به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، مجید مختاری فوق تخصص بیماری های عفونی با اشاره به علائم تنفسی در کووید ۱۹ اظهار کرد: طبق مطالعات مشترک چین و سازمان بهداشت جهانی در مورد ویروس کووید ۱۹، ۸۰ درصد از موارد تایید شده آزمایشگاهی به نوع خفیف تا متوسط مبتلا شده اند.
وی عنوان کرد: موارد بحرانی به صورت آسیب در اندامهای تنفسی دیده می شود، بیماری کووید ۱۹ یک بیماری تنفسی است، در روزهای اولیه عفونت، این ویروس به سلول های ریه حمله میکند، برای بیشتر بیماران ویروس از ریه شروع و به همان جا ختم میشود.
مختاری با اشاره به اینکه التهاب موجب آسیب بیشتر می شود، بیان کرد: این چرخه تا زمانی که هیچ بافت سالمی باقی نمانده باشد ادامه پیدا می کند، رایج ترین علائم این بیماری سرفه خشک است البته در مورد تنگی نفس و تولید خلط هم به همین شکل است، دیگر علائم ویروس کرونا که می تواند ظاهر شود خستگی، گلودرد ،سردرد، درد مفصل یا ماهیچه و آبریزش بینی است.
این فوق تخصص بیماری های عفونی با اشاره به اینکه معمولاً ۷ روز طول می کشد تا یک نفر به در بیمارستان بستری شود، اظهار کرد: موارد خفیف تا این زمان خوب می شود و موارد متوسط تا بحرانی در این زمان ذات الریه میشود که ممکن است شدت آن از تهدید آمیز تا بحرانی متفاوت باشد، لذا زمان بهبود از چند روز تا چند هفته طول میکشد.
وی با اشاره به اینکه علائم ویروس کرونا تا سندروم حاد تنفسی پیشرفت می کند، گفت: کرونا در موارد بحرانی می تواند منجر به اختلالات تنفسی شود و بیمار در این صورت نیاز به آی سی یو پیدا میکند.
بیشتر یخوانید:
انتهای پیام/