سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فرمانده ستاد مدیریت مقابله مطرح کرد؛

واکسینه شدن ۲۴۰ هزار نفر از کارمندان بانک در کشور

زالی گفت: در حال حاضر ۲۴۰ هزار نفر از کارمندان بانک در کشور واکسینه شده و در تهران حدود ۶۸ هزار نفر از آن‌ها واکسن را دریافت کرده اند.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا زالی فرمانده ستاد مدیریت مقابله با بیماری کرونا در کلانشهر تهران عصر امروز در نشست ویژه ستاد فرماندهی مدیریت بیماری کرونا با حضور مدیران عامل ۱۳ بانک خصوصی و دولتی که در ساختمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد با اشاره به آخرین وضعیت بیماری کرونا اظهار کرد: حرکت به سمت ایجاد مراکز مناسب در بانک ها، ترویج ارائه خدمات الکترونیک توسط بانک‌ها از جمله تصمیم‌های انجام شده در جلسه قبلی است. با توجه به شرایط پیک پنجم بیماری کرونا، بانک توجه زیادی به بحث مشتری مداری و صیانت از سلامت مشتریان داشته و مقام معظم رهبری راهبردی در عرصه پیشگیری، اگاه سازی، مداخلاتی و درمانی فرمودند که این رهنمود‌ها بسیار راهگشاست.

او ادامه داد: بر اساس سند ملی واکسیناسیون کارمندان بانک جز مشاغل پر خطر هستند و این کارمندان در مواجهه زیادی با مردم هستند. در حال حاضر ۲۴۰ هزار نفر از کارمندان بانک در کشور واکسینه شده که در تهران حدود ۶۸ هزار نفر از کارمندان بانک نیز واکسن را دریافت کرده اند.

زالی بیان کرد: با کمک ستاد و کارشناسان بانکی باید شیوه‌های جدید بازنگری و بررسی مجدد قرار بگیرند. بانک‌ها همواره نشان داده اند که اقدامات درخشانی را در کشور انجام داده اند. بیماریابی و انجام تست‌های تشخیصی باید به سمت گروه‌هایی برده که از نظر اپیدمیولوژی در اولویت بالاتری قرار دارند.

او‌افزود: انجام تست رایگان فرایند بیمار یابی را متقن‌تر کرده، زیرا در چنین شرایط اقتصادی برای برخی از سرپرست خانوار‌ها دشوار است. بانک‌ها می‌توانند در زمینه تست‌های تشخیصی کمک‌های مالی کنند. کمک‌های مومنانه برای افراد کم برخوردار باید بیشتر از گذشته شود تا پیکج هوایی شامل ماسک و مواد ضد عفونی به دست افراد کم توان برسد. امروزه می‌توان تامین ونتیلاتور، تانک اکسیژن با اسم هر بانک را در بین بیمارستان‌های کشور توزیع کرد. پروژه‌های بیمارستانی تا ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی کرده اند و بانک‌ها می‌توانند برای اتمام این طرح‌ها به ما کمک مالی کنند.

زالی افزود: امروزه می‌توان تسهیلاتی برای کادر درمان و مدافعان سلامت توسط بانک‌ها درنظر گرفت. برخی از شیوه نامه‌های رعایت نکات بهداشتی در بانک‌ها باید مورد بازنگری و ارزشیابی قرار بگیرند. شرکت‌های دانش بنیان کار‌های خوبی در زمینه تولید تجهیزات مختلف انجام داده اند و این شرکت‌ها نیازمند سرمایه گذاری و حمایت‌های مالی توسط بانک‌های عامل هستند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.