سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دستور پخت کتلت گوشت ترد و لذیذ با روشی متفاوت

در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع کتکلت خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان ، بعضی‌ها کتلت را با سیب زمینی پخته می‌پزند، اما سیب‌زمینی خام رنده شده بافت ترد بهتری به کتلت می‌دهد و بعد از سرخ شدن طعم آن را خوشمزه‌تر می‌کند. دستور پخت کتلت گوشت ما بسیار ساده است و همه می‌توانند با استفاده از آن یک کتلت خوشمزه در خانه درست کنند.


بیشتر بخوانید


مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
سیب‌زمینی خام رنده شده و آب گرفته: ۴۰۰ گرم
تخم‌مرغ: ۲ عدد
جعفری ساطوری شده: ۳ قاشق غذاخوری
پیاز رنده شده و آب گرفته: ۱ عدد
سیر له شده: ۲ حبه
آرد سوخاری: ۲ قاشق غذاخوری
سس کچاپ: ۱ قاشق غذاخوری
سس خردل: ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه، فلفل سیاه و نمک به میزان لازم
طرز تهیه کتلت گوشت با سیب‌زمینی خام
کتلت گوشت چرخ کرده

۱.
گوشت چرخ کرده، دو عدد تخم مرغ، سیب‌زمینی و پیاز رنده و آب گرفته شده، جعفری ساطوری شده، سیر له شده و سس‌های کچاپ و خردل، را با زردچوبه، فلفل سیاه و نمک در یک کاسه با هم مخلوط کنید.

میزان سیب‌زمینی باید به اندازه‌ی گوشت یا یک‌ونیم برابر آن باشد. بسیار مهم است که پیش از مخلوط کردن مواد آب سیب‌زمینی و پیاز رنده شده را کاملا بگیرید.

۲.
بعد از این که مواد کتلت را باهم مخلوط کردید، آرد سوخاری را به آن‌ها اضافه کنید تا از آب انداختن کتلت جلوگیری کند.


۳.
با استفاده از یک کیسه فریزر، کتلت‌ها را مانند ویدیو شکل دهید.

۴.
روغن را داغ و دو طرف کتلت‌ها را در روغن سرخ کنید.

می‌توانید چند گوجه را هم از وسط برش بزنید و کنار کتلت‌ها در تابه سرخ کنید.
نوش جان.

منبع: دیجی کالا 

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.