذب اشرف حکیمی که آینده دار‌ترین مدافع راست جوان جهان به شمار می‌رود، مشکل جناح راست دفاع خود را برطرف کرده است. البته جذب این مدافع ۶۰ میلیون یورو برای پاری سن ژرمن هزینه داشت. نونو مندس، مدافع چپ ۱۸ ساله دیگر بازیکنی بود که با قرارداد قرضی اسپورتینگ لیسبون راهی پاریس شد. باشگاه پاریسی ۷ میلیون یورو بابت این انتقال به باشگاه پرتغالی پرداخت کرد.

پاری سن ژرمن، میچل باکر، مدافع چپ را با مبلغ ۷ میلیون یورو به بایر لورکوزن فروخت. آلفونس آرئولا با مبلغ ۲ میلیون یورو به صورت قرضی به وستهام یونایتد منتقل شد. در مجموع این پنجره نقل و انتقالاتی برای پاریسی‌ها فوق العاده‌ای بوده است.

۲- چلسی

مدافع عنوان قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا در نقل و انتقالات تابستانی عملکرد مختصر و مفیدی داشت. آبی‌های لندن به یک گلزن تمام عیار نیاز داشتند، زیرا نمی‌توانستند به بازیکن پرنوسانی مانند تیمو ورنر تکیه کنند. به همین دلیل چلسی روملو لوکاکو را با قراردادی به ارزش ۱۱۵ میلیون یورو از اینتر میلان به خدمت گرفت.
لوکاکو در چند فصل گذشته برای اینتر میلان فوق العاده بود. او در ۹۵ بازی برای نراتزوری در طول ۲ فصل ۶۴ گل به ثمر رساند و ۱۶ پاس گل داد. لوکاکو در اولین بازی خود برای چلسی گلزنی کرد تا نشان دهد که تا چه اندازه می‌تواند در خط حمله موثر باشد.
آبی‌ها سپس در آخرین مهلت با جذب سائول نیگز به صورت قرضی از اتلتیکو مادرید، خط میانی خود را تقویت کردند. آنچه فعالیت نقل و انتقالاتی چلسی را موثرتر از دیگر رقبا نشان می‌دهد، فروش چند بازیکن این تیم است.

باشگاه چلسی، تامی آبراهام، کورت زوما، فیکایو توموری، داوید زاپاکوستا، ویکتور موسی و اولیویه ژیرو را فروخت و از طریق فروش آن‌ها نزدیک به ۱۲۰ میلیون یورو پول به دست آورد. آث میلان تیمو باکایوکو را نیز با مبلغ ۲ میلیون یورو به صورت قرضی به خدمت گرفت. کندی، امرسون پالمیری و میشی باتشوایی دیگر بازیکنانی هستند که با قرارداد‌های قرضی از چلسی رفتند.

۳- منچستر یونایتد

برخی از هواداران منچستریونایتد هنوز از این واقعیت که باشگاه در تابستان امسال هافبک دفاعی جذب نکرده است خشمگین هستند. البته این تصمیم باشگاه قابل درک است، زیرا باشگاه به یک تکنسین بهتر در خط میانی نیاز دارد که بتواند خط دفاعی و حمله را به هم متصل کند.

با باز شدن پنجره نقل و انتقالات، اولویت‌های منچستریونایتد جذب مدافع میانی و وینگر راست بود و این باشگاه با ۲ بازیکن بزرگ قرارداد امضا کرد. رافائل واران یک مدافع درجه یک در پست دفاع میانی است که با قراردادی به ارزش ۴۰ میلیون یورو راهی اولدترافورد شد.
جیدون سانچو که یکی از بهترین وینگر‌های جوان جهان است، با ۸۵ میلیون یورو با منچستر یونایتد قرارداد امضا کرد. در پایان نقل و انتقالات نیز شیاطین سرخ، کریستیانو رونالدو را با مبلغ ۱۵ میلیون یورو در انتقالی غافلگیر کننده به اولدترافورد آوردند و طرفداران را خوشحال کردند. این قرارداد می‌تواند ضامن قهرمانی آن‌ها در فصل جدید باشد.

منچستریونایتد همچنین تام هیتون، دروازه بان خود را به صورت رایگان به خدمت گرفت. شیاطین سرخ دنیل جیمز را در ازای ۳۰ میلیون یورو به لیدز یونایتد منتقل کردند. آن‌ها همچنین برخی از آینده دار‌ترین بازیکنان جوان خود را به صورت قرضی به خارج از کشور فرستادند.

۴- رئال مادرید

رئال مادرید بسیار مایل بود قرارداد کیلیان امباپه را در مراحل پایانی نقل و انتقالات تابستانی به سرانجام برساند، اما مسئولان باشگاه مادریدی نتوانستند مهاجم فرانسوی را به خدمت بگیرند. با این حال رئال مادرید ادواردو کاماونگا، هافبک میانی و آینده دار رن را با مبلغ ۳۰ میلیون یورو جذب کرد.

رئال مادرید با جذب رایگان داوید آلابا کارش را در نقل و انتقالات تابستانی آغاز کرد.

اگرچه جدایی سرخیو راموس ۳۵ ساله می‌تواند ضربه بزرگی برای کهکشانی‌ها تلقی شود، اما این باشگاه دارای بازیکنان توانایی در خط دفاع است. رافائل واران نیز با قراردادی به ارزش ۴۰ میلیون یورو به منچستریونایتد فروخته شد. آن‌ها ۳۵ میلیون یورو دیگر از طریق فروش مارتین اودگارد به آرسنال به دست آوردند. رئال مادرید در واقع ۴۴ میلیون یورو سود خالص در این پنجره نقل و انتقالاتی به دست آورد.


بیشتر بخوانید 


۵- اتلتیکو مادرید

اتلتیکو مادرید به لطف خرید آنتوان گریژمان در روز‌های پایانی نقل و انتقالات، در این لیست قرار می‌گیرد. این معامله نشان می‌دهد که مدیریت مالی بارسلونا در دوران اخیر ضعیف بوده است.
بارسلونا تنها برای ۲ سال مبلغ ۱۲۰ میلیون یورو را بابت جذب گریژمان پرداخت کرد که در نیوکمپ نتوانست درخشش گذشته خود را تکرار کند. کاتالان‌ها تابستان امسال مجبور شدند پس از ۱۷ سال با مسی خداحافظی کنند و سپس دومین مهاجم برتر خود را در ازای دریافت ۱۰ میلیون یورو با قراردادی قرضی راهی واندا متروپولیتانو کردند. البته باشگاه مادریدی موظف است قرارداد مهاجم فرانسوی را در پایان فصل با ۴۰ میلیون یورو دائمی کند.

این یک قرارداد وحشتناک برای بارسلونا است که برای جذب گریژمان در سال ۲۰۱۹ وام گرفته بود. با این حال وضعیت مالی این باشگاه به اندازه‌ای بحرانی است که کاتالان‌ها مجبور شدند قید گران‌ترین بازیکن خود را بزنند.

دیگر اقدام مثبت اتلتیکو مادرید خرید رودریگو دی پل بود که با مبلغ ۳۵ میلیون یورو به این تیم پیوست. سومین قرارداد بزرگ اتلتیکو مادرید ماتیاس کنیا است که از هرتا برلین به این تیم پیوست. مهاجم برزیلی می‌تواند در هر پست خط حمله بازی کند و با قراردادی به ارزش ۲۵ میلیون یورو راهی این تیم شد. او در ۲۷ بازی فصل گذشته بوندسلیگا ۷ گل زد و ۵ پاس گل داد. مارکوس پائولو، وینگر ۲۰ ساله برزیلی به صورت رایگان به خدمت گرفته شد و بنجامین لوکمت نیز به صورت قرضی به عنوان دروازه بان ذخیره جذب شد.
سائول نیگز نیز با جدایی از جمع قرمز و سفیدپوشان مادریدی راهی چلسی شد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.