سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خلیلی: برای موفقیت در رشته سوارکاری باید زیرساخت‌ها به حد استاندارد جهانی برسد

رئیس فدراسیون سوارکاری در خصوص آخرین وضعیت این رشته توضیحاتی را بیان کرد.

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، مسعود خلیلی رئیس فدراسیون سوارکاری در خصوص لغو چندین باره مسابقات بین‌ المللی سوارکاری گفت: این مسابقات به دلیل شیوع ویروس کرونا لغو شد، اما دوست داشتم رسانه‌ها علاوه بر پرداختن به لغو این مسابقات به اتفاقات مهم دیگری هم که رخ داده توجه بیشتری می‌کردند. در همین روز‌های کرونایی یک کلاس بسیار خوب در بخش درساژ برگزار کردیم و با حمایت فدراسیون جهانی دو مدرس از آلمان و اتریش به مدت یک هفته کلاس داشتند که در حوزه داوری و برگزاری رقابت‌های درساژ بود. همچنین همزمان با حضور همین مدرس‌های بین‌المللی، مسابقات درساژ بانوان در رده سنی نوجوانان برگزار شد و در نهایت ۳ سوارکار منتخب راهی مسابقات درساژ اوراسیا شدند که برای نخستین بار بود در رده سنی نوجوانان و آن هم در بخش بانوان چنین اعزامی صورت می‌گیرد.

او افزود: علاوه بر این کلاس‌هایی که اشاره کردم در بخش پارادرساژ هم یک دوره کلاس بسیار مفید با حضور پاتریشیا ندو از فرانسه و با شرکت استان‌های مختلف برگزار شد. این دوره در ۱۲ روز و به صورت ۳ گروه چهار روزه برگزار شد. همچنین یک دوره مسابقه با نام FEI CHALLENGE که کاملا زیر نظر فدراسیون جهانی بود را در باشگاه اَبرش برگزار کردیم که قبل از همین تعطیلی‌های ایام تاسوعا و عاشورا به اتمام رسید. خوشبختانه هیچ مورد کرونایی هم نداشتیم و همه شرکت‌کنندگان با تست PCR حضور پیدا کردند.

رئیس فدراسیون سوارکاری با اشاره به برگزاری هفته سوم مسابقات اسب‌ دوانی در تهران اظهار کرد: روز گذشته هفته سوم رقابت‌های اسب‌ دوانی در نوروز آباد تهران به پایان رسید. این مسابقات بدون تماشاگر برگزار شد و باید از مالکان اسب‌ها و مربیان تشکر کنم که برای رعایت پروتکل‌ها در محل مسابقات حاضر نمی‌شوند تا بدون دغدغه کرونا مسابقات را برگزار کنیم. البته باید یاد آور شوم که این مسابقات اسب‌دوانی قرار بود در ۸ هفته برگزار شود، اما به دلیل تعویق در آغاز هفته اول به خاطر کرونا به احتمال زیاد در ۷ هفته مسابقات را تمام کنیم تا از آنجا به مسابقات کورس در استان گلستان برسیم. پس از این رقابت‌ها هم مسابقات پرش قهرمانی کشور را پیش‌رو داریم.

خلیلی درباره انتخاب شریسا غفاری به عنوان یکی از نامزد‌های عضویت در کمیته درساژ آسیا گفت: این بانوی شایسته فعلا نامزد عضویت است که امیدوارم در نهایت یک کرسی دیگر برای سوارکاری ایران در آسیا ثبت شود. خوشبختانه افراد زیادی از ایران در کرسی‌های بین‌المللی حضور دارند که برای نمونه کاظمیان در کمیته داوری آسیا حضور دارد و علاوه بر این او نیز کاندیدای عضویت در کمیته درساژ است.

او در پاسخ به این سوال که چه برنامه‌ای برای حضور سوارکاران ایرانی در رویدا‌های مهم همچون بازی‌های آسیایی، المپیک و پارالمپیک دارند، خاطرنشان کرد: سوارکاری فقط سوارکار و یا فقط اسب نیست و برای موفقیت در این رشته علاوه بر توجه ویژه به اسب و سوارکار باید زیرساخت‌هایمان هم به حد استاندارد جهانی برسد. خوشبختانه سوارکاران خوبی در ایران داریم، ولی اسب‌هایی که می‌توانند در رویداد‌های بزرگی مانند بازی‌های آسیایی و المپیک شرکت می‌کنند، بسیار گران قیمت هستند. در پاسخ به این سوال هم باید خبر بدهم که قرار است تیم ملی پرش ایران با ۴ سوارکار در بازی‌های آسایی هانگژو شرکت کنیم.

خلیلی در پایان گفت: به همین منظور قصد داریم ۳ مرحله مسابقات انتخابی را با موانع ۱۴۵ سانتی‌متری برگزار کنیم تا درنهایت چهار سوارکار تیم ملی برای حضور در بازی‌های آسیایی مشخص شوند. البته باید تاکید کنم که تعدادی سوارکار خوب در خارج از کشور داریم که برای مثال عادل کشاورز در مسابقات هلند و بلژیک نمایش خوبی داشت و فرهنگ صادقی هم از سوارکاران خوب است. برای این ورزشکاران هم که در بیرون از ایران حضور دارند برنامه داریم و طبق برخی معیار‌ها از این افراد نیز تست گرفته خواهد شد. اگر مشکلی پیش نیاد سال بعد همین موقع سوارکاران ایرانی در بازی‌های آسیایی رقابت خواهند کرد. مسابقات سوارکاری به دلیل اوج گیری ویروس کرونا لغو شد.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.