سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

روند افزایشی کرونا در مشهد ادامه دارد/مردم از مراجعه مستقیم به بیمارستان‌ها خودداری کنند

در حال حاضر کرونا با روندی افزایشی در مشهد ادامه دارد و این مسئله فشار زیادی به کادر درمان وارد کرده است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، شاپور بدیعی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سرعت ابتلای بسیار بالا در موج پنجم کرونا سبب شده که حجم بیمارانی که به مراکز درمانی مراجعه می‌کنند روند افزایشی داشته باشد و متاسفانه این روند افزایشی در مدت زمان کوتاه بار زیادی را به سیستم درمانی شهر وارد می‌کند.

او با بیان اینکه مشهد در حال حاضر درگیر موج پنجم کرونا شده که نسبت به موج‌های قبلی شرایط خاص خود را دارد، افزود: روند افزایشی تعداد بیماران بستری و سرپایی در دو هفته اخیر بیشتر از هر زمان دیگر بوده و در این راستا برنامه‌ریزی‌های لازم برای ارائه خدمات مناسب به مردم انجام شده تا بتوان مانع بروز مرگ و میر و یا عوارض پس از بیماری شد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه براساس تجربه‌های چهار پیک کرونا در مناطق زیر پوشش این دانشگاه، برنامه نظام ارجاع با قوت تمام در حال اجراست که براساس آن افراد در صورت بروز علائم به نزدیکترین مرکز درمانی و یا مراکز منتخب کرونا مراجعه کنند، ادامه داد: در صورت نیاز از طریق مراکز سطح یک به مراکز سطح دو و در صورت نیاز بیمار به خدمات بستری به بیمارستان‌ها ارجاع داده می‌شوند.

بدیعی با تاکید بر اینکه شهروندان در صورت بروز نخستین علائم شبیه به سرماخوردگی ساده همچون بدن درد و سردرد نسبت به پیگیری و مراجعه به نزدیک‌ترین مراکز سطح یک اقدام کنند، بیان کرد: در بیماری کرونا، تعجیل در درمان بیمار از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، درمان به موقع ضمن جلوگیری از نیاز بیمار به بستری در بیمارستان‌ها از بروز مرگ و میر و عوارض ناشی از بیماری نیز به شدت جلوگیری می‌کند.

او با بیان اینکه درمانگاه‌های خصوصی، خیریه، نظامی و انتظامی و همچنین مراکز خدمات جامع سلامت ویژه کرونا آماده خدمات‌رسانی به شهروندان در سطوح یک هستند، تصریح کرد: در صورت نیاز به خدمات سطح دو، ۱۹ مرکز مجهز به آزمایشگاه، رادیولوژی و حضور متخصص نیز در شهر مشهد آماده‌سازی شده و اگر بیماران نیاز به خدمات بستری داشته باشند از این طریق به بیمارستان ارجاع می‌شوند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با توجه به اجتناب از مراجعه مستقیم به اورژانس بیمارستان‌ها در مراحل اولیه بیماری تاکید کرد: مراجعه مستقیم سبب افزایش ریسک ابتلا به عفونت و همچنین بروز ازدحام در بیمارستان‌ها می‌شود. ضمن اینکه روند خدمات رسانی را به بیمارانی که نیاز به خدمات بستری دارند نیز مختل می‌کند.

بدیعی ضمن قدردانی از حمایت و مشارکت تمام مسئولان خراسان رضوی و شهر مشهد اظهار کرد: در موج پنجم کرونا، بیشتر بیمارستان‌های شهر مشهد اعم از خصوصی، خیریه، نظامی و انتظامی و دولتی در کنار دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال خدمات رسانی به بیماران کرونایی و غیر کرونایی هستند.

انتهای پیام//ا.د

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.