سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بازار داغ هویج، شایعه حبابی یا اکسیر شفابخش کرونا؟ / گذر لامبدا به البرز می افتد؟

با داغ شدن بازار هویج درپی انتشار شایعات تاثیر معجزه آسای آن بر درمان کرونا، صحت و سقم موارد مطروحه در فضای مجازی را بررسی کردیم.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، با افزایش تبلیغات صفحات مجازی از تاثیرات معجزه آسای هویج بر درمان کرونا یا عدم ابتلا به این ویروس، شاهد جهش چند برابری قیمت آن هستیم و این مسئله به جایی رسیده که برخی کاربران با لحن استهزا هویج را با موز مقایسه می کنند.

با افزایش قیمت هویج شاهد کمبود آن در بازار نیز هستیم.

چندی پیش نیز ویدئویی در فضای مجازی مبنی بر توزیع هویج با کارت ملی منتشر شد.

به دنبال یافتن حقیقت با مهرداد بابایی، سخنگوی ستاد مقابله با کرونای البرز گفت و گو کردیم.

بابایی گفت: تنوع غذایی، سیستم ایمنی بدن را مقاوم می کند اما تفکر این که تنها استفاده از یک نوع میوه یا سبزیجات برای درمان کرونا مناسب است، تفکر درستی نیست؛ مصرف هویج رابطه موثری بر درمان کرونا یا عدم ابتلا به آن ندارد.

او افزود: ما اکنون در اوج بیماری هستیم و اگر به کف شیوع هم رسیدیم نباید رعایت شیوه نامه های بهداشتی را پشت گوش بیندازیم.

سخنگوی ستاد مقابله با کرونای البرز گفت: آمار ابتلا به کرونا در کشورهایی هم که تا هفتاد درصد واکسینه شده اند در حال افزایش است.

او افزود: تا زمانی که شیوع کرونا در دنیا شکسته نشود نباید خیال آسوده ای داشته باشیم؛ اگر کشوری هم صد در صد واکسینه شده باشد، نمی تواند نگرانی درخصوص ابتلا به کرونا نداشته باشد.

بابایی گفت: خانواده های افراد سالمند و دارای بیماران مبتلا به بیماری های زمینه ای حتما فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنند.

او افزود: اکنون در آمریکا شاهد شیوع شکل جدیدی از کرونا به نام لامبدا  هستیم، تجربه نشان داده که ویروس های جهش یافته به تمام نقاط جهان می رسد.

سخنگوی ستاد مقابله با کرونای البرز گفت: باید هفده مرکز واکسیناسیون کرونا در البرز می داشتیم که اکنون به سی مرکز رسیده است.

او با بیان این که شهروندان تنها پس از دریافت پیامک برای تزریق واکسن کرونا مراجعه کنند، افزود:  تفاوت چندانی بین انواع واکسن ها وجود ندارد و این که تزریق یک نوع واکسن، افراد را برابر کرونا کاملا ایمن می کند؛ تفکر غلطی است.

انتهای پیام/د.خ

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.