سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بزرگترین اشتباهات مردم در هنگام پخت ماکارونی از زبان آشپزهای ایتالیایی

پختن انواع غذا نیاز به تجربه و مهارت کافی دارد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  اکثرا همه ما عاشق ماکارونی هستیم. ماکارونی یکی از خوشمزه‌ترین غذا‌های ایتالیایی است و اکثر مردم دستورالعمل مخصوص خود را که سالهاست از آن پیروی می‌کنند، دارند؛ اما وب سایت اینسایدر با مصاحبه با گروهی از سرآشپز‌های ایتالیایی به بزرگترین اشتباهاتی که مردم عادی هنگام پخت ماکارونی مرتکب می‌شوند پرداخته است.


بیشتر بخوانید

آموزش آشپزی؛ از خوراک دال عدس و پیازچه و حلوای انبه تا پرتله غذای سنتی استان لرستان + تصاویر


نسخه ارزان

سعی نکنید ماکارونی ارزان بخرید چراکه ارزان قیمت بودن ماکارونی به معنی میانبر در فرآیند تولید بوده که موجب استفاده از آرد بی کیفیت برای سرعت بخشیدن به روند خشک شدن و در نتیجه ماکارونی کیفیت پایین می‌شود.

آب جوش

بسیاری از مردم حوصله ندارند تا قبل از افزودن ماکارونی به قابلمه، منتظر بمانند تا آب به طور کامل بجوشد. به محض شروع حباب زدن در سطح آب، کل ماکارونی را در آب نریزید، حدود نیم دقیقه صبر کنید تا آب به درستی شروع به جوشیدن کند و سپس ماکارونی را اضافه کنید.

نمک خیلی کم

نایت وایتینگ، سرآشپز معروف در مورد این موضوع می‌گوید:"آب ماکارونی خوب باید مزه خوبی داشته باشد. " او پیشنهاد می‌کند که باید به هر ۱۰۰۰ میلی لیتر آب ۱۰ گرم نمک اضافه کنید. اگر نمک خیلی کمی اضافه کنید، ماکارونی طعم ملایمی پیدا می‌کند.

آب کافی

مطمئن شوید که آب کافی برای پختن ماکارونی در قابلمه دارید. "ماکارونی برای غلتیدن در آب نیاز به فضا دارد! " او می‌گوید ما باید ماکارونی خود را در مقدار زیادی آب جوش نمکی بپزیم.

آبکشی ماکارونی

کارمین دی جیووانی، سرآشپز در نیویورک می‌گوید: "یکی از سوالات متداول این است که" آیا ماکارونی را بعد از آبکش کردن شستشو دهم؟ " او توضیح می‌دهد که شستشوی ماکارونی اشتباه بزرگی است، زیرا نشاسته‌ای که پس از جوشاندن روی ماکارونی باقی می‌ماند هم غنی است هم حالت مخملی به سس می‌دهد.

روش پختن

یکی از مهمترین موارد هنگام پخت ماکارونی این است که مطمئن شوید کاملاً " ‘al dente’" باشد. این کلمه در زبان ایتالیایی به معنای "تا دندان" است، اما به معنی "پختن، ولی کمی سفت بودن" به کار می‌رود. سرآشپز مشهور دیوین الکساندر می‌گوید: "بزرگترین اشتباهی که هر کسی می‌تواند مرتکب شود این است که ماکارونی را به شکل "ماکارونی مدرسه ابتدایی" که من نامش را گذاشته ام بخورد. " برخی از مردم به خوردن ماکارونی بیش از حد پخته شده عادت کرده اند، چون در مدارس یا سازمان‌ها به دلیل اینکه پخت بیش از حد می‌تواند حجم بیشتری ایجاد کند و ماکارونی بزرگتر شود به این شکل سرو می‌کنند. این کار را انجام ندهید، زیرا طعم ماکارونی وقتی هنوز کمی سفت باشد بسیار بهتر است.

پخت سس به همراه ماکارونی

آیا عادت دارید به محض پختن ماکارونی سس را با آن مخلوط کنید؟ این یک اشتباه است؛ سرآشپز سالواتوره مارچلو می‌گوید: "ماکارونی شما باید وقتی هنوز کمی سفت باشد آن را آبکش کنید تا بتوانید در سس نیز بپزید بدون آنکه بیش از حد بپزد. " ماکارونی خود را در سس به مدت حدود ۳۰ ثانیه بجوشانید و سپس آن را از روی حرارت بردارید.

منبع: سایت طلا 

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۱:۵۸ ۱۱ شهريور ۱۴۰۰
شما بلد نیستید من بلدم
مستر شف
۲۱:۱۰ ۱۰ شهريور ۱۴۰۰
ماکارونی در آب جوش ۸ دقیقه بجوشه کافیه
بعدم سس میزنی بهش و ۱۰ دقیقه دم
اینجوری ماکارونی نه خمیر میشه و نه سفت
بیشتر ایرانیا بلد نیستن ماکارونی بپزن
ناشناس
۱۷:۰۹ ۱۰ شهريور ۱۴۰۰
خوب منم همینکارو میکنم‌
ناشناس
۰۲:۰۰ ۰۷ شهريور ۱۴۰۰
اگه اینطوریه چرا خارجیا عاشق طعم غذاهای پخته شده توی ایرانن؟؟
ناشناس
۱۱:۲۶ ۰۹ شهريور ۱۴۰۰
اوووو خوب ....من ماکارونی دم کشیده دوست دارم
ناشناس
۰۲:۰۰ ۰۷ شهريور ۱۴۰۰
اگه اینطوریه چرا خارجیا عاشق طعم غذاهای پخته شده توی ایرانن؟؟
ناشناس
۰۲:۰۰ ۰۷ شهريور ۱۴۰۰
اگه اینطوریه چرا خارجیا عاشق طعم غذاهای پخته شده توی ایرانن؟؟
ناشناس
۰۲:۰۰ ۰۷ شهريور ۱۴۰۰
اگه اینطوریه چرا خارجیا عاشق طعم غذاهای پخته شده توی ایرانن؟؟
مشیری
۱۲:۲۰ ۰۶ شهريور ۱۴۰۰
ماکارونی هر چند اصالتا ایتالیایی هستش اما ماکارونی که ما ایرانی ها درست میکنیم خیلی بهتر و خوشمزه تر از ماکارونی ایتالیایی هستش ، تصورکنید ماکارونی ایتالیایی که هم طعم خمیر میدهد و هم فاقد سس و رب باشد ، یا به عبارتی دیگر برنج شمال معروف و عطر و بوی خوبی هم دارد آیا طرز پخت برنج شمال را همه می‌پسندند ؟ جواب قطعا خیر می‌باشد ، ماکارونی ایتالیایی هم همینطور می‌باشد
محمد
۱۲:۵۶ ۰۸ شهريور ۱۴۰۰
شما انگار تاحالا پاستا نخوردی یه سر به ی رستوران ایتالیایی بزن دیگه ماکارانی با رب نمیخوری
حامد
۰۰:۰۰ ۱۰ شهريور ۱۴۰۰
خب تو گاهی زیادی میخوری