سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۲۴ مرداد سالروز رحلت پدر معنوی کهگیلویه

حجت الاسلام و المسلمین حاج سید میراحمد تقوی مشهور به آمیراحمد در سال ۱۳۰۲ هجری شمسی در بهبهان متولد شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج، حجت الاسلام و المسلمین حاج سید میراحمد تقوی مشهور به آمیراحمد در سال ۱۳۰۲ هجری شمسی در بهبهان متولد شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین تقوی تحصیلات و مقدمات عربی و قرآن را نزد پدر آموخت، مقدمات سطح را در بهبهان نزد مرحوم شیخ عبدالهادی مجتهدی فرا گرفت و درسال ۱۳۲۸ عازم نجف اشرف شد.

پدر آمیراحمد مرحوم میر علی صفدر تقوی عالم شاخص و مشهور به علم و تقوا در منطقه کهگیلویه بود.

او در نجف اشرف از محضر اساتید و بزرگانی چون شیخ محمدعلی، شیخ علی رشتی، میرزا کاظم تبریزی، سید جلیل یزدی، سید عباس مهری، آیت‌اله حاج سید اسداله مدنی، آیت‌اله شیخ علی اصغر اراکی، آیت‌اله سید علی سیستانی استفاده کردند.

در سال ۱۳۳۸ به ایران بازگشت و در موطن خود کهگیلویه که از محروم‌ترین نقاط کشور بود سکونت گزید و همه وجود خود را وقف ترویج دین و ارشاد مردم کرد.

ایام ورود او به منطقه مقارن با اجرای سیاست‌های آمریکایی انقلاب سفید و آغاز نهضت حضرت امام خمینی(ره) علیه رژیم پهلوی بود.

جامعه آن روز کهگیلویه از جهل و بی سوادی، ظلم و تعدی و هجمه فرهنگی حکومت پهلوی به باورها و ارزش‌های دینی رنج می‌برد و این عالم خدمتگزار همواره با همت و اراده مثال زدنی به مبارزه و خدمت به مردم می پرداخت.

آمیر احمد با حضور در روستاها، ایلات و عشایر همواره در کنار مردم بود و به ترویج معارف دینی و تربیت طلاب علوم دینی همت گمارد.

حجت الاسلام والمسلمین آمیر احمد تقوی با پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی به رهبری امام خمینی(ره ) همه آمال خود را در تحقق اهداف انقلاب می‌دید، لذا همه وجود خود را یک‌سره درخدمت به انقلاب قرارداد.

او با موقعیت و نفوذ اجتماعی که در منطقه کهگیلویه داشت توانست زمینه حضور گسترده مردم را در فعالیت‌های انقلابی فراهم سازد.

ایشان با تأسیس مدرسه علمیه ولی عصر(عج) دهدشت به تربیت طلاب همت گماشت که حاصل این روش تربیت ده‌ها طلبه فاضل و متعهد در استان کهگیلویه و بویراحمد است.

حجه الاسلام والمسلمین آمیراحمد تقوی به رفع منازعات محلی و رسیدگی به خانواده‌های بی‌بضاعت، مستضعف و توجه با امور فرهنگی منطقه با احداث مساجد و حسینه‌ها و باز سازی حرم مطهر امامزادگان همواره همت گمارد.

او با همه شهرت و نفوذ کلامی که در بین مردم داشت بسیار ساده زیست و بی‌پیرایه زندگی می‌کرد و با آنکه از مراجع بزرگ چون حضرت امام خمینی(ره)، آیت‌الله خویی و آیت‌الله شاهرودی اجازات مبسوطی داشت اما زندگی شخصی خود را از طریق کشاورزی اداره می‌کرد.

سرانجام این عالم ربانی در صبح روز ۲۴ مردادماه ۱۳۹۸ در سن ۹۶ سالگی به علت کهولت سن در بیمارستان امام خمینی دهدشت دار فانی را وداع و به ملکوت اعلی پیوست.

روحش شاد و راهش پر رهرو باد.

انتهای پیام/س

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.