سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

انگور ایذه راهی بازار شد

بیش از یک هزار تن محصول انگور از تاکستان‌های شهرستان ایذه برداشت شده است.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، کوروش نوروزی مدیر جهاد کشاورزی ایذه گفت: کار برداشت انگور از سطح ۱۶۳ هکتار تاکستان‌های ایذه که از نیمه نخست مرداد ماه آغاز شده بود، به پایان رسید و در هر هکتار از این تاکستان‌ها ۶ تن محصول برداشت شده و در مجموع به یک هزار تن رسیده است.

او افزود: انواع انگور تولیدی در ایذه شامل عسگری، محلی، یاقوتی و انگور سیاه است که علاوه بر مصرف در ایذه، برای فروش به شهر‌ها و استان‌های دیگر نیز فرستاده می‌شود.

نوروزی بیان داشت: تهیه کشمش نیز در مقادیر پایین در برخی روستا‌های شهرستان انجام می‌شود.

انتهای پیام/م

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.