به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، علی احمدزاده معاون منابع انسانی و رئیس کارگروه مدیریت بیماری کرونا شرکت توزیع نیروی برق شیراز گفت: تاکنون بخشی از کارکنان شاغل در قسمتهای دیسپاچینگ و اتفاقات شرکت توزیع برق شیراز، دُز اول واکسن کرونا را دریافت کردند، حال آنکه به دلیل شرایط کاری و تداوم شیوع کرونا، واکسینه شدن فعالان این صنعت، یک ضرورت محسوب میشود.
او بیان کرد: با توجه به شرایط و حساسیت فعالیت کارکنان شرکت توزیع نیروی برق و حضور دائمی و مستمر آنان در عرصه خدمت رسانی، با هدف ارتقاء ایمنی این افراد، موضوع دریافت واکسن کرونا، در دستور کار قرار گرفت و پیگیری شد.
احمدزاده گفت: طی هفته گذشته و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز و مراکز بهداشت شهرستانها واکسیناسیون کارکنان بخشهای دیسپاچینگ و فوریتهای برق و کادر اتفاقات برق شهرستانهای شیراز، مرودشت، کوار، سپیدان، پاسارگاد، زرقان و بیضا انجام شد.
معاون شرکت توزیع نیروی برق شیراز در عین حال یادآور شد که رایزنی برای صدور مجوز واکسینه شدن کارکنان اتفاقات برق در شهرستانهای ارسنجان، خرامه و سروستان، ادامه دارد و امید است که محقق شود.
او گفت: کارکنان صنعت برق همواره در خط مقدم خدمت حضور داشته و به صورت شبانه روزی برای تامین برق مطمئن و پایدار مشترکان، به ویژه مراکز درمانی، تولید و نگهداری دارو، واکسیناسیون و صنعتی تولید اکسیژن، فعال بوده و از هیچ کوششی دریغ نکردهاند و همگی خود را مقید به پشتیبانی فنی از کادر درمان به عنوان مدافعین سلامت مردم میدانند.
احمدزاده افزود: برای حفظ پایداری شبکه برق و رفع حوادث اضطراری، کارکنان دیسپاچینگ و فوریتهای برق و اکیپهای اتفاقات، تعمیرات و نگهداری شبکه برق و روشنایی معابر به صورت شبانه روزی در حال خدمت رسانی به مشترکین برق هستند. این گروه به دلیل نداشتن امکان استفاده از شرایط دورکاری همواره در معرض خطر ابتلا به کروناویروس قرار دارند.
او با یادآوری اینکه ابتلای این افراد، مجموعه کارکنان برق و خانواده آنان را در معرض خطر قرار میدهد، گفت: متاسفانه علیرغم پیگیریهای مستمر، هنوز امکان واکسینه شدن کارکنان بخشهای تعمیرات و نگهداری شبکه، خدمات مشترکان و احداث و توسعه شبکه هنوز به نتیجه نرسیده است.
احمدزاده خاطرنشان کرد که در روزهای گذشته و با توجه به افزایش شدت شیوع بیماری کروناویروس، شمار قابل توجهی از کارکنان بخشهای مختلف توزیع نیروی برق شیراز به این بیماری مبتلا شده و در قرنطینه به سر میبرند.
او همچنین با یادآوری اینکه حدود ۱۹۰۰ نفر نیروی کار در بخشهای مختلف شرکت توزیع برق شیراز و بخشهای برون سپاری شده فعال هستند، گفت: هر یک از این نیروها به نوبه خود نقش موثری در احداث شبکه، تامین برق پایدار، رفع حوادث اضطراری شبکه برق و ارائه خدمات به مشترکین برق ایفا میکنند و واکسینه شدن آنان در مقابل بیماری کرونا، یکی از نیازهای ضروری نه تنها صنعت برق که جامعه است.
معاون شرکت توزیع نیروی برق شیراز خاطرنشان کرد که بخش توزیع صنعت برق خط مقدم خدمت رسانی به مشترکان برق محسوب میشود و مسئولیت پاسخگویی مستقیم به نیازها و درخواستهای مشترکان برق بر عهده کارکنان این بخش از صنعت برق است.
احمدزاده ضمن قدردانی از همکاریهای دانشگاه علوم پزشکی شیراز و ستاد مدیریت بیماری کرونا استان فارس، از مسئولان تقاضا کرد که موضوع اختصاص سهمیه واکسن به کارکنان شرکت توزیع نیروی برق، به عنوان خدمتگزاران مردم و پشتیبانان مدافعان سلامت را، بیش از پیش مد نظر داشته و در اولویت قرار دهند.
انتهای پیام/