به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان،انوشیروان محسنی بند پی استاندار تهران در جلسه ستاد مدیریت و مقابله با ویروس کرونا استان تهران اظهار کرد:چیزی که گزارشات و بازدید نشان میدهد میزان آمارها هنوز افزایشی است و تجربه هند و بررسی اپیدمیولوژیک ویروس نشان میدهد همچنان باید با این ویروس مقابله کنیم. دقت، هوشیاری، مراقبت در ابعاد مختلف باید در تمام دستگاهها وجود داشته باشد تا با این بیماری مقابله کنیم.
وی ادامه داد:در اصناف، شهرداری، نیروی انتظامی، بسیج، سازمانهای بیمه گر، فرمانداریها و ... در حال کمک و با آمادگی اند تا از این وضعیت شرایط خوب کنترل و مراقبت را حفظ کنیم. اولین وظیفه این است که تولید بیماری را کم کنیم و شلوغی مراکز با کم کردن بیماری انجام میپذیرد و قطع زنجیره با افزایش واکسیناسیون، مراقبتها و رعایت فاصله گذاری اجتماعی انجام میشود.
استاندار تهران گفت:باید طرح شهید سلیمانی به طور جدیتر انجام شود اولین موضوع در این طرح آموزش است که باید به نحو کاربردی کمک کننده باشد. صداوسیما، سپاه و بسیج، هلال احمر و کمیتهها باید در این طرح کمک کنند. تاکنون مطالبه ما از مردم رعایت کردن همه دستورات بود، ولی مردم هم از ما مطالبه واکسن دارند و انجام این کار رضایت اجتماعی را فراهم کرد و در روز گذشته ۱۲۵ هزار دوز واکسن تزریق شده که رکورد است.
وی افزود:درخواست ما از ارتش این است که بیمارستان صحرایی در شهر بهارستان ایجاد کنند تا به شرایط این شهر کمک کند تا بیمارستان جدید در این شهر تاسیس شود. هیچ مجوزی نباید صادر شود و اگر مجوزی صادر شده باطل شده است.
استاندار تهران ادامه داد:ده هفته از شیوع و گردش ویروس دلتا میگذرد. کمیته صیانت سلامت مردم به دنبال اهرمهای حقوقی است که نیروی آن هر کسی که سلامت مردم را دچار میکند و تاکنون اخطارها برایشان کافی نبوده را با برخورد قانونی جریمه کنیم.
وی ادامه داد:سازمان بیمه گر مکلف شدند تا هزینههای تستهای کرونا pcr و رپید را تامین کنند و استان تهران اولین استانی است که دو سازمان بیمه گر تستهای معتبر را پرداخت کنند. دستگاههای خدمات رسان مکلف شدند که در هیچ زمانی برق قطع نشود که باعث کاهش اکسیژن رسانی میشود. فرمانداران هم مکلف به داشتن دستگاههای ذخیره برق شدند.
استاندار تهران گفت: سازمان تبلیغات اسلامی پذيرفته است که مسئوليت برگزاري مراسمات را با رعایت شیوه نامههای بهداشتی بر عهده بگیرد و اگر در این ایام رعایت نشود، خود سازمان نسبت به لغو مجوزهای صادر شده اقدام کند. اگر این سازمان هم اقدام نکند نسبت به این کار، ستاد کرونا استان اقدام خواهد کرد.
وی افزود:اگر واکسنها به میزان لازم برسد تا پایان شهریور ماه ۹۰ درصد گروههای هدف واکسیناسیون خواهند شد.
انتهای پیام/
14بار دکتر نرفتم
کرونا گرفتم برای آزمایش رفتم آزمایشگاه از من 343هزار تومان گرفتن به علت اینکه بیمه تامین اجتماعی هزینه رو متقبل نمیشه
هرچی میگن دروغ ...
متاسفم!
من الان 17 روز که کرونا گرفتم
به جز سی تی اسکن هیچی رو بیمه قبول نکرد
دارو که داروخونه می گه اصلا نداریم و برو بیرون
پزشک هم که نوبت برا چهار روز دیگه میده و مجبوری بری مطب های بیرون
و ....