سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس دانشگاه فرهنگیان خراسان شمالی:

۲۵۳ دانشجو معلم در دانشگاه فرهنگیان خراسان شمالی پذیرش شدند

محمدعلی نظری گفت: ۲۵۳ دانشجو معلم دختر و پسر در دانشگاه فرهنگیان خراسان شمالی برای سال تحصیلی جاری پذیرش شدند که از این تعداد ۱۸۳ نفر پسر و ۷۰ نفر هم دختر هستند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ،  محمدعلی نظری رئیس دانشگاه فرهنگیان خراسان شمالی گفت: دانشجویان دختر در رشته آموزش ابتدایی و دانشجویان پسر در رشته‌های آموزش ابتدایی، امور تربیتی، آموزش دانش آموزان با نیاز‌های ویژه و زبان و ادبیات فارسی پذیرش شده اند.

او افزود: به علت کمبود اعضای هیات علمی در دانشگاه و کمبود فضای خوابگاهی، آموزشی و سایر فضا‌ها نسبت به سایر مراکر فرهنگیان در کشور دانشجو کمتر پذیرش داریم این در حالی است که بیش از این سهمیه وجود دارد.


بیشتر بخوانید 


نظری گفت: این واحد دانشگاهی بر اساس نیاز آموزش و پرورش استان خراسان شمالی و درخواست آنان دانشجو معلم جذب می‌کند.

رئیس دانشگاه فرهنگیان خراسان شمالی با بیان اینکه کمبود امکانات و فضای آموزشی مانع جذب دانشجو معلم در استان شده است گفت : اگر فضای آموزشی موجود باشد تا ۷۰۰ نفر از فرزندان این استان در این داشنگاه جذب خواهند شد.

پارسال نیز این دانشگاه سهمیه ۷۰۰ نفری برای جذب دانشجو از طریق کنکور سراسری و آزمون استخدامی را داشته است اما، به علت نبود فضای آموزشی در سال گذشته کمتر از ۱۵۰ نفر و در سال‌های قبل از آن نیز تا حدود ۲۵۰ نفر دانشجو پذیرش کرده است.

 دانشگاه فرهنگیان خراسان شمالی به علت نبود فضای آموزشی، خوابگاهی و سلف و سرویس و سایر زیر ساخت‌ها نتوانسته است در سال‌های گذشته و همچنین سال تحصیلی جدید سهمیه مشخص شده را جذب کند.

هم اینک کمتر از ۲ هزار دانشجو معلم در ۲ پردیس دختران و پسران این دانشگاه خدمات علمی و آموزشی دریافت می‌کنند.

سالانه در این استان ۹۰۰ تا ۱۱۰۰ نیروی آموزش و پرورش بازنشسته می‌شوند، دانشگاه فرهنگیان باید بتواند سالانه این تعداد نیرو را آموزش داده و به استخدام آموزش و پرورش دربیاورد، اما در حال حاضر زیرساخت‌ها پاسخگوی این نیاز نیست.

خراسان شمالی ۱۸۰ هزار دانش آموز دارد که در بیش از ۲ هزار آموزشگاه زیر نظر ۱۴ هزار نیروی فرهنگی تحصیل می‌کنند.

دانشگاه فرهنگیان بخصوص پردیس خواهران با کمبود شدید فضای آموزشی مواجه است، دانشجویان دختر در فضایی مدرسه‌ای در داخل شهر تحصیل می‌کنند و دانشجویان پسر نیز در فاصله ۱۰ کیلومتری شهر بجنورد، در محل اصلی سایت دانشگاه اسکان یافته و به تحصیل مشغولند.

زیرساخت‌های این مرکز آموزش عالی پاسخگوی نیاز دانشجویان نیست چرا که دانشگاه فرهنگیان ماهیت شبانه روزی دارد و باید مراکز رفاهی، غذاخوری و خوابگاه در درون پردیس باشد و همچنین به دلیل اینکه این دانشجویان دوره‌های کارورزی نیز دارند باید به راحتی به مرکز شهر دسترسی داشته باشند.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/ه

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.