سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بیماری "پوسیدگی ذغالی بادام زمینی" چیست؟

روابط عمومی جهاد کشاورزی مینودشت در رابطه با بیماری پوسیدگی ذغالی بادام زمینی توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، روابط عمومی جهاد کشاورزی مینودشت با اشاره به مشاهده بیماری پوسیدگی ذغالی بادام زمینی در مزارع این شهرستان در رابطه با این بیماری توضیحاتی ارائه داد.

عامل ایجاد این بیماری قارچ ماکروفومینا است، علائم این بیماری به شکل زخم‌های آب گزیده روی ساقه گیاهان کوچک در نزدیک سطح خاک مشاهده می‌شود.

این زخم‌ها دور تا دور ساقه را فرا می‌گیرند و کم کم باعث مرگ گیاه می‌شود. در صورتی که زخم ساقه رافرا بگیرد گیاه پژمرده شده و شاخه‌ها می‌میرند.

آلودگی ابتدا از ریشه‌ها شروع شده و باعث زرد و پژمرده شدن برگ‌ها می‌شود. این بیماری قارچی بوده و قارچ‌ها معمولا در بقایای محصولات سال قبل وجود دارند وبه دلیل گرماو رطوبت بالای خاک ظاهر می‌شوند.

گیاهان در برخورد با تنش‌ها به این بیماری‌ها حساس‌تر می‌شوند. استفاده از کود‌های مناسب و آبیاری کافی می‌تواند ابتلا به این بیماری را کمتر کند.

انتهای پیام/ق

برچسب ها: بادام زمینی ، آفت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.