سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دام‌های قربانی را ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری کنید

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: دام‌های قربانی را به‌مدت ۲۴ ساعت در دمای ۰ تا ۴ درجه نگهداری کنید.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک، دکتر محسن شانقی مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی از عزاداران حسینی در ماه محرم خواست برای جلوگیری از انتقال بیماری‌های مشترک از جمله تب خونریزی دهنده کریمه – کنگو (CCHF) از دام به انسان، گوشت دام‌های قربانی را به‌مدت ۲۴ ساعت در دمای ۰ تا ۴ درجه سانتیگراد نگهداری کنند.

شانقی همچنین از مردم خواست از کشتار دام‌هایی که دارای نشانه‌های ظاهری غیر طبیعی، آلودگی‌های انگلی خارجی، قارچی و تب‌دار هستند خودداری کنند.

او افزود: هماهنگی لازم با شهرداری‌های استان مرکزی برای فعال بودن کشتارگاه‌ها در تمام شهرستان‌های استان در روز تاسوعا و عاشورای حسینی انجام شده است.

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی بیان کرد: این کار به منظور رعایت پروتکل‌های بهداشتی ابلاغی دانشگاه علوم پزشکی، ستاد ملی و استانی کرونا و آمادگی برای کشتار دام‌های قربانی در راستای پیشگیری از انتقال بیماری‌های دامی به انسان انجام شده‌است.

او ادامه داد:همشهریان می‌توانند در صورت نیاز با شماره تلفن ۱۵۱۲ (سامانه اطلاع‌رسانی و پاسخگویی اداره‌کل دامپزشکی استان مرکزی) و یا شماره تلفن اداره دامپزشکی شهرستان تماس حاصل کنند.

شانقی همچنین گفت: ۵۹ گروه ثابت و سیار بر ذبح بهداشتی و شرعی قربانی‌های عزاداری‌های ماه محرم این استان نظارت دارند.

او افزود: ۳۳ گروه ثابت و ۲۶ گروه سیار متشکل از ۱۶ نفر دکتر دامپزشک، ۴۷ بازرس بهداشتی گوشت و ۲۶ روحانی ناظر ذبح شرعی در طرح تشدید نظارت دامپزشکی استان مرکزی به صورت رایگان بر ذبح دام‌های قربانی عزاداران حسینی ماه محرم نظارت می‌کنند.

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی بیان کرد:طرح نظارت بر ذبح بهداشتی و شرعی دام‌های قربانی ماه محرم با هدف تامین گوشت سالم و حلال اجرا می‌شود.

انتهای پیام / ج

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.