به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا رئیسی، سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا در رصدخانه سلامت با تسلیت ایام عزاداری سیدالشهدا علیه السلام اظهار کرد: ما در رصدخانه به صورت لحظهای وضعیت کشور را پایش میکنیم و در این رصدخانه نقشه رنگ بندی کرونایی کشور بر اساس میزان ابتلا و بروز و شیوع بیماری مشخص و ارائه میشود. در حال حاضر ٣۵٩ شهر قرمز، ۵٩ شهر نارنجی و ٣٠ شهر زرد داریم.
او ادامه داد: موج پنجم، بلندترین موج کرونا تاکنون بوده است و هنوز مشخص نیست که چه زمانی روند بیماری نزولی میشود و این جای نگرانی دارد، چرا که هر زمان ما به حالت پلاتو میرسیم میگوییم که از این پس روند نزولی خواهد شد اما اکنون قله موج پنجم مشخص نیست. برای مثال ١۶ شهرستان در استان تهران قرمز هستند و احتمالا یک هفته تا ١٠ روز دیگر در صورت رعایت شیوه نامهها به قله برسیم و بعد از آن روند بیماری نزولی شود.
تحلیل روند بیماری در استانهای مختلف
رئیسی گفت: ٩ شهرستان سیستان بلوچستان زرد، ٧ شهرستان نارنجی و ۶ شهرستان قرمز هستند. این موج، اولین موج جدی در این استان بوده و اکنون روند بیماری در این استان نزولی شده است؛ این بدان معناست که در یک یا دو شهرستان افزایش بیمار داشتیم که مانع از ادامه روند سرعت نزولی شدن بیماری دارد.
او ادامه داد: در هرمزگان علی رغم اینکه زودتر موج پنجم ازسیستان و بلوچستان آغاز شد اما همچنان روند بیماری نزولی است که یکی از علتهای آن سفر مسافران به این استان است. در سمنان موج پنجم صعودی است و در البرز ۵ شهرستان قرمز و یک شهرستان نارنجی است و روند بیماری صعودی است. در خوزستان ٢٠ شهر قرمز داریم و روند بیماری افزایشی و در یزد روند صعودی، متوقف شده است. این خلاصهای از تحلیل روند بیماری در استانهای مختلف است و گزارش هفتگی در ستاد کرونا برگرفته از این اطلاعات است.
رئیسی بیان کرد: میزان رعایت شیوه نامهها در کل کشور ٣٧ درصد است، این عدد در سیستان و بلوچستان ٢٧ درصد است؛ عملا کسی شیوهنامهها را رعایت نمیکند و این یکی از داشبوردهای مدیریتی در رصدخانه سلامت است.
او ادامه داد: ما ۴ میلیون و ٧١٢ هزار و ۴۶٣ تست پی سی آر، ۴ میلیون ١٠۶ هزار و١٧٠ تست سریع انجام داده ایم که ٢ میلیون و ۴۵٢ هزار تست مثبت شده اند.
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا افزود: موجودی ما ۵ میلیون و ٨۶ هزار و ۴٢٣ واکسن است. پیش بینی میکنیم که برای ١٠ روز واکسن موجودی داریم که ٣.۵ میلیون دز در ٧ روز گذشته واکسن تزریق شده است.
رئیسی بیان کرد: ما ٧ میلیون واکسن سینوفارم، ٢ میلیون و ٢٢٠ هزار واکسن آسترازنکا و ٣١٧ هزار واکسن اسپوتنیک برای دوز دوم نیاز داریم. از نظر جنسیتی جمعیت واکسینه شده ۵٠ درصد خانمها و ۵٠ درصد مردان هستند.
او گفت: در استان آذربایجان شرقی ٣٠ درصد، در اصفهان ٢۵.۶ درصد، در البرز ٢٢.٧ درصد و در علوم پزشکی تهران ٢٣.۶ درصد، در مازندران با رتبه نخست در کشور ٣۵.۴ درصد، در لارستان ٠.١ درصد، در علوم پزشکی شهید بهشتی ٢٢.۴ درصد، در هرمزگان ٢۶.٧ درصد جمعیت هدف واکسینه شده اند.
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا افزود: تا ٢ شهریور ٨ میلیون و تا پایان شهریور بیش از ٣٠ میلیون واکسن قطعی به دستمان خواهد رسید. مکاتبات و پرداخت پول و مراحل ارسال صورت گرفته است و تا پایان آبان ٣٠ میلیون دوز دیگر وارد خواهد شد.
رئیسی ادامه داد: برنامه داریم این ٣٠ میلیون دوز واکسن در ٢ هفته اول مهر، وارد کشور شود و تا پایان آبان ۶۵ تا ۶۶ درصد جمعیت هدف کشور دوز اول واکسن را دریافت میکنند. در بدبینانه ترین حالت تا پایان اسفند کل گروه هدف یک دوز واکسن دریافت خواهند کرد.
او گفت: برنامه داریم ۶ تا ٧ میلیون دوز واکسن برای دانش آموزان از کشور چین و کوبا تامین کنیم و در کنار واکسیناسیون معلمان و رانندگان سرویس و والدین بتوانیم دانش آموزان را واکسینه کنیم. من یکی از طرفداران سر سخت بازگشایی ایمن مدارس هستم.
انتهای پیام/
تا با چشم خود ببینند که
این ویروس کوچک و بزرگ .جوان و پیر
قوی و ضعیف سرش نمیشه و
کشنده است
ماسک زدن و رعایت بهداشتی
بهتر از مردن است
حالا تصیمیم با شماست
ماسک یا مردن
مردم از مرگ نمی ترسند از مسولینی که دارند مردم را می کشند می ترسند
متاسفانه دولت هم در روزهای آخر دروازه ها را از داخل باز گذاشته تا دشمن وارد شود و ضربه بزند.
الان دولت جدید با روحیه می آید
در شهرهای کوچک نمی شود جلو محرم و صفر را گرفت ،
باید زمانی که حدود پایان مراسم و اجتماعات است ،
شهرهای بزرگ را پوشش داد تا سرایت از سمت شهرهای کوچک انجام نشود .
این شعاری است که همه مسئولان همیشه میگویند ولی در عمل بیشتر بفکر درمان هستند تا پیشگیری.
فکر کنم برا یک عده مسئول بیشتر می صرفه.
توزیع رایگان ماسک در ورودی وسایل نقلیه و اماکن عمومی، توزیع الکل رایگان ، تست رایگان در منازل،کمک به خانوار ها در قرنطینه، گند زدایی معابر، نقش مهمی در پیشگیری داشت ولی حاضر نشدند هزینه کنند.اما هزینه های میلیاردی برای درمان و متعاقب آن، فوت صدها نفر روزانه ، رو بیشتر دنبال می کنند.
فاصله بهداشتی افراد مهم تره یا سفر رفتن، که مردم رو زندانی می کنید تو شهر ها ولی داخل کلانشهر رو رها کرده اید.با کدام مطالعه علمی سفر رو رد می کنید؟ چند کشور این کار شما رو دارن انجام میدهند؟کی گفته سفر با وسیله ی عمومی کم خطر تر از ماشین شخصی است. دارید مردم رو گمراه می کنید.
واقعا مردم روانی و افسرده شده اند. پول جریمه بهتون مزه داده.
بس کنید نابود شدیم.
اِذا ظَهَرَ الزِّنا وَ الرِّبا فى قَرْیَةٍ فَقَدْ اَحَلّوا بِاَنْفُسِهِمْ عَذابَ اللّه.
هرگاه زنا و ربا در جایى آشکار شود، مردم آنجا خود را در عذاب خدا افکنده اند.
نهج الفصاحه ص ۱۹۶، ح ۱۱۸
اولا تو ایران تا همیبن اواخر فقط واکسن خارجی زده میشده.
دوما واکسن فایرز رو اصلا تو ایران وارد نکردن و هیچ کدوم از گروه های هدف تو ایران از این واکسن استفاده نکردن.
دروغ گویی ، تهمت زدن، زود قضاوت کردن و یه سری خصایص بد دیگه از خصلت افرادی هست که یا بی سوادن و فقط کورکورانه دنباله رو حرف دیگران و یا میفهمن و چون سود و نفع میبرن اقدام به این کار میکنن.
این واکسن رو کل جهان استفاده کرده ، حتی همسایه ما (رفته کاندا فرزندش رو ببینه) همونجا زده، حالا شما میگی کشته های کشور ما بخاطر واکسنی که نزاشتن وارد بشه و مردم استفاده کنن؟
درصورتی که علت اصلی افزایش بیماری و پیک های پشت سر هم به خاطر نزدن واکسن هست!
خدایا شکرت درسته بدن سالمی به من ندادی ولی حداقل عقل دادی تا بتونم تفکر کنم .
سایت ها اجازه نمیدهند
کسی از خطرات جانبی واکسن ها. مطلبی بنویسد یا بگوید
سریع delete. میکنند