سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان خبر داد؛

کمبود نیروی درمانی دغدغه ای جدی در هرمزگان/ وضعیت کرونا در استان نگران کننده است

حسین فرشیدی گفت: با افزایش آمار مبتلایان به دلتا کرونا و خستگی مفرط در کادر درمان با کمبود نیروی درمانی در هرمزگان روبرو هستیم.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، حسین فرشیدی رئیس علوم پزشکی هرمزگان در ارتباط ویدئو کنفرانسی با خبرنگاران بیان داشت: بیشترین مکان‌های آلوده هرمزگان به کرونا ادارات با ۴۵ درصد، مراسم عروسی و عزا بیش از ۶۰ درصد و مسافرت‌های کوتاه به روستاها هستند. روزانه بیش از ۳ هزار نفر به صورت بستری و سرپایی داروی رمدسیور برای کاهش عوارض کرونا دریافت می‌کنند.

وی با بیان اینکه ۴۸۰ هزار نفر در استان واکسن کرونا نوبت اول و بیش از ۱۱۰ هزار نفر نوبت دوم را دریافت کرده اند، اضافه کرد: در حال حاضر با کمبود نیروی درمانی در هرمزگان مواجه هستیم و از همه افرادی که به صورت جهادی یا قراردادی مایل به کمک باشند استقبال می‌کنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به انجام ۵ هزار تست روزانه، عنوان کرد: ۶ آزمایشگاه تشخیص تست کرونا در استان وجود دارد، ولی به دلیل مراجعه زیاد ۳۰ درصد جواب تست‌ها بعد از سه روز آماده می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اظهار داشت: وضعیت کرونا در استان هرمزگان نگران کننده است و ما روزانه ۵۰ تخت به تخت‌های کوویدی استان اضافه می‌کنیم.

وی افزود: هم اکنون بیش از ۱۵۰۰ بیمار بستری از این تخت‌ها استفاده و خدمات درمانی دریافت می‌کنند، همچنین روزانه ۱۸۰۰ بیمار داریم که خدمات درمان بستری موقت دریافت می‌کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: اگر چه تامین دارو برای بیماران کرونایی مشکل است اما تا به حال نگذاشته‌ایم بیماران بدون دارو بمانند و به اندازه کافی تامین کرده‌ایم، در حال حاضر ما بالغ بر ۲۲ هزار بیمار در قرنطینه داریم و این افراد بایستی قرنطینه را رعایت کنند.

وی تصریح کرد: با ۲ اصل می‌توان جلوی این بیماری را گرفت اصل اول رعایت دستورالعمل های بهداشتی است که اخیرا کاهش یافته و با شروع ماه محرم بسیاری از تجمع ها برای جشن عروسی نداریم که نکته امیدوار کننده‌ای است و اصل دوم نیز واکسیناسیون عمومی است.

فرشیدی گفت: شهریور، ماه خوبی برای واکسیناسیون مردم خواهد بود و این خبر خوش را می‌دهم مطابق برنامه‌های دیده شده ۷۰ درصد مردم تا پایان مهرماه واکسینه خواهند شد.

وی در ادامه با تشکر از خدمات نیروی زمینی سپاه و کمک به تامین نیروی انسانی و کادر درمانی گفت: در تامین نیرو، کادر درمانی و تخت بیمارستانی همچنان نیازمند توجه هستیم و از نیروی زمینی سپاه می‌خواهیم بیمارستان صحرایی مجهز خود را در هرمزگان دایر کند.

وی بیان کرد: هرمزگان جزو سه استان آخر از لحاظ رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی است.

انتهای پیام/ب

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.