سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پدیده زیبای ماه آبی در کنار زحل و مشتری در آسمان

پدیده ماه آبی در آخر این ماه در آسمان در کنار سیاره‌ های زحل و مشتری رخ خواهد داد.

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، ماه هر ۲۹ روز یکبار به دور زمین می‌چرخد. پدیده ماه آبی زمانی رخ می‌دهد که در طول سه ماه یعنی یک فصل به جای سه بار، چهار بار ماه کامل رویت شود. در این صورت به سومین ماه کامل طی یک فصل "ماه آبی" گفته می‌شود. در چند روز آینده اگر آسمان را با تلسکوپ و یا دوربین شکاری با دقت تماشا کنید شاهد صحنه‌های زیر خواهید بود.

پنجشنبه، ۱۹ اوت ۲۰۲۱( 28 مرداد)

سیاره‌ مشتری در نزدیک‌ترین حالت خود به زمین قرار می‌گیرد و می‌توان به خوبی آن را با تلسکوپ مشاهده کرد. سیاره‌ی مشتری این ماه با چشم غیرمسلح نیز قابل رویت است و با استفاده از یک دوربین شکاری می‌توانید چهار نقطه‌ کوچک در اطراف آن مشاهده کنید. این چهار نقطه قمرهای گانیمد، اروپا، آیو و کالیستو این سیاره هستند.

جمعه، ۲۰ آگوست ۲۰۲۱(29 مرداد): ماه و زحل

درست بعد از تاریکی در این شب به جنوب شرقی نگاه کنید و منظره زیبایی از ۹۷ ٪ نور خورشید را مشاهده خواهید کرد که در حدود ۴ درجه سانتیگراد زیر سیاره حلقه زحل می‌درخشد. در سمت چپ سیاره درخشان مشتری قرار دارد.

شنبه، ۲۱ اوت ۲۰۲۱(30 مرداد): مشتری و ماه تقریباً کامل

پس از تاریکی شب، شما می‌توانید یک ماه تقریباً کامل از نور ۹۹ ٪ را در جنوب شرقی، در فاصله ۴ درجه از مشتری روشن مشاهده کنید. فردا صبح زود برگردید و آن‌ها را در جنوب ببینید.

یکشنبه، ۲۲ اوت ۲۰۲۱(31 مرداد): یک ماه کامل آبی

هنگام غروب در جنوب شرقی، منظره‌ای زیبا از ظهور کامل ماه وجود خواهد داشت. گفتنی است ماه آبی یک اصطلاح است و با بالا آمدن ماه به آسمان شب، از نارنجی به زرد تبدیل می‌شود.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۸:۰۹ ۲۷ مرداد ۱۴۰۰
عاشق ماهم
مهدی
۰۰:۰۲ ۲۶ مرداد ۱۴۰۰
ما که نفهمیدیم چی گفتید
ناشناس
۱۶:۰۳ ۲۶ مرداد ۱۴۰۰
عیب نداره شما همون تیتر بخون