به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، سید علی اصغر میرابراهیمی، رئیس اتحادیه رستوران داران و سلف سرویس تهران در رابطه با گرانی اخیر غذای رستورانهای تهران از جمله قیمت یک پرس زرشک پلو با مرغ به طور میانگین از ۴۶ هزار تومان در ماه گذشته به ۵۹ هزار تومان گفت: ماه قبل برنج را کیلویی ۳۷ هزار تومان میخریدیم ولی امروز همان برنج کیلویی ۴۴ هزار تومان شده است.
او ادامه داد: برای پخت یک پرس زرشک پلو از مرغ کیلویی ۲۹ هزار تومان استفاده میکردیم که در حال حاضر به کیلویی ۴۰ هزار تومان رسیده است.
این مقام مسئول با بیان مطلب فوق درباره علل افزایش نرخ غذاهای مورد عرضه در رستورانها افزود: همچنین قیمت آب، برق، اجاره بهای رستوران، حقوق کارگر و افزایش قیمت ۳۵ درصدی روغن توسط کارخانههای تولیدکننده از جمله دلایل افزایش قیمت یک پرس غذا در رستورانهای سطح شهر است.
او بیان کرد: یک پرس زرشک پلو با مرغ قیمت مصوبی ندارد ولی ما نظارت میکنیم که افزایش قیمتها خارج از عرف و دور از قیمتهای بازار نباشد. همه این موارد باعث شده که یک پرس زرشک پلو با مرغ در یک ماه گذشته ۳۰ درصد افزایش قیمت پیدا کند.
انتهای پیام/