به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، ملکی رئیس اداره نظارت بر فراوردههای خام دامی دامپزشکی خراسان جنوبی گفت: ۱۶ اکیپ ثابت و ۲۸ اکیپ سیار متشکل از ۱۶ دامپزشک و ۴۱ بازرش بهداشتی و ۱۳ ناظر شرعی بر ذبح دام در ایام محرم نظارت میکنند.
او افزود : نظارتهای دامپزشکی بر ذبح دام در استان به صورت رایگان خواهد بود.
ملکی گفت: به منظور جلوگیری از انتقال بیماریهای مشترک بخصوص تب خونریزی دهنده کریمه کنگو باید گوشت استحصالی به مدت ۲۴ ساعت در دمای یخچال صفر تا چهار درجه نگهداری شود.
رئیس اداره نظارت بر فرآوردههای خام دامی دامپزشکی خراسان جنوبی افزود: از کشتار دامهایی با نشانههای ظاهری غیر طبیعی، آلودگی انگلهای خارجی و نیز تب دار باید خود داری کرد.
او یادآور شد: کشتارگاههای دام استان در ایام تاسوعا و عاشورا با رعایت پروتکلهای بهداشتی ابلاغی دانشگاه علوم پزشکی و ستاد ملی و استانی کرونا فعال بوده و آمادگی لازم برای کشتار دامهای قربانی را دارند.
انتهای پیام/ک