به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، محمود فیاض بخش رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان میاندورود گفت: در طرح شمیم حسینی با معرفی اعضای هیئت امنای مساجد و اماکن متبرکه به فروشگاههای مواد غذایی در شهرستان، بنهای خرید سبدکالا در اختیار اعضای هیئت امنا قرار گرفت.
او افزود: در دهه اول محرم امسال به میزان ۲ میلیارد ریال سبد کالا تهیه شد، همچنین در ماه رمضان نیز ۲۰۰ سبد کالا از محل موقوفات توزیع شد.
رییس اداره اوقاف میاندورود همچنین در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص وضعیت فعالیت مساجد و اماکن متبرکه پس از شیوع ویروس کرونا، گفت: مساجد و اماکن متبرکه شهرستان پس از اعلام بازگشایی توسط ستاد کرونا، با رعایت دستورالعملهای بهداشتی به فعالیت خود ادامه میدهند.
فیاض بخش افزود:در ایام ماه محرم با همت اعضای هئیت امناهای مساجد و اماکن متبرکه، عزاداری امام حسین (ع) با رعایت نظم و رعایت فاصله گذاریهای اجتماعی برگزار شد.
او گفت: برگزاری عزاداری ماه محرم در فضای باز، ضدعفونی کردن مساجد، توزیع ماسک میان عزاداران و نظارت بر توزیع نذریها از جمله اقدامات مساجد و اماکن متبرکه در ماه محرم بوده است.
فیاض بخش افزود: یکی از اقدامات پسندیده دیگر در سطح شهرستان، اهدای خون از طرف نمازگزاران، عزاداران و دیگر اهالی شهرستان بود که در اماکنی مانند مسجد جامع سورک و مسجد امام حسین (ع) اسرم برگزار شد.
او گفت: نمازگزاران و اهالی مساجد نیز در کمکهای مؤمنانه به مناسبتهای مختلف مشارکت دارند.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه میاندورود در بخش دیگری از گفتگو در خصوص مساجد و اماکن متبرکه، گفت:در سطح شهرستان، ۹۷ مسجد، ۲۹ حسینیه و ۲۴ تکیه وجود دارد که ۱۰ درصد این اماکن نیاز به تکمیل و نوسازی دارند.»
او افزود:هزینههای جاری، حفظ و نگهداری این اماکن از طریق کمکهای مردمی و موقوفههای مساجد و اماکن مذهبی تأمین میشود، همچنین با توجه به اعتبارات ناچیز دولتی، نوسازی اماکن مذهبی بیشتر از طریق خیران مسجدساز و مسجد یار صورت میگیرد.
فیاض بخش گفت:تعدادی از مساجد شهرستان همانند مسجد جامع ماکران و مسجد امام رضا (ع) وقف خیران و مردم است، زمین حسینیه شهدای سورک نیز توسط اهالی محلات خریداری و حسینیه در آن جا احداث شد.
انتهای پیام/س