به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از Luxurylaunches، موتور سیکلت پرنده "The Speeder" محصول شرکت آمریکایی Jetpack Aviation با انجام اولین پرواز موفقیت آمیز خود تحول بزرگی در حوزه صنعت حمل و نقل هوایی ایجاد کرده، این وسیله ۲۳۱ پوندی دارای چهار موتور توربوجت است که میتواند با نفت سفید یا سوخت دیزل کار کند و به زودی در بازار عرضه میشود.
نمونه اولیه P۱ قادر به برخاستن، صعود به آسمان، معلق بودن در هوا، چرخش و انجام حرکتهای آهسته پرواز رو به جلو بود و شرکت Jetpack Aviation در حال حاضر برنامههایی برای ارائه مدل اصلی با شاسی بزرگ آلومینیوم، پانلهای بدنه از فیبر کربن و دو برابر شدن حجم موتورها دارد؛ و همچنین آنها میگویند که این موتور سیکلت قادر است با سرعت ۳۰۰ مایل، ارتفاع ۱۵۰۰۰ پایی را در ۲۰ دقیقه طی کند.
طبق سیاستهای این شرکت اولین موتورسیکلت پرنده جهان در دو مدل تفریحی و نظامی/تجاری و با قیمت ۳۸۰ هزار دلار عرضه خواهد شد. در ادامه ویدئویی از اولین پرواز این موتور سیکلت پرنده را مشاهده میکنید:
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/
یا همین ماشین تارا اگر حمایت کنید همین را جایگزین سمند LX کنید با قیمت 15 میلیون البته خرج میلیونی ماشین را بانک مرکزی پرداخت کند. چرا تارا 15 میلیون و با امکانات بیشتر. چون قابل خرید باشد. شما میخندید. اما در این سالها که پیشرفت ها سریع شده. پیشرفت باشد اما امکان خرید نباشد چه فایدهای دارد.
شکل طراحی و دانش طراحی انحصاری نیست این یک قضیه.
قضیه بعدی تکنولوژی معنوی است که به شرکت ها و خانواده ها کمک میکند به آرزوهای تکنولوژیکشان برسند. خبر عالی بود.
مثلاً یه استاد دانشگاه ۵۰۰ تا مقاله به اسمش چاپ شده. و این مقاله ها باعث میشه امتیاز و رتبه استادها بالا بره و حقوقشون افزایش پیدا کنه و بعداً هم جزو سوابقشون میشه. مثلاً میگن فلان استاد ۵۰۰ تا مقاله نوشته. هیچکس هم نمیدونه که این مقاله ها رو دانشجوها نوشتن و به اسم استادها چاپ شده.
اما ساخت موتور پرنده و اینجور چیزا دوتا مشکل داره؛ مشکل اول اینکه دانشجوها نمی تونن به تنهایی این چیزا رو بسازن و زحمت داره و استادها مجبورن به خودشون زحمت بدهند. مشکل دوم اینکه ساخت این چیزا چندان پول توش نیست. و احتمالش کمه که باعث افزایش حقوق استادها بشه. اما مقاله همیشه باعث امتیاز و افزایش حقوق استادها میشه. گرچه مقاله نوشتن هیچ فایده ای برای کشور و پیشرفت علم نداره، اما چون بوی پول میده، استادها علاقه شدیدی به نوشتن مقاله دارند و حتی اصلاً درس و پایان نامه دانشجوها هم چندان براشون مهم نیست. فقط و فقط مقاله و مقاله و مقاله.... هر چه بیشتر بهتر.
فراموشم نشد هرگز همانا !
مقاله چاپ کن تا می توانی !
مقاله بهترین چیز است جانا !
اگرچه محتوای آن مهم نیست !
شویم از امتیاز آن توانا !
از مطالب درسی که به مهندسان مکانیک و برق و کامپیوتر و... تدریس میشه خبر دارید؟
اگر خبر داشتی، الان به جای پرسیدن این سوال، در حال گریه کردن بودید.
در واقع، اصلاً توی دانشگاه ها از علم و دانش و درس و ... خبری نیست. بیشتر بحث پول و امتیاز و مدرکه. حالا من خودم چندین مدرک دارم که به هیچ دردی نمی خوره و بجز یه سری فرمول بیفایده، و چند تا مقاله ی مزخرف چیز خاصی هم بلد نیستم. جالب اینجاست، کسانی که دانشگاه نرفته اند، این چیزها رو نمی دونند و خیلی ها میخوان منو نصیحت کنند، میگن برو فنی حرفه ای مهارت یاد بگیر. اولاً خود فنی حرفه ای هم دست کمی از دانشگاه ها نداره، اونجا هم فقط هدفشون اینه که یه دوره برگزار بشه و تمام، دیگه محتوا و کیفیت دوره ها و یادگیری کارآموزها چندان اهمیتی نداره. ثانیاً من اگه قراره توی فنی حرفه ای مهارت یاد بگیرم، پس مرض داشتم چندین سال عمرم رو توی دانشگاه سپری کنم؟ آیا این حرفها توجیه های غیرمنطقی برای پوشاندن بی عرضگی دانشگاه ها نیست؟