سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

علاقه مجری تلویزیون به نقشِ مختار/ آرزو می‌کنم همیشه برای امام حسین (ع) نوکری کنم

مجید بهره‌مند مجری با سابقه تلویزیون آرزوی نوکری امام حسین (ع) را دارد و به کاراکتر و نقش "مختار" در سریال ماندگارِ تلویزیون علاقه‌مند است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مجید بهره‌مند در تلویزیون نام‌آشناست، اما شاید مخاطب چهره‌اش را بیشتر از نامش به یاد بیاورد. مجری که در "تهران ۲۰" و خیلی از برنامه‌های دیگر چهره او را بار‌ها دیده‌ایم و بیشتر از همه آرزو دارد در ایام مناسبتی خصوصاً سوگواری امام حسین (ع) برنامه تلویزیونی روی آنتن داشته باشد. مجید بهره‌مند با وجودِ پیشنهاد‌های بازیگری، اما اجرا را به هر عرصه دیگری ترجیح می‌دهد.

او یکی از معضلاتی که باعث می‌شود مجریان پرورش‌یافته و یا جوان کمتر دیده شوند، رابطه‌های خارج از عرف می‌داند؛ به تعبیر بهره‌مند فضای‌مجازی هم این روز‌ها بیش از پیش کمک می‌کند تا بسیاری از استعداد‌های کفِ خیابانی هم کشف شوند. وقتی از این مجری با سابقه تلویزیون سؤال می‌کنیم که اگر در واقعه عاشورا بودید دوست داشتید با کدام از اصحاب همراه شوید؛ سکوت می‌کند و می‌گوید: حضرت مسلم بن عقیل.

به کاراکتر "مختار" در مجموعه تلویزیونی ماندگار داود میرباقری بسیار علاقه دارد و در لا به لای گفتگو این‌طور می‌گوید که اگر قرار بود در این سریال به عنوان بازیگر حضور پیدا کند دوست داشت چنین نقش ماندگاری را به او بسپارند.

لحظاتی پایِ صحبت‌های او نشستیم که مشروح آن در ادامه آمده است:

اجرا با رسالت بوذری و ویژه برنامه قدیمی ماه رمضان

 آقای بهره‌مند یک توضیحی درباره کارنامه خودتان بدهید؛ معرف حضور بسیاری هستید برای اینکه شاید تا به حال درباره شما به صورت جزئی صحبتی نشده باشد مخاطب ما بیشتر در جریانِ فعالیت‌های شما قرار بگیرد؟

حدود ۲۰ سالی است که در عرصه خبر، رسانه و اطلاع‌رسانی مشغول به فعالیتم. از مطبوعات ورزشی و فرهنگی و هنری شروع کردم و توأمان با حضورم در باشگاه هنرمندان ایران به عنوان مدیر روابط عمومی؛ در این شاخه از رسانه سعی کردم که چیزی یاد بگیرم. همین‌طور حدود ۱۰ سالی است که فعالیت در حوزه رسانه‌های شهری را هم تجربه کردم و با حضور در برنامه "تهران ۲۰" گرایش بیشتری به موضوعات اجتماعی پیدا کردم.

حدود ۸-۷ سالی هم می‌شود که وارد عرصه اجرا شدم و اولین اجرای زنده خودم را در برنامه "شب‌های روشن" ویژه برنامه مناسبتی ماه مبارک رمضان در شبکه دو سیما و در کنار رسالت بوذری تجربه کردم. سپس به برنامه "خانه شما" از شبکه شما دعوت شدم و در کنار محمودرضا قدیریان و مبینا نصیری چند ماهی را تا قبل از تعطیلی شبکه مذکور به اجرا پرداختم.

حدود ۵ سالی هم هست که در برنامه "تهران ۲۰" حضور دارم.

آرزویم نوکری امام حسین (ع) است

شنیدم یکی از آرزوهایتان بوده که در محرم برنامه داشته باشید و حتی پیشنهاد بازی در سریال و فیلم داشتید؛ توضیح بفرمایید.

بله. من یکی از آرزوهایم این است که بتوانم در برنامه مناسبتی و زیر سایه اهل‌بیت و امام حسین (ع) نوکری کنم. چون احساس می‌کنم این‌طور تطهیر می‌شوم و خودم را بیمه می‌کنم. اخیراً هم صحبتی برای یک برنامه با همین مضمون شده بود که تا الان هنوز توفیق نشده است.

در خصوص پیشنهاد بازیگری هم بله؛ اما خیلی جدیّ تا الان به آن فکر نکرده بودم. شاید اگر کرونا امان بدهد به زودی در یک کار حضور پیدا کنم؛ و اینکه هرچه خواستِ خدا باشد همان می‌شود و دوست دارم چالش جدیدی را در زندگی حرفه‌ای خودم تجربه کنم.

به نقش مختار بسیار علاقه دارم

اگر در مختارنامه بودید دوست داشتید کدام نقش را به شما بسپارند؛ و یا همیشه دوست دارید در کاری تاریخی مذهبی مثل سریالی برای امام حسین ساخته شود کدام نقش را بازی کنید؟

کارکتر و نقش مختار را که خیلی دوست داشتم و قطعاً همان نقش برای من هم لذت‌بخش بوده و هست. چرا که نقش محوری و تعیین‌کننده‌ای را در تاریخ اسلام و شیعیان داشته است.

اگر در واقعه عاشورا حضور داشتید با کدام یار امام حسین (ع) و صحابه ایشان همراه می‌شدید؟

به نظرم حضرت مسلم بن عقیل پسر عموی امام حسین (ع).

 چرا در ویژه برنامه‌ها برنامه‌ای نداشتید و البته آن برنامه محرمی شما در شبکه شما را هم توضیح بدهید؟

طبیعتاً هر مجری و هر برنامه شرایط خاص خودش را دارد و این برمی‌گردد به علایق فردی و شخص یک مجری که بخواهد یک برنامه مناسبی مذهبی را اجرا کند یا نه. البته که من همان‌طور که قبلاً هم عرض کردم اولین تجربه اجرای خودم را در برنامه مناسبتی در ایام ماه مبارک رمضان شروع کردم و خدا را از این بابت شاکرم. اما علاقه خودم بیشتر اجرا در حوزه مسائل اجتماعی، فرهنگی و ورزشی هست.

رابطه و شانس نباشد، مجری دیده نمی‌شود

گفته می‌شود در انتخاب و استفاده و حضور مجری در برنامه‌های تلویزیونی مثل بازیگری و کارگردانی و خیلی چیز‌های دیگر، نوعی باندبازی و مافیا وجود دارد؛ آیا این نکته صحت دارد؟

من مطلقاً نمی‌گویم، اما حتماً کتمان نمی‌کنم! شما ببینید مهران مدیری، رامبد جوان، رضا رشیدپور، احسان علیخانی و...؛ سال‌هاست که با تیم خودشان کار می‌کنند و غیر از این هم نمی‌تواند باشد. به نظرمن تحصیلات آکادمیک و گذراندن دوره‌های پیشرفته در کلاس‌های بازیگری، اجرا و فن بیان همه و همه درست؛ اما اگر رابطه و چاشنی شانس همراهِ فرد نباشد قطع به یقین، دیده نخواهد شد.

البته که با وجود فضای‌مجازی بسیاری از استعداد‌های کف خیابانی هم کشف شدند و به برنامه‌های پربیننده تلویزیونی هم راه پیدا کردند و این خودش گواه بر این مدعاست!

فضای مجازی باعث شده که خیلی از تابو‌ها شکسته بشود و هرکس در هر موقعیتی بتواند استعداد‌های خودش را شکوفا کند و به نمایش بگذارد. الان شبکه‌های اجتماعی از بسیاری گوی سبقت را ربودند و به جایگاه اجتماعی افراد تیک آبی دادند!

شما از راهش وارد عرصه اجرا شدید و یا به قولی برخی می‌گویند سفارشی و سفارش‌بازی و توصیه‌ای مجری شدید؟ قدری از روندِ حضورتان و پرورش و آموزش اجرایتان برایمان بگویید.

من فکر می‌کنم به واسطه شناختی که دوستان تهیه‌کننده و کارگردان از بنده طی سالیان حضور در عرصه خبر و رسانه داشتند دعوت به همکاری شدم و از اعتمادی هم که به من کردند کمال تشکر را دارم. از پیام ابراهیم‌پور تهیه‌کننده و کارگردان؛ رسالت بوذری مجری، مجتبی سلیم‌خانی (تهیه کننده و کارگردان) و در نهایت تیم خوب"تهران ۲۰" که دوست کهنه و استاد خودم محمد دلاوری در رأس آن قرار دارد. اینجا باید حتماً از کامران نجف‌زاده دوست قدیمی و رفیق روز‌های سخت خودم هم یادی بکنم که امیدوارم خیلی زود دوباره برگردد ایران و از بودنش بهره‌مند بشویم.

اجرا را به بازیگری ترجیح می‌دهم

بازیگری را به اجرا ترجیح می‌دهید و یا دوست دارید مجری بمانید؟

حقیقتاً اول اجرا و بعد از آن شاید بازیگری. چون اجرا جزئی از شاخه و حرفه رسانه‌ای من محسوب می‌شود و بازیگری برای من چالش جذابی است که شاید به زودی تجربه‌اش کردم. این روز‌ها شاهد این هستیم که خیلی از بازیگران و خواننده‌ها به سمت اجرای برنامه‌های تلویزیونی گرایش پیدا کردند و این خودش نشون می‌دهد که هرکسی می‌تواند توانمندی‌های خودش را با توجه به فضایی که شاید برای او فراهم شده باشد به منصه ظهور بگذارد و البته که در آن موفق هم بشود.

اجرای برنامه‌ای سیاسی به نام "آقای رئیس‌جمهور"

خودتان دوست دارید تِم برنامه‌هایی مثل تهران ۲۰ را که اجرا می‌کنید و یا اگر کار‌های دیگر در حوزه مسابقه و رئالیتی شو و خیلی از قالب‌های دیگر برنامه سازی پیشنهاد شوند آن‌ها را هم می‌پذیرید؛ به نوعی از چشم‌انداز کاری‌تان بگویید.

من چند ژانر در اجرا را تجربه کردم و به نظر خودم سبک مطالبه‌گری که در نحوه سیاستگذاری برنامه "تهران ۲۰" با اجرای محمد دلاوری و در بطن آن پاسخ صریح و شفاف به افکار عمومی مخاطبان بسیاری را تونسته به خودش جلب کند و این قطعاً با همکاری یک گروه فنی، متخصص و پویا امکان‌پذیر خواهد بود.

قطع به یقین حمایت رئیس شبکه پنج و مدیر گروه تهران و شهروندی و همچنین تهیه‌کننده و بقیه عوامل خوبِ این برنامه، فضا را برای کار بنده به وجود آوردند و از تمامی این عزیزان تشکر می‌کنم.

ما اخیراً در آیتم چالشی به نام «سررسید» در برنامه "تهران ۲۰" که بنده توفیق اجرای این قسمت را برعهده دارم، سراغ مسئولان و میهمانانی می‌رویم که در برنامه حضور داشتند و به مخاطبان برنامه بدقولی و خلف وعده کردند می‌پردازیم و کوتاهی مسئولین را گوشزد می‌کنیم و به خواستگاه مردم احترام می‌گذاریم که در هر شرایطی مسئولین باید پاسخگوی کاستی‌ها و سوء مدیریت‌هایشان باشند و افکار عمومی رو بدون پاسخ نگذارند.

اخیراً و قبل از انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ تجربه اولین اجرا در برنامه سیاسی (آقای رئیس جمهور) در کنار محمد دلاوری با ۱۰ نفر از کاندیدای ریاست جمهوری و همین‌طور چهره‌های سرشناس سیاسی داشتم که خدا را شاکرم بازتاب‌های بسیار خوبی در جریان ایجاد شور انتخابات داشت.

مختارنامه کافی نبوده و نیست

*کدام یک از سریال‌های محرمی و فیلم‌هایی که درباره امام حسین (ع) ساخته شده را دوست دارید و اینکه چرا این همه در برنامه‌سازی و سریال‌سازی که بتواند مؤثر و ماندگار باشد برای امام حسین (ع) و واقعه عاشورا دستِ‌مان خالی است؟

همیشه این سؤال برای من مطرح بوده که چرا سریالی ساخته نشده که صرفاً حادثه ظهر عاشورا، نقش کلیدی امام حسین (ع) و کربلا را به تصویر بکشد و ذهن مخاطب را با خودش درگیر کند؟ سریال "مختارنامه" تا حدی توانست این خلاء را پُر کند، اما حتماً کافی نبوده و نیست!

ما باید خیلی بیشتر از این‌ها کار کنیم، چون جای کار بسیار است و صد البته بهتر از ساخت سریال‌های بی‌محتوا، بی‌تأثیر و پفکی است که گاهاً شاهد ساختش هستیم. برای سریال امام علی (ع)، یوسف پیامبر، مختارنامه و سایر سریال‌ها و فیلم‌هایی با این مضمون هیچ بیننده تلویزیونی کانالی را تغییر نمی‌دهد! چون داستان دارد، پُرمحتواست و شخصیت‌ها هرکدام در جای خودشان قرار گرفته‌اند؛ فیلمنامه و سناریوی خوب هم مزید بر علت است و بیننده را به خود جلب می‌کند.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.