سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح:

آمریکا با شکستی خفت‌بار از افغانستان خارج شد/ توسعه قدرت دفاعی وظیفه نظام اسلامی است/ حرکت بر لبه فناوری جهانی وظیفه وزارت دفاع است

باقری گفت: آمریکا با شکستی خفت بار از افغانستان خارج شد و ارتش ملی و مردمی افغانستان را تبدیل به ارتشی کرد که فقط یازده روز توانست مقاومت کند.

به گزارش خبرنگار حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری رئیس ستادکل نیروهای مسلح امروز یکشنبه در مراسم تکریم و معارفه امیر سرتیپ حاتمی وزیر دفاع دولت دوازدهم و امیر سرتیپ آشتیانی وزیر دفاع دولت سیزدهم اظهار کرد: خداوند را شکر می کنیم که توفیق خدمت و مجاهدت در نظام اسلامی در دوران حاکمیت اسلام در این سرزمین ارزشمند به ما عنایت فرمود و امیدواریم در این راه ثابت قدم باشیم و اجر و مزد شهیدان را دریافت کنیم.

وی با تاکید بر اینکه توسعه قدرت دفاعی برای نظام اسلامی بنا با دلایلی وظیفه قطعی و اجتناب ناپذیر است، گفت: اوامر و تدابیر مکرر فرمانده معظم کل قوا را در این زمینه دائم شنیده و آویزه گوش قرار داده ایم.  ضرورت و دلیل دیگر به وجود و توسعه و تشدید تهدیدات بر می‌گردد، چون نظام اسلامی در حساس‌ترین نقطه جهان و در موقعیت زمانی خطیری قرارگرفته است.

وی با اشاره به تحولات اخیر افغانستان اظهار کرد: آمریکایی‌ها با ظلم و کشتار مردم افغانستان وارد این کشور شدند. آمریکا در حالی با شکستی خفت بار از افغانستان خارج شد که با صرف دو هزار میلیارد دلار، ارتش ملی و مردمی افغانستان را تبدیل به ارتشی کرد که فقط یازده روز توانست در برابر مهاجمان مقاومت کند.

سرلشکر باقری با اشاره به اینکه سالانه بیش از چهار میلیارد دلار هزینه ارتش افغانستان شد، افزود: آمریکایی‌ها مسبب سایر توطئه‌ها و تهدید‌ها در این منطقه شده‌اند و در چنین شرایطی، کشوری می‌تواند با اقتدار به راه خود ادامه دهد که از توان دفاعی بومی، کارآمد و خوداتکا برخوردار باشد.

وی با تأکید بر اینکه امروز عصاره دانش‌ها در حوزه توان دفاعی و در خدمت ارتش‌ها قرار گرفته است، گفت: آنچه امروز مشاهده می‌شود، تغییر صحنه نبرد و تغییر نوع جنگ‌ها و ارتقای فناوری‌ها بر اساس دانش روز است که این موضوع سبب می‌شود تا وزارت دفاع نیز در این عرصه متناسب با تغییرات پیش رو کار را پیش ببرد.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح عنوان کرد: وقتی به جنگ «قره‌باغ» نگاه می‌کنیم، درمی‌یابیم که با جنگ‌های گذشته تفاوت اساسی داشت و همان‌طور که شاهد بودیم در این جنگ، بسیاری از تجهیزات سنتی از خاصیت افتادند و کارایی لازم را نداشتند؛ لذا قطعا درگیری‌ها و منازعات آینده شگفتی‌های بیشتری را به همراه خواهند داشت.

وی افزود: در چنین منطقه ای و در چنین شرایطی حفظ امنیت، آرامش و امکان پذیری توسعه و پیشرفت بدون داشتن توان دفاعی کارآمد و خود اتکا امکان پذیر نیست.

وی با تأکید بر اینکه امروز حرکت در مسیر تحقیقات پیشرفته در لبه فناوری جهانی وظیفه وزارت دفاع است، افزود: امروز توسعه کمّی و‌ کیفی تجهیزات متناسب با صنایع جهانی و تولید تجهیزات و تسلیحات از وظایف وزارت دفاع است؛ در کنار این، مسئولیت اداره بازنشستگان نیرو‌های مسلح نیز از وظایف اساسی وزارت دفاع است. سایر پشتیبانی‌ها از نیرو‌های مسلح و نمایندگی نیرو‌های مسلح در دولت نیز از وظایف سنگین وزارت دفاع است.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح اظهار کرد: بودجه بسیار اندکی را در مقایسه با سایر کشور‌ها در اختیار نیرو‌های مسلح قرار دادیم، اما خروجی و نتیجه کار نیرو‌های مسلح ما هم قابل قیاس با سایر کشور‌ها نیست.

سرلشکر باقری گفت: اتفاقاتی در وزارت افتاده است که ما خودمان هم باور نمی‌کردیم؛ مثلاً نقطه‌زنی موشکی بالستیک کار آسانی نیست. موشک «اسکندر» که ۳۰۰ کیلومتر برد دارد و نقطه‌زن است را روس‌ها حاضر نشدند شکل و شمایل آن را هم در اختیار ما بگذارند، اما ما به فناوری نقطه‌زنی دست یافتیم.

وی همچنین با قدردانی از عملکرد خوب امیر سرتیپ حاتمی در وزارت دفاع افزود: امروز به واسطه زحمات امیر حاتمی در وزارت دفاع در همه حوزه‌های این وزارتخانه شاهد رشد و بالندگی هستیم و برای ایشان آرزوی سلامتی و موفقیت دارم.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: میزان ارتقای برنامه‌های وزارت دفاع در مقایسه با بودجه‌ای که در اختیار وزیر سابق دفاع بود، نشان دهنده عملکرد بسیار خوب ایشان بوده و امیر حاتمی در حوزه بازنشستگان هم تلاش چشمگیری کردند.

سرلشکر باقری در پایان به کسب بیشترین رأی اعتماد در مجلس شورای اسلامی از سوی وزیر دفاع جدید اشاره و خاطرنشان کرد: این امر نشانه اعتماد نمایندگان ملت به امیر «آشتیانی» است و ایشان در این مسئولیت هم خواهند درخشید و مسیر رشد و ارتقای صنعت دفاعی و سایر مأموریت‌ها را به نحو مطلوبی خواهند پیمود.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۲:۱۰ ۰۷ شهريور ۱۴۰۰
حوادث اطراف ایران مشخص کرد که کشورمان اصلا صلاحیت مدیریت لحظات را ندارد.جنک فره باغ بهترین موقعیت بود تا شهر های خودمان را از آذری ها پس بگیریم.افغانستان هم جزیی از خاک ایران است.الان بهترین موقعیت برای پس گرفتن شهرهای ایران است.ِآمریکا حساب شده از افغانستان رفت.همه فشارهای امنیتی روی ایران خواهد بود.آینده بی فکری دولت ایران را نشان میدهد.
ناشناس
۱۱:۰۰ ۰۷ شهريور ۱۴۰۰
مردم بی پناه افغانستان از دست طالبان جونشونو کف دست گذاشتن که فرار کنن،
دختران زیر ١٢ مورد تجاوز جنسی قرار میگیرن،
اونوقت چی مهمه؟! آها یادم اومد... مهم اینه که آمریکا از افغانستان بیرون رفت!
ناشناس۹
۱۰:۵۹ ۰۷ شهريور ۱۴۰۰
این همه شکست خفت بار آمریکا؟؟؟؟؟
ناشناس
۱۰:۲۵ ۰۷ شهريور ۱۴۰۰
ارزش پولش دنیا رو زیر رو میکنه
ناشناس
۱۰:۲۲ ۰۷ شهريور ۱۴۰۰
برای ابرقدرت ها ورود و خروج در جنگی معنای شکست نیست.امریکا از اون سر دنیا اومد کشت کوبید تاراج و غارت کرد و رفت . .کاری کرد بدون جنگ افغانستان دست. طالبان و داعش افتاد . آمریکا در افغانستان از کشتن و نابود کردن و کوبیدن خسته شده بود.
ناشناس
۱۰:۱۹ ۰۷ شهريور ۱۴۰۰
تولید انبوه هنری است بس بزرگتر و هوشمندانه تر .
هر آنچه تجهیزات و امکانات بیشتر باشد یقینا توان بالاتر است آنهم با پرورش زبدگان و باهوش
ناشناس
۱۰:۰۸ ۰۷ شهريور ۱۴۰۰
آمریکا با سیاست افغانستان را ترک کرد.از این به بعد هزینه کشورهای اطراف افغانستان بسیار زیاد خواهد شد.امنبت منطقه بدون شک ضعبف میشود.آوارگی.تخریب آثار باستانی و ...چطوره یک نظامی مهم کشورمان اینها را متوجه نمیشود؟
ناشناس
۰۹:۵۸ ۰۷ شهريور ۱۴۰۰
پر کردن شکم مردم و حفظ سلامت هم جزو وظایف است.