سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

باشگاه خبرنگاران جوان گزارش می‌دهد؛

اعضای شورای شهر تهران با چه تخصصی وارد کمیسیون‌های تخصصی شده‌اند؟

در این گزارش به سوابق تحصیلی و کاری اعضای کمیسیون‌های شورای شهر تهران پرداخته شده است.

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، ۱۴ مرداد امسال بود که اعضای شورای ششم تهران وارد خیابان بهشت شدند و جایگاه جدید خودشان را از شورای پنجمی‌ها تحویل گرفتند.

یکی از موضوعات مهم از همان روز طبیعتا تشکیل کمیسیون‌های تخصصی و مشخص کردن اعضای مربوطه بود که اعضا طی مصاحبه‌هایی فراوان روز‌های متعددی را به خبرنگاران اعلام می‌کردند که بالاخره امروز در جلسه غیرعلنی، علیرضا نادعلی سخنگوی شورای شهر تهران از مشخص شدن رسمی اعضا برای کمیسیون‌ها خبر داد؛ باشگاه خبرنگاران جوان امروز این افراد را مورد بررسی قرار داده که آیا افرادی که تعیین شده‌اند اصلا تخصص کافی نسبت به آن کمیسیون مربوطه دارند یا خیر که در ادامه ملاحظه می‌کنید:

(اولین کمیسیون، کمیسیون حمل و نقل است که طبق لیست منتشر شده آقایان آقامیری، تشکری‌هاشمی و قائمی انتخاب شدند.)

سید محمد آقامیری ، دارای مدرک تحصیلی حوزوی است هم چنین دانشجوی دکترای مهندسی عمران گرایش زلزله بوده و کارشناسی ارشد علوم سیاسی هم در اختیار دارد، آقامیری بیست سال سابقه فعالیت فرهنگی دارد. پانزده سال سابقه فعالیت در عرصه های عمرانی و ساخت و ساز داشته و بیست و پنج سال نیز در احزاب و تشکل های سیاسی فعالیت کرده است همچنین پیش از حضور در شورای شهر تهران، مسئولیت اجرایی خاصی در شهرداری تهران یا مراکز دولتی کشور در اختیار نداشتند و سوال اینجاست که با مدارک حوزوی می‌توان در کمیسیون حمل و نقل فعالیت تخصصی داشت؟

سیدجعفر تشکری هاشمی، مقطع کارشناسی را در رشته مهندسی مکانیک حرارت و سیالات در دانشگاه فردوسی مشهد و کارشناسی ارشد خود را در رشته مهندسی صنایع در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب به اتمام رسانده و در حال حاضر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات در حال تدوین رساله دکتری خود در رشته استراتژی صنعتی است.

او مدیر کل فنی و مهندسی و جانشینی راهور ناجا، مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران و معاون توسعه منابع انسانی شهرداری تهران از سابقه های اجرایی او بوده است.

علی اصغر قائمی کارشناسی ارشد مهندسی فناوری اطلاعات و ارتباطات از دانشگاه پلی تکنیک تهران داشته و در شرکت کنترل ترافیک شهرداری نیز به عنوان رئیس هیات مدیره فعالیت کرده است.

(دومین کمیسیون، کمیسیون برنامه و بودجه است که طبق لیست منتشر شده آقایان حبیب کاشانی، ناصر امانی، احمد صادقی، آخوندی و میثم مظفر انتخاب شده‌اند.)

 

حبیب کاشانی، سابقه سه دوره حضور در شورای اسلامی شهر تهران را دارد مدیرعامل باشگاه پرسپولیس و مدیرعامل باشگاه سایپا هم بوده همچنین دارای دکترای حقوق بین المللی است.

ناصر امانی، مدرک حوزوی سطح دو حوزه علمیه قم را داراست هم چنین موفق به دریافت مدرک کارشناسی ارشد رشته فرماندهی و ستاد از دانشگاه امام حسین  (ع) شده و قائم مقام معاونت مالی و اداری شهرداری تهران هم بوده است.

احمد صادقی، در گرایش حقوق جزا و جرم شناسی فارغ التحصیل شده و کارشناسی حقوق قضایی از دانشگاه آزاد تهران دارد، او مدتی مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان تهران و قائم قائم سازمان جوانان و سازمان داوطلبان و معاونت امور استان های جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی بود . در کارنامه فعالیت های مدیریتی صادقی، ریاست کارگروه ایمنی و مدیریت بحران برنامه پنج ساله شهر تهران و دبیر کمیته مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شهرداری تهران دیده می شود.

محمد آخوندی، دارای دکترای جامعه شناسی در حوزه بررسی مسائل اجتماعی ایران است و پیش از حضور در ششمین دوره شورای اسلامی شهر تهران، سخنگوی سازمان تربیت بدنی بود و در بنیاد احسان که وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام ( ره ) است ، عضو موظف هیات مدیره و معاون امور مالی و منابع انسانی بوده است.

میثم مظفر، دارای سابقه معاونت طرح و برنامه و رئیس مرکز مطالعات و بررسی های استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام بوده و سابقه مدیرعاملی سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران در کارنامه دیده می شود.

(کمیسیون سوم، کمیسیون معماری و شهرسازی است که طبق لیست منتشرشده آقایان مهدی چمران، شربیانی و عباسی برای ان انتخاب شده‌اند)

مهدی چمران، فارغ‌التحصیل مقطع کارشناسی ارشد معماری از دانشگاه تهران است، ، معاون فرهنگی ستاد فرماندهی کل قوا و مشاور تحقیقات علمی رئیس ستاد فرماندهی کل قوا بوده‌ است. ریاست دوره دوم و سوم و چهارم شورای اسلامی شهر تهران نیز از جمله مسئولیت‌های اجرایی اوست.

جعفر شربیانی، مدیریت تدارکات اقلام فنی معاونت مهندسی تعمیرات هواپیمایی هما و مدیریت تدارکات اقلام عمومی معاونت پشتیبانی هواپیمایی هما در کارنامه او دیده می شود همچنین به عنوان دبیر دبیران شورایاران منطقه بیست فعالیت کرد و در مناطق پهنه جنوب تهران نیز دبیر شورایان بود.

مهدی عباسی سابقه شهرداری منطقه ۱۷ را در کارنامه خود دارد و رئیس مرکز عمران و املاک دانشگاه آزاد اسلامی و شهرداری منطقه ۱۷ تهران بود همچنین در سوابق مهدی عباسی، قائم مقامی شهرداری منطقه ۳ تهران، ریاست دبیرخانه هیات مرکزی گزینش شهرداری تهران و عضویت درکمیته عالی درآمد و کمیته دیون شهرداری تهران نیز دیده می شود. مهدی عباسی از اعضا کمیته انتصابات معاونت اجتماعی شهرداری تهران و معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری منطقه شش تهران بود.

(کمیسیون چهارم، کمیسیون خدمات شهری است که طبق لیست منتشر شده آقایان پیرهادی، بابایی و خانم نجفی برای آن انتخاب شده‌اند)

مهدی پیرهادی نزدیک به ۱۸ سال سابقه در مدیریت شهری داشته و در سطوح مختلف در شهرداری تهران، به خدمت پرداخته است. مهدی پیرهادی دارای مدرک دکترای روابط بین الملل از دانشگاه علامه طباطبایی است.

مهدی بابایی کارمند رسمی شهرداری تهران بوده و دانشجوی مقطع دکتری مدیریت تکنولوژی است همچنین از دیگر سوابق مهدی بابایی در حوزه مدیریت شهری می‌توان به معاونت خدمات شهری و فضای سبز شهرداری منطقه ۱۳، شهرداری ناحیه ۲ منطقه ۱۳، شهرداری ناحیه ۳ منطقه ۱۳ و شهرداری ناحیه ۴ منطقه ۱۳ اشاره کرد.

سوده نجفی در هیات مدیره تعاونی مسکن کارکنان تامین اجتماعی به عنوان عضو هیات مدیره و نایب رئیس هیات مدیره فعالیت داشت. در کارگروه آسیب اجتماعی و بنیاد برکت و احسان نیز به عنوان عضو جهادی، نقش آفرینی کرده و عضو شورای مرکزی بسیج جامعه پزشکی نیز بوده است.

(کمیسیون پنجم، کمیسیون فرهنگی اجتماعی است که طبق لیست منتشر شده خانم شمس احسان، معدنی پور، علوی و نادعلی برای آن انتخاب شده‌اند.)

زهرا شمس احسان دانشجوی دکترای جامعه شناسی فرهنگی است و ، مدیر اداره آسیب های اجتماعی اداره کل امور بانوان، مدیر اداره مشارکت و امور اجتماعی اداره کل امور بانوان، مدیر اجرایی طرح مشاوره و روان درمانی زندانیان زن استان تهران را بر عهده داشت.

نرگس معدنی پور، مدرک کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی با گرایش استراتژیک دارد، سابقه شهرداری داشته و منطقه ۱۳، مدتی زیر نظر وی اداره می شد. هم چنین مدیرکل امور بانوان شهرداری تهران بوده و از مهم ترین اقدامات وی، تدوین طرح جامع آموزش و توانمندسازی زنان شهر تهران بود.

سید احمد علوی از مشاوران سازمان بسیج مستضعفین شهرداری تهران بوده و سابقه جانشینی حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس را در کارنامه شغلی خود دارد. از سال ۱۳۸۳ تا سال ۱۳۸۴، به عنوان مدیر امور اداری موزه حیات وحش دارآباد تهران منصوب شد و از سال ۸۴ تا ۹۰ نیز به عنوان رئیس اداره فرهنگی شهرداری منطقه ۱ پایتخت مشغول به کار بود.

علیرضا نادعلی دستیار رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور در عرصه ارتباطات فرهنگی انقلاب اسلامی بوده و مدتی نیز به عنوان مدیرکل حوزه ریاست این سازمان، مشغول به کار شده است.

(کمیسیون ششم، کمیسیون نظارت و حقوقی است که طبق لیست منتشرشده، پرویز سروری، مهدی اقراریان و نرجس سلیمانی برای آن انتخاب شده اند.)

پرویز سروری کارشناسی مدیریت دولتی از دانشگاه تهران و فوق لیسانس مدیریت امور دفاعی داشته است، در زمان حضور در شورای اسلامی شهر تهران، ریاست کمیسیون نظارت و حقوقی شورای شهر را عهده دار بود. سابقه معاونت امور اداری و کارگری و اصناف نیروی مقاومت بسیج را در کارنامه داشته و پیش از آن نیز معاون هماهنگ کننده نیروی مقاومت بسیج در منطقه تهران بود .

مهدی اقراریان، دانشجوی دکترای سیاست گذاری عمومی است. در سوابق مهدی اقراریان ، معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تهران و ریاست دبیرخانه مرکزی رویداد ملی کرسی های آزاد اندیشی دانشگاه آزاد اسلامی دیده می شود .

نرجس سلیمانی، در سوابق وی اشاره شده که او پژوهشگر و فعال اجتماعی است. 


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.