سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عجیب‌ترین عوارض مصرف گوجه فرنگی با برخی مواد غذایی

متخصصان می‌گویند نباید گوجه فرنگی را با برخی از مواد غذایی مصرف کرد.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران به نقل از ساینس اینفو، گوجه فرنگی یکی از سبزیجات سرخ رنگ و پرکاربرد است که به طور گسترده در تهیه انواع مختلف غذا‌ها استفاده می‌شود. در حقیقت از جنبه علمی گوجه فرنگی هم در گروه سبزیجات و هم در گروه میوه‌ها قرار می‌گیرد.

گوجه فرنگی سرشار از ویتامین C است که باعث درخشندگی و سلامت پوست و جلوگیری از پیری می‌شود؛ همچنین لیکوپین موجود در این گیاه مانع از صدمات اشعه خورشید به بدن می‌شود. متخصصان تاکید دارند مصرف گوجه فرنگی نه تنها شادابی را به پوست هدیه می‌دهد، بلکه باعث بهبود فرآیند هضم غذا و تناسب اندام می‌شود.

با این حال، مصرف گوجه فرنگی با برخی مواد غذایی دیگر می‌تواند برای بدن مضر باشد. از مهمترین این مواد غذایی می‌توان به موارد ذیل اشاره کرد:

۱- سیب زمینی شیرین: این گیاه همانند گوجه فرنگی دارای سطح بالایی از مواد مغذی مورد نیاز بدن است. سیب زمینی شیرین حاوی میزان بالایی فیبر، ویتامین ها و عناصر کمیاب است که باعث افزایش طول عمر می‌شود.

با این حال، مصرف همزمان این دو ماده غذایی مفید نیست. سیب زمینی شیرین دارای سطح بالایی از نشاسته است که در فرآیند هضم باعث تولید مواد اسیدی می‌شود. این مواد با پکتین موجود در گوجه واکنش نشان داده و بروز ناراحتی گوارشی در فرد را درپی خواهد داشت.

۲- خیار: گوجه فرنگی و خیار هر دو از صیفی‌جات هستند و مصرف آن در تابستان بسیار رایج است. با این حال، خیار دارای موادی به نام آنزیم‌های پروتئولیتیک است که می‌تواند روی ویتامین‌های گوجه فرنگی تاثیر بگذارد. آنزیم‌های خیار باعث شکسته شدن ویتامین C موجود در گوجه فرنگی شده و فواید مفید این سبزیجات را از بین می‌برد.

۳- شکر: یکی از رایج‌ترین عوارض مصرف گوجه فرنگی با شکر، بروز مشکلات گوارشی مانند دل درد و اسهال است.

در کنار موارد ذکر شده، در مصرف گوجه فرنگی رعایت موارد ذیل ضروری است:

۱- با شکم خالی گوجه فرنگی مصرف نکنید، زیرا در این حالت احتمال واکنش اسید معده به این گیاه و بروز دل درد و نفخ زیاد است.

۲- گوجه نارس (سبز رنگ) نخورید، زیرا دارای سم سولانین است که زیاده روی در مصرف آن علائمی مانند حالت تهوع و سرگیجه را به همراه خواهد داشت.

۳- در زمان خرید گوجه فرنگی، انواع رسیده، نرم و دارای رنگ قرمز روشن را انتخاب کنید.


بیشتر بخوانید 


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۱:۵۲ ۱۵ شهريور ۱۴۰۰
گوجه بنظر من خوب
ناشناس
۲۰:۵۵ ۰۵ شهريور ۱۴۰۰
ماه بیشتر اوقات فست فودمان سیبرمینی و گوچه سرخ شده هست.
ناشناس
۱۳:۰۴ ۰۵ شهريور ۱۴۰۰
تخیلات ذهنه
مردم چندین ساله سالاد شیرازی میخورند!
محمدی
۱۸:۳۷ ۰۴ شهريور ۱۴۰۰
سالاد
ناشناس
۱۴:۳۱ ۰۴ شهريور ۱۴۰۰
اون قاشقی که کنار سالاد گوجه و خیاره چقدر کثیفه!!!
محمد
۱۰:۱۷ ۰۶ شهريور ۱۴۰۰
اون قاشق مسی با روکش مخصوص خودشه ( قلع ) نه یه قلشق کثیف
علی
۱۰:۵۰ ۰۶ شهريور ۱۴۰۰
کمی دقت کنین قاشقی که می بینیدکثیف نیست بلکه جنسش رویی (نوعی آلومینیوم خشک) است و هرگز جنس رویی به صافی استیل نمیشه
سید امیر
۱۴:۳۱ ۰۴ شهريور ۱۴۰۰
اون قاشقی که کنار سالاد گوجه و خیاره چقدر کثیفه!!!حالم بهم خورد
ناشناس
۱۴:۰۵ ۰۴ شهريور ۱۴۰۰
گوجه گران می‌شود
ناشناس
۱۴:۰۱ ۰۴ شهريور ۱۴۰۰
معلومه می‌خوان گوجه رو گرون کنن
ناشناس
۱۳:۵۳ ۰۴ شهريور ۱۴۰۰
گوجه را کلا باسیب زمینی وخیار میخورند
ناشناس
۱۳:۵۱ ۰۴ شهريور ۱۴۰۰
دوباره گوجه و ... گرون شده
ناشناس
۱۳:۴۶ ۰۴ شهريور ۱۴۰۰
ما عمریه گوجه و خیار میخوریم با هم تو سالاد هیچ باکیمون هم نشده .
ناشناس
۱۶:۴۰ ۰۴ شهريور ۱۴۰۰
نگفت ضرر داره. میگه باعث میشه ویتامین سی گوجه جذب نشه.
ناشناس
۱۲:۴۹ ۰۴ شهريور ۱۴۰۰
سیب زمینی شیرین چیه؟!!!!!!!
ما سیب درختی داریم که شیرینه
و سیب زمینی معمولی داریم که اصلا شیرین نیست
اسم دیگرش به قول افغانی ها کچالو هست
ولی این سیب زمینی شیرین که چند جا شنیدم و تو گوگل بارها سرچ کردم عکسی ازش ندیدم که ببینم چیه
....
۰۵:۰۹ ۰۵ شهريور ۱۴۰۰
یه نوع سیب زمینی هستش بیشتر تو منطقه هرمزگان کشت میشه. برا سرماخوردگی فوق العاده مفیده.
ناشناس
۱۲:۳۹ ۰۴ شهريور ۱۴۰۰
عکسی رو که گذاشتین گوجه با خیار هستش
یه بنده خدا
۱۲:۳۶ ۰۴ شهريور ۱۴۰۰
دیگه به هیچ کس و.هیچ چیز نمیشه اطمینان کرد .گفتن گوجه و خیار باهم ضرر داره
ناشناس
۱۶:۴۲ ۰۴ شهريور ۱۴۰۰
«خیار دارای موادی به نام آنزیم‌های پروتئولیتیک است که می‌تواند روی ویتامین‌های گوجه فرنگی تاثیر بگذارد. آنزیم‌های خیار باعث شکسته شدن ویتامین C موجود در گوجه فرنگی شده و فواید مفید این سبزیجات را از بین می‌برد.»
نگفت ضرر داره. میگه درصورت مصرف همزمان، ویتامین های موجود در گوجه جذب نمیشه.
سید سعید
۱۲:۰۳ ۰۴ شهريور ۱۴۰۰
سالاد شیرازی رو از مردم‌نگیرین لطفا
شیرازی
۱۳:۵۰ ۰۴ شهريور ۱۴۰۰
. ما شیرازیا عمریه گوجه و خیار با هم تو سالاد میخوریم باکیمون نشده .
حسین
۰۹:۳۸ ۰۵ شهريور ۱۴۰۰
چوم