سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

احتمال مرگ ۴ هزار نفر در پیک پنجم کرونا/ دستور رهبری و پای کارآمدن تمام قوا در کمتر از ۲۴ ساعت

اکنون ۴۳ هزار بیمار کرونایی در بیمارستان‌ها بستری هستند و دیروز رهبر انقلاب تذکراتی برای مقابله با کرونا دادند و به سرعت همه پای کار آمدند.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، در روزهای اخیر کرونای دلتا در ایران وجهان در حال تاخت و تاز است، رکورد مبتلایان جدید کرونا طی ۷ ماه اخیر در چین شکسته شد و چین با ثبت ۱۴۳ مورد جدید ابتلا به کرونا، رکورد هفت ماه گذشته خود را شکست. میزان سرایت و بیماری زایی این ویروس جهش یافته بسیار بالاست و  از این رو افراد به سرعت حتی در فضای باز به بیماری مبتلا می‌شوند.

در ایران هم روند بیماری کرونا صعودی است و میزان تخت‌های بیمارستانی به حداکثر ظرفیت اشغال برای کرونا رسیده است و با وجود هشدارهای مسئولان و کمبود تخت بیمارستانی همچنان میزان رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی پایین است و بسیاری ماسک نمی‌زنند و در تجمعات شرکت می‌کنند.

کرونای "دلتا" با سرعت هر چه تمام در کشور در حال پیشتازی و جابجایی رکوردهاست؛ به طوری که روز دوشنبه با اعلام ۵۸۸ مرگ رسمی، سیاه ترین روز کرونایی کشور از ابتدای پاندمی تا کنون بود.این درحالی است که از چند روز پیش تعداد مبتلایان شناسایی شده به ۴۰ هزار مبتلا در روز نزدیک شده است.

سعید نمکی وزیر بهداشت با بیان اینکه نگذاشتیم مشکل کرونا در کشور امنیتی شود، گفت: نباید نام کووید۱۹ را برای این بیماری در نظر گرفت، چراکه ویروس دلتا تشابهی با ویروس ووهان چین ندارد و به نوعی یکی ویروس جدید به شمار می‌رود، متوسط بستری بیماران کرونایی از نوع ویروس انگلیسی در بیمارستان‌ها ۹.۷ روز است، در حالی‌ که  این میزان در ویروس ووهان چین ۵ تا ۶ روز بوده و در بیماران مبتلا به سویه دلتا این میزان به ۱۳.۷ روز رسیده و بدین جهت بار بیمارستان‌ها در موج پنجم افزایش چشمگیری یافته است.

نمکی تصریح کرد: بنابراین در شرایط کنونی باید بار بیمارستان‌ها را از طریق ایجاد کلینیک‌های سرپایی و بستری موقت برای تزریق «رمدیسیویر» و همچنین افزایش آزمایش‌ها و قرنطینه‌کردن کاهش دهیم. اگر ورودی بیمارستان‌ها به این شکل کنترل نشود آنگاه تقاضای دارو، سرم و اکسیژن بالا خواهد رفت.

۴۳ هزار بیمار در بیمارستان‌های کشور بستری هستند

قاسم جان بابایی معاون درمان وزیر بهداشت با بیان اینکه در حال حاضر بالغ بر ۴۳ هزار بیمار در بیمارستان‌های کشور بستری هستند، افزود: حدود ۲۵ هزار بیمار نیز در کل کشور در وضعیت بستری موقت هستند که خدمات بستری موقت دریافت می کنند.

جان بابایی گفت: سویه جدید بیماری کاملا متفاوت است و بر این اساس تمام ظرفیت ها، پای کار هستند و خوشبختانه در سطح کشور، تخت برای پذیرش بیماران تعبیه شده و مردم نگرانی نداشته باشند.

معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی،با بیان اینکه شرایط بیماری به رفتارهای مردم و میزان مراعات دستورالعمل های بهداشتی بستگی دارد و برخی مشکلات در تامین دارو و سرم هم به زودی در حال برطرف شدن است.

نجات جان ۲۵ هزار بیمار بستری موقت با بستری موقت

وزیر بهداشت با تأکید بر ضرورت کنترل ورودی بیمارستان‌ها از طریق کلینیک‌های سرپایی، بیان کرد: اگر بستری‌های موقت و سرپایی در درمان کرونا نبود، کشور با کمبود ۲۰۰ هزار تخت بیمارستانی مواجه می‌شدیم. این در حالی است که اکنون روزانه ۲۵ هزار بیمار کرونایی به صورت موقت بستری دارو دریافت می‌کنند. بستری موقت کار بزرگی در راستای مدیریت درمان کرونا بود که باید در کنار طرح‌هایی مانند طرح بیماریابی و مراقبت شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی توسعه و گسترش یابد.

جان‌بابایی خواستار نظارت بر درمانگاه های شبانه روزی و پذیرش در تمام درمانگاه های دولتی، نهادها و نیروهای مسلح برای ارائه خدمات سرپایی و تزریقات کرونایی شد.

معاون وزیر بهداشت، با بیان اینکه در حال حاضر بالغ بر ۴۳ هزار بیمار در بیمارستان‌های کشور بستری هستند، افزود: حدود ۲۵ هزار بیمار نیز در کل کشور در وضعیت بستری موقت هستند که خدمات بستری موقت دریافت می کنند.

روند صعودی ابتلا به کرونا در تهران، شمال و خراسان و رضوی

وی با اشاره به افزایش روند صعودی ابتلا به کرونا در کشور، اظهار کرد: علاوه بر استان های شمالی، استان های تهران و خراسان رضوی نیز سیر صعودی کرونا را طی می‌کنند.

وی از تامین تخت های درمانی به مردم اطمینان خاطر داد و افزود: تخت های لازم برای بستری بیماران مبتلا و همچنین تخت های موقت در کشور به اندازه کافی موجود است اما نیاز مبرم به همکاری مردم داریم.

احتمال مرگ 4 هزار نفر در پیک پنجم بدون اقدامات فوری و عاجل

حسن ابوالقاسمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان بیان کرد: کادر درمان تحت فشار هستند و بسیاری از مردم همچنان در تجمعات و مهمانی‌ها شرکت می‌کنند و اگر مردم رعایت کنند بیماری در دو هفته آینده به شدت کاهش پیدا می‌کند، افراد باید با کوچکترین علامت تست دهند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله ادامه داد: اگر بستری موقت کرونا نبود، در تهران یک هزار تخت هم پاسخگو نبود، در بیمارستان بقیه الله روزانه یک هزار بیمار کرونایی به صورت بستری موقت درمان می‌شوند و 400 بیمار بستری هستند. ما هنوز به پیک پنجم کرونا نرسیده ایم و سابقه ابتلا به این بیماری در هند نشان می دهد، روند صعودی بیماری طولانی مدت خواهد بود و پیشنهاد روسای دانشگاه های علوم پزشکی و کمیسیون بهداشت تعطیلی به مدت 10 روز تا 2 هفته است تا بتوانیم موج را بشکنیم، البته تعطیلی صرف کافی نیست و باید مقررات قرنطینه در سطح محله‌ها اجرایی شود و فقط افراد در مشاغل خدمات دهنده ضروری از منزل خارج شوند.

ابوالقاسمی بیان کرد: اگر شرایط به همین صورت پیش برود، مرگ و میر بالا خواهد رفت، ما مرگ و میر را در ابتدای موج پنجم کاهش داده بودیم اما اکنون حجم بیماران در بیمارستان‌ها بالاست، اکنون 43 هزار نفر در بیمارستان‌ها بستری هستند و اگر اقدام عاجلی صورت نگیرد، در مجموع حداقل 4 هزار مرگ و میر در پیک پنجم خواهیم داشت و می تواند تعداد بستری ها به 150 هزار نفر افزایش پیدا کند و در این صورت تعداد مرگ و میر در پیک پنجم به 15 هزار نفر خواهد رسید.

کرونا مسئله اول و فوری کشور درنظر گفته شود؛ ضرب الاجل یک هفته‌ای  برای تصمیم گیری کرونایی

خوشبختانه دیروز رهبر معظم انقلاب در ارتباط زنده تلویزیونی  طغیان بیماری کرونا را مسئله اول و فوری کشور خواندند و با تأکید در خصوص انجام قاطع وظایف و تصمیم‌ها برای مقابله با بیماری، توصیه‌ها و نکاتی خطاب به مسئولان و مردم بیان کردند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، لازمه مقابله با تغییر شکل و جهش ویروس را به‌کارگیری آرایش و شیوه‌های دفاعی جدید و محکم خواندند و گفتند: جان‌باختن بیش از ۵۰۰ تن در یک روز و داغدار شدن خانواده‌هایشان و همچنین ابتلاء دهها هزار نفر به بیماری و مشکلات درمانی آنها حقیقتاً بسیار دردناک است و دل هر مسلمان و هم‌میهنی از این واقعه آتش می‌گیرد، بنابراین برای مقابله با این وضع وظایفی داریم.

ایشان ضرب‌الاجل یک‌هفته‌ای رئیس‌جمهور برای جمع‌آوری پیشنهادها و تصمیم‌گیری درباره آنها را کاری خوب برشمردند و افزودند: در رأس زمان تعیین‌شده، جواب قضیه با دقت سنجیده، و برای هر اقدام لازم با قاطعیت تصمیم‌گیری و به آن عمل شود.

تست‌های کرونا زیاد و رایگان شود

رهبر انقلاب همچنین با تأکید بر لزوم گسترش آزمایش‌های بیماریابی بیان کردند: در اوایل بیماری، آزمایش‌های بیماریابی عمومی رایج شد که کار خوبی بود و باید شبکه بهداشت با کمک بسیج این کار را انجام دهند.

ایشان با اشاره به هزینه‌های سنگین آزمایش‌های تشخیص کرونا، تأکید کردند: دولت و بیمه‌ها کمک کنند تا آزمایش‌های تشخیصی به صورت رایگان و وسیع در اختیار همه مردم قرار بگیرد.

واکسن به هر شکل ممکن برای همه مردم تأمین شود

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در توصیه بعدی به مسئولان، مسئله تأمین گسترده واکسن را مورد تأکید قرار دادند و گفتند: خوشبختانه با تولید واکسن در داخل، مسیر واردات خارجی آن نیز هموار شد، در حالی که تا قبل از آن با وجود پرداخت بهای واکسن، فروشندگان خارجی بدعهدی می‌کردند.

رهبر انقلاب تأکید کردند: واکسن چه از راه واردات و چه با تولید داخلی باید با تلاش مضاعف و به هر شکل ممکن تأمین شود و در اختیار همه مردم قرار بگیرد.

همه نهادها پای کار بیایند و اولویت اول کرونا باشد

حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور هم جلسه فوری تشکیل داد و  با تاکید بر اینکه اگر همه ظرفیت‌های کشور برای مهار شیوع کرونا به کار گرفته نشود، خروج از وضعیت نامطلوب فعلی سخت خواهد بود، اظهار داشت: نکته بسیار مهم دیگر اقناع افکار عمومی برای مشارکت در یاری رساندن به دولت در این راستاست. همه کسانی که تریبون در اختیار دارند باید برای مردم تبیین کنند که کنترل موج اخیر شیوع کرونا نیازمند نقش‌آفرینی همگانی است.

رئیسی با تاکید بر اینکه هیچ کس نباید خودش را از شمول نکات بهداشتی مستثنی بداند و همه باید احساس کنند که اول باید خودشان دستورالعمل‌ها را رعایت کنند، بیان کرد: دولت و همه نهادهای نظام، نیروهای مسلح و همه بخش‌های دیگر باید با تمام وجود پای کار بیایند و اولویت اول و اصلی‌شان کرونا باشد.

رئیس جمهور اظهار کرد: وضعیت ابتلا و قربانیان کرونا اقتضا می‌کند که اقدامات لازم برای مهار اوضاع را حتی برای یک ساعت هم به تاخیر نیندازیم. از آقای دکتر ظریف، وزیر امور خارجه می‌خواهم که اقدامات و پیگیری‌های لازم را برای تسریع و افزایش واردات واکسن به کشور انجام دهند و مسئولان وزارت بهداشت و نهادهایی مانند هلال احمر نیز حداکثر توان خود برای گسترش و تسریع واکسیناسیون عمومی را به کار بگیرند.

۲۰ پیشنهاد کمیسیون بهداشت و درمان برای مهار سریع کرونا 

رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی پس از دستور قالیباف برای ورود فوری این کمیسیون در نامه ای به رییس مجلس شورای اسلامی پیشنهادات را جهت مهار سریع کرونا ارائه کرد.

تاکید موکد به اجرایی نمودن توصیه های ۱۲ گانه مقام معظم رهبری به ستاد ملی کرونا، محدودیت و مدیریت کلیه تجمعات که باعث افزایش شیوع بیماری کرونا می‌شود، ممنوعیت جدی مسافرت های بین شهری و استانی که وضعیت آن مناطق توسط ستاد ملی مبارزه با کرونا قرمز اعلام می‌شود،احیاء وتقویت طرح محله محور شهید سلیمانی و تامین بودجه مورد نیاز آن توسط سازمان برنامه و بودجه، تحت پوشش بیمه قرار گرفتن هزینه های انجام حداقل ۲۰۰ هزار تست های روزانه  PCRوRapid که توسط معاونتهای بهداشتی انجام می شود، تفویض اختیار وظائف ستاد ملی مقابله با کرونا به ستادهای استانی با توجه به تفاوت اقلیم و شرائط اجتماعی واقتصادی استانها و پاسخگو کردن استانداران و روسای دانشگاههای علوم پزشکی در قبال مسئولیت تفویض اختیار شده به آنان، به روز رسانی و بازنگری پروتکل های درمان کرونا بر اساس مستندات علمی موجود و تجارب سایر کشورها، جهت ارتقاء سطح سواد سلامت مردم  در پیشگیری از بیماری کرونا ، سازمان صدا وسیما موظف گردد با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش‌پزشکی، نسبت به تولید تیزرهای فاخر ، عموم مردم را در جریان چگونگی مقابله با این بیماری قرار داده ونیز با گسترش برنامه های آموزشی خود به میزان حداقل ۱۰ ساعت در هفته از طریق شبکه سراسری و استانی رادیویی وتلویزیونی ، فرهنگ سلامت را بالاخص در ارتباط با این بیماری به شدت مسری افزایش دهد، تخصیص ۱۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار جهت انجام واکسیناتوری حداقل ۱۰۰میلیون دوز واکسن توسط سازمان برنامه  وبودجه  ودر اختیار قرار دادن آن به وزارت بهداشت، درمان و آموزش‌پزشکی جهت خرید سرنگ، پد الکل و پرداخت هزینه ها ی واکسیناتوری  و تاخیر وتعویق در بازگشایی مدارس و موسسات آموزش عالی  تا حصول اطمینان از پوشش ۱۰۰درصدی واکسیناسیون کادر اداری و آموزشی و دانش‌آموزان بالای ۱۲ سال و دانشجویان و نیز تمهیدات سخت افزاری آموزش شامل فضاهای آموزشی مناسب  ودارای تهویه مطلوب و نیز عنداللزوم تلفیق آموزشهای مجازی و حضوری 10 پیشنهاد کمیسیون بهداشت برای کنترل کروناست.

 پرداخت حق الزحمه و کارانه کادر درمان اعم از پزشک، پرستار و سایر کارکنان  با قید فوریت و در اسرع وقت، اعطا مجوز استخدام دوبرابری کادر درمانی جدید، قراردادی ، طرحی و شرکتی نسبت به سال ۹۹ طی دو ماه آینده با توجه به نیاز مبرم بیمارستانهای دولتی به علت افزایش تخت های جدید بیمارستانی و مراکز جامع سلامت، اخذ اذن مقام معظم رهبری جهت بهره مندی از اعتبارات در اختیار آستان قدس رضوی، امام زادگان و بقاع متبرکه، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، بنیاد مستضعفان، کمیته امداد امام خمینی(ره)، بنیاد علوی و خیرین کشور برای خرید بسته های حمایتی و لوازم یکبار مصرف و تجهیزات مورد نیاز بیمارستان های دولتی درگیر در درمان بیماران کرونایی و اعطا تسهیلات بلاعوض  و قرض الحسنه  به اقشار محروم و مشاغل و نیز کارگاههای کوچک  که به علت شیوع بیماری تعطیل شده اند، تشکیل کمیته بحران در ستاد ملی مقابله با کرونا با محوریت و مسئولیت سازمان پدافند غیرعامل، الزام صنایع، اصناف ،سازمان ها، نهاد ها و ارگانهای دولتی و غیردولتی به پرداخت هزینه واکسن نیروی انسانی در اختیار خود  با قید فوریت و در حداقل زمان ممکن، الزام به استفاده از توانمندی های طب سنتی ایرانی  در تمام سطوح ارائه خدمت به بیماران مبتلا به کرونا اعم از طرح های پیشگیرانه، مراکز سرپایی و بیمارستانها بر اساس برنامه ریزی دفتر طب ایرانی  و مکمل وزارت بهداشت،‌درمان وآموزش پزشکی، ضمانت اجرایی و رعایت دقیق شیوه نامه هایی  که توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام می‌شود، تسریع و تشدید واکسیناسیون عمومی کرونا و تمهید بودجه مورد نیاز جهت واردات واکسن، پیش خرید واکسن تولید داخلی با اخذ  ضمانت‌نامه حقوقی مورد نیاز و استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و تسهیل در صدور مجوزهای مورد نیاز ، استفاده از زیرساخت های هوشمند شامل ردیابی بیماران از طریق تلفن همراه جهت قطع زنجیره انتقال و تامین مطالبات پرسنلی، دارویی، تجهیزاتی و جاری مراکز بهداشتی، درمانی اعم از بیمارستانها و مراکز جامع سلامت با قید فوریت از هر محل ممکن توسط سازمان برنامه و بودجه دیگرپیشنهادات این کمیسیون بود.

پیگیری طرح شهید سلیمانی و واکسیناسیون بهترین راهکار برای کنترل کرونای دلتا

معاون درمان وزارت بهداشت از مهیا کردن زیرساخت‌های موقت در کشور جهت بستری بیماران خبر داد و گفت: تخت های صحرایی و سالن های بحران از جمله اقداماتی است که جهت بستری بیماران احتمالی کرونا در کل کشور پیش‌بینی شده است.

جان بابایی، با اشاره به فرمایش رهبر مقام معظم رهبری در خصوص در پیش گرفتن اقدامات کنترلی بیماری کرونا، تصریح کرد: پیگیری طرح شهید سلیمانی در کنار واکسیناسیون، بهترین راهکار جهت کنترل بیماری کرونا بوده چرا که ویروس جدید بسیار مسری است.

معاون وزیر بهداشت، از افزایش سرعت واکسیناسیون در کشور خبر داد و متذکر شد: در حال حاضر روزانه بالای ۵۰۰ هزار دوز واکسن تزریق می‌شود که در صورت همراهی مردم و تقویت طرح شهید سلیمانی روزهای بهتری مورد انتظار مردم است.

جان بابایی، با بیان اینکه کرونا همچون سایر کشورها همیشه در ایران باقی خواهد ماند، گفت: پیشگیری و درمان این بیماران واکسیناسیون است و با خطوط تولید واکسن هایی چون برکت و پاستور یقینا آینده ای بهتر در انتظار ماست.

آماده باش و بسیج و نیروهای مسلح برای مقابله با کرونا/ آغاز دور جدید طرح شهید سلیمانی و تسریع واکسیناسیون در دستور کار

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح از ابلاغ آماده باش و بسیج امکانات و ظرفیت های نیروهای مسلح و بسیج برای آرایش دفاعی جدید و نقش آفرینی های موثرتر در امر مقابله و حل مسئله بیماری کرونا کرونا خبر داد.

محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: در لبیک به دستور امروز فرمانده معظم کل قوا (مدظله العالی) و در ادامه حضور و نقش‌آفرینی های نیروهای مسلح برای کمک به دولت و ملت و ظرفیت سازی قدرتمند تر و موثرتر در صحنه مقابله با کرونا، به فرماندهان ارتش، سپاه، ناجا و سایر مجموعه های کلان نیروهای مسلح ابلاغ شد بدون فوت وقت با ایجاد آمادگی های مقتضی، برنامه‌ریزی‌های عملیاتی را دستورکار قرار دهند.

وی افزود: مطمئناً تحقق توصیه ها و مطالبات امروز رهبر معظم انقلاب در به کارگیری آرایش و شیوه‌های دفاعی جدید و محکم، نیازمند اصلاح الگوهای رفتاری و مدل‌های مقابله بوده و در صدد هستیم در تعامل با وزارت بهداشت و درمان و ستاد ملی مبارزه با کرونا قاطع ترین و کارآمد ترین شیوه ها و اقدامات را کارشناسی و عملیاتی کنیم.

رئیس ستادکل نیروهای مسلح همچنین با اشاره به برنامه‌ریزی برای اجرای دور جدید طرح شهید سلیمانی و تشدید آمادگی های بسیج در امر واکسیناسیون، بر تداوم اقدامات ارتش، سپاه و بسیج در انجام کمک های مومنانه و کمک به نهضت مواسات و احسان عمومی به اقشار و مشاغل آسیب دیده در عین توجه به اصل عزت، کرامت و آبرومندی تاکید کرد.

سرلشکر باقری ارتقای هم‌افزایی، هماهنگی و همراستایی اقدامات دستگاه‌ها، نهادها و مجموعه‌های مسئول این حوزه در شرایط خطیر و خطرناک کنونی را امری ضروری قلمداد و تصریح کرد: بخش بزرگی از تمهیدات و تدابیر معطوف به رعایت کامل شیوه نامه ها و دستورالعمل های بهداشتی و مراقبتی است که در این روز ها عموماً مورد غفلت جدی قرار گرفته است؛ لذا ضمن دعوت از آحاد مردم و هموطنان عزیز برای رعایت توصیه ها، آماده تصمیمات قاطع با هماهنگی و همراهی دستگاه‌ها و نهادها و همه عوامل و مراجع صاحب نقش و مسئولیت در این زمینه بخصوص مردم، هستیم.

تشکیل قرارگاه عملیاتی بهداشت و درمان برای مقابله با بیماری کرونا در نیروی زمینی سپاه

در پی فرمان جدید فرمانده معظم کل قوا مبنی بر بکارگیری کلیه امکانات نیروهای مسلح برای کمک به بخش های بهداشت و درمان کشور، قرارگاه عملیاتی بهداشت و درمان نیروی زمینی سپاه تشکیل شد.

مقرر شد در همه مناطقی که بیمارستان ها و مراکز ثابت و سیار نیروی زمینی سپاه همچنان در حال خدمت رسانی به بیماران کرونایی هستند، ظرفیت های تازه و ویژه ای برای پذیرش هرچه بیشتر بیماران، ایجاد و افزوده شود. پذیرش بیشتر مبتلایان به کووید۱۹ و همچنین ادامه خدمت رسانی بیمارستان های سیار در مناطق ماموریتی و کم برخوردار از دیگر تصمیمات بود.

سردار پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه تاکید کرد: با بسیج و فعال سازی ظرفیت های تازه، در هر نقطه‌ای که وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کند، آمادگی برپایی مجهزترین بیمارستان های سیار تخصصی و راه اندازی مراکز جامع واکسیناسیون و مراکز ثابت و سیار مراقبتی برای خدمت رسانی به بیماران کرونایی را داریم. نیروی زمینی سپاه در عین حال آمادگی لازم برای افزایش اعزام بهیار و پرستار به مراکز درمانی را نیز دارد.

دستور فوری رئیس ستاد اجرایی فرمان امام در پی سخنان اخیر رهبری/ تامین و ارسال ۱۰ هزار کیت تشخیص کرونا و 1.2 میلیون ماسک

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام با صدور دستوری به زیرمجموعه‌های این ستاد که طی دو سال اخیر مشغول فعالیت در حوزه تولید واکسن، ماسک، کیت تشخیص فوری کرونا، تجهیزات پزشکی و توزیع بسته‌های معیشتی بوده‌اند، خواستار اقدام فوری برای شتاب دادن در این خصوص و تلاش و مجاهدت مضاعف همکاران خود شد.

ستاد اجرایی فرمان امام اعلام کرده است که در فاز نخست این اقدامات ویژه، ارسال ۱۰ هزار کیت تشخیص فوری کرونا به مناطق بحرانی، ارسال یک میلیون ماسک و ۲۰۰ هزار بسته بهداشتی به مناطق محروم، حمایت و اعزام گروه‌های جهادی برای غربالگری محله‌محور، افزایش بیمارستان‌های سیار احسان برای کمک به کادر سلامت و همچنین راه‌اندازی یک پایگاه واکسیناسیون جدید در تهران با همکاری وزارت بهداشت و افزایش ظرفیت تزریق واکسن برکت به افراد مشمول واکسیناسیون عمومی از جمله اقدامات این ستاد خواهد بود و این خدمات تداوم خواهد داشت.

مشکل کمبود دارو و اقدامات وزارت بهداشتی‌ها

رهبر انقلاب در خصوص مسئله تأمین دارو برای بیماران هم تذکراتی داشتند: با وجود کمبود یا نبود دارو در داروخانه‌ها و بیمارستان‌ها، گفته می‌شود همان داروها در بازار آزاد با قیمت چند برابری فروخته می‌شود که این نشان‌دهنده مشکل در شبکه توزیع است و این مشکل باید حل شود.

محمدرضا شانه ساز رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه کمبود سرم تزریقی مشکل تولید یکی از شرکت‌های داخلی بود، گفت: با افزایش ظرفیت تولید داخل و واردات حجم مناسب، کمبود سرم تزریقی در بخش بیمارستانی رفع شده است.سازمان غذا و دارو اقدامات لازم را به منظور تامین فوریتی سرم انجام داد وبیش از ۱.۲ میلیون عدد طی دو مرحله وارد کشور شد.

به گفته معاون وزیر بهداشت براین اساس از امروز علاوه بر داروخانه‌های بیمارستانی، سرم در داروخانه‌های دولتی نیز توزیع شده و بزودی در سایر داروخانه‌های خصوصی نیز توزیع خواهد شد وروند واردات تا رفع کامل نیاز داخل استمرار خواهد یافت.

وی بیان کرد: با توجه به پیک بی سابقه کرونا در کشور و افزایش تعداد بیماران، مصرف داروی رمدسیویر ۸ برابر در مرداد ماه افزایش یافته است که با توجه به اینکه این دارو در بیمارستان‌ها با سرم، رقیق و تزریق می‌شد، مصرف سرم نیز افزایش یافت، بر همین اساس سازمان غذا و دارو برای حل این مسئله نیز با هماهنگی تولیدکنندگان، سرم مورد نیاز برای این نوع مصرف را با حجم ۲۵۰ میلی لیتر تامین کرده است که ظرف ۱۰روز آینده و باگذراندن موفق نتایج آزمایشگاهی این اقلام نیز وارد بازار مصرف خواهد شد.

عاطفه عابدینی دبیر کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، درباره افزایش مصرف دارو‌های کرونا مانند رمدسیویر، اکتمرا و فاویپیراویر و برخی اظهارات مبنی بر کمبود دارو‌های کرونا به دلیل تجویز بیش از حد دارو و خارج از راهنما‌های بالینی اظهار کرد: باید دانست که کمبود رمدسیویر تنها ناشی از تجویز بی رویه و غیر منطقی پزشکان نیست بلکه باید توجه داشت که ما اکنون در اوج کرونا از ابتدای بیماری در ایران هستیم و بالاترین میزان ابتلا، بستری و مرگ و میر را شاهد هستیم و به اصلاح کارخانه تولید بیمار در ایران همچنان روشن است و به همین دلیل مصرف دارو چند برابر شده است.

عابدینی ادامه داد: البته باید درمان استاندارد و مطابق راهنما‌های بالینی باشیم و به درستی آن‌ها را اجرا کنیم. راهنمای بالینی تجویز دارو‌های کرونا مانند رمدسیویر و اکتمرا در ایران مطابق راهنما‌های بالینی بین المللی است، اما برخی پزشکان طبق راهنمای بالینی عمل نمی‌کنند البته به طور کلی در درمان بیماران بستری کرونا مطابق راهنما‌های بالینی و استاندارد‌های بین المللی عمل می‌شود.

عابدینی بیان کرد: دارو‌های کرونا در داروخانه‌های بیمارستانی برای بیماران بستری تجویز و عرضه می‌شود و داروخانه‌های سرپایی دارو‌های کرونا مانند رمدسیویر، فاویپیراویر و تمزیوا را عرضه می‌کنند و بیماران می‌توانند با پوشش بیمه‌ای رمدسیویر را دریافت کنند.

امید است، در روزهای آینده با همبستگی و اقدامات همه دستگاه ها و همچنین رعایت شیوه نامه های بهداشتی از مردم شاهد روند نزولی بیماری در کشور و کاهش موارد ابتلا، بستری و مرگ و میر باشیم.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۴۰
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۹:۱۰ ۲۳ مرداد ۱۴۰۰
موضوع جدی است و مردم بیخیال ، تنها راه جریمه کردن است و هزینه کردن جریمه ها برای کنترول بیماری ، حال باید دید هزینه کنترول بیماری هر فرد چه مقدار است تا با همان نسبت مقدار جریمه مشخص شود و کادر درمان را یاری و دلگرم نمود.
ناشناس
۰۸:۱۳ ۲۳ مرداد ۱۴۰۰
رئیس جمهور منتخب در امر کنترل کرونا بسیار حاذق و ماهر هستند.
ناشناس
۰۷:۵۹ ۲۳ مرداد ۱۴۰۰
مگه ویروس گفته من هر روز این عده رو می خوام ببرم یا ای بشر دوپا داره این برنامه رو می ریزه مردم اندکی تفکر،
محمد
۰۷:۰۷ ۲۳ مرداد ۱۴۰۰
اگر سری به مساجد و حسینیه ها بزنید متوجه می شوید بدلیل عدم رعایت پرتکل های بهداشتی پیک بعدی بشدت خطرناکتر خواهد بود
ناشناس
۰۳:۴۸ ۲۳ مرداد ۱۴۰۰
مسبب این شرایط باید محاکمه بشه، کفایت نداره
ناشناس
۰۰:۵۶ ۲۳ مرداد ۱۴۰۰
احتمال مرگ 4 هزار نفر؟ فقط توی هفته پیش 4 هزار نفر مردن. کجای کارید؟ توی این پیک، حداقل 20 هزار نفر میمیرن
احسان
۰۰:۴۳ ۲۳ مرداد ۱۴۰۰
حتما باید دستور رهبری داده میشد تا بیاین پای کار برادران پاچه خوار بادمجان دور قاب چین! این نشون میده که جون مردم براتون ارزشش خیلی کمتر از پست و مقامیه که دارین .
ماد
۲۳:۳۶ ۲۲ مرداد ۱۴۰۰
ازخانواده ما ۱۰نفر درگیر کرونا شدند متاسفانه ۲نفرشون که رفتن بیمارستان فوت کردند. ولی بقیه که خودم پرستاری کردم به لطف خدا خوب شدن.
ناشناس
۲۲:۰۴ ۲۲ مرداد ۱۴۰۰
لطفا واکسن غربی نیارید غربی بد هست الان اروپا و آمریکا روزی 100000نفر میمیرن واکسن کوو ایران برکت را بیارید با چین را بیارید بهتر است و مردم نمیمیرد
محمد امین
۲۱:۴۱ ۲۲ مرداد ۱۴۰۰
در حال حاضر دستکم روزی بیش از 500 نفر فوتی داریم یعنی هر دو روز بیش از 1000 نفر فوتی ، طبیعتا بعد از هشت روز 4000 نفر فوتی رو خواهیم داشت ... هر پیک کرونا دستکم دو الی سه هفته طول میکشه .... خدا به ما ملت رحم کنه فقط.
ناشناس
۲۰:۵۴ ۲۲ مرداد ۱۴۰۰
خدایا نمیدانم کرونا چیست؟زنگ هشدار است یا تنبیه بندگانت؟خدایا اگر امتحان است،سنگین است.توان پس دادنش را نداریم.
ناشناس
۱۸:۵۵ ۲۲ مرداد ۱۴۰۰
برای مردم کشورم ارزوی سلامتی و شادی دارم.امیدوارم بازهم لبخند رو برروی لبان مردم کشورم ببینم.
ناشناس
۱۷:۲۴ ۲۲ مرداد ۱۴۰۰
خدایا به حق صاحب همین ماه شر این ویروس و مسولین ناکارامد رواز سر مردم ایران کم بفرما.
ناشناس
۲۳:۵۵ ۲۲ مرداد ۱۴۰۰
تو که کارامدی بیا کاری بکن
مهسا
۰۸:۰۸ ۲۳ مرداد ۱۴۰۰
الهی آمین
ناشناس
۱۶:۳۰ ۲۲ مرداد ۱۴۰۰
مردم رعایت بکنن بهترمیشه
ناشناس
۱۵:۵۰ ۲۲ مرداد ۱۴۰۰
متاسفم براتون شهربازی ها باز و فوق العاده شلوغ.چرا کاری نمیکنید؟دریاچه چیتگر بازه و انقدر شلوغه که حد و اندازه نداره.ترو به خدا کاری کنید.همه دارن میمیرن
ناشناس
۱۹:۲۶ ۲۲ مرداد ۱۴۰۰
افتضاحه ترو خدا کاری کنید
ناشناس
۱۵:۴۲ ۲۲ مرداد ۱۴۰۰
از توهم دشمن فرضی شکست خوردیم که نگذاشت واکسن وارد شود
ناشناس
۱۸:۵۸ ۲۲ مرداد ۱۴۰۰
فکر میکنی آیا واکسن می دادند
کسانی که داروی بیماران خاص را چندین ستل است تحریم کرده اند آنوقت بیایند واکسن بدهند زهی خیال باطل
ناشناس
۱۴:۳۸ ۲۲ مرداد ۱۴۰۰
چه اهمینی دارد مرگ چهار هرار یا چهل میلیون سرمسولان به سلامت باد ماباید پیش مرگ آنها بشیم
ناشناس
۱۲:۱۰ ۲۲ مرداد ۱۴۰۰
بداد برسید
ناشناس
۱۱:۰۷ ۲۲ مرداد ۱۴۰۰
بیچاره ملت بدبخت و بی پناه ایران
ناشناس
۱۷:۲۸ ۲۲ مرداد ۱۴۰۰
اخبار میگه مرگ همزمان مادر پدر خواهر و برادر.برای این وضعیت باید خون گریست.
سحر
۱۰:۴۰ ۲۲ مرداد ۱۴۰۰
قرنطینه سراسری کنید
ناشناس
۱۰:۲۶ ۲۲ مرداد ۱۴۰۰
دیشب میگفت تخت هایی بیمارستان ها پر شده از بیماران کروناییی جا نداریم خسته شدیم مردم شیوه نا مه هایی بیداشتی رو رعایت نمیکنن مردم عروسی دورهمی میگیرن مردم اهمیت نمیدن کرونا شده سخت تر از همیشه شده دلتا دیروز در فارس 36 کرونای جان باختند 400 کرونایی در رو تخت های بیمارستان های استان فارس مریض یعنی بد حال
ناشناس
۰۸:۵۴ ۲۲ مرداد ۱۴۰۰
نتیجه اداره کشور از طریق آزمون و خطا همینه . یه روز میگن جنگ بعد میبینن اشتباه بوده صلح میکن. یه بار میگن نرخ رشدجمعیت رو کنترل کنید . بعد چند سال میبینن اشتباه بوده . یه بار میگن واکسن وارد نشه بعد میگن وارد بشه و.....
ناشناس
۰۷:۵۹ ۲۲ مرداد ۱۴۰۰
واکسن نداریم باشه خودمون می‌میریم. لطفا برق رو قطعا نکنید یا حداقل شب که میخایم بخوابیم قطع نکنید صبح قطع کنید. ممنون شاید قبول کردن صبح قطع کنن برق همه رو به جای شب
ناشناس
۰۱:۴۵ ۲۲ مرداد ۱۴۰۰
خدا باعث و بانی به وجودآورنده این ویروس رو نیامرزه خدا لعنتش کنه به حق امام حسین....مردم به خاطر جون عزیزتون این دهه محرم رو مراقب باشین...امام حسین راضی به مریض شدن نیست....توی خونه هم میشه عزاداری کرد...مریض داری خیلی سخته...
ناشناس
۲۲:۱۴ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
خدایااااا
ناشناس
۱۹:۰۴ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
در مورد واکسن خواهشا این رو هم در نظر بگیرید که در برخی افراد بالخصوص کادر درمان ممکن است دوز سوم هم نیاز باشد.
ای کاش دو هفته بانک ها چکی رو برگشت نزنند بدهی وام را حساب نکنند و بگذارند قرنطینه خیلی به مردم فشار نیاورد یک قرنطینه کامل میتونه ۱۰۰ درصد موثر باشد. همونطور که قبلا هم جواب داده.
ناشناس
۱۶:۴۱ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
جاده های بین استانی را که نبستید
ظرفیت حمل و نقل عمومی را به کمتر از ده درصد کاهش ندادید
تورهای گردشگری همچنان درحال فعالیتند
مردم هم که بیشتر از پنجاه درصد ماسک نمیزنند

حجم حضور کارکنان شرکتهای خصوصی را هم به پنجاه درصد کاهش ندادید
ناشناس
۱۶:۲۰ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
تازه روزای خوشمونه و سرما که اومد و در و پنجره ها بسته شد اول کروناست
ناشناس
۱۴:۴۰ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
پس برای چی اسم رئیس جدید دولت را دولت قصاب گذاشته اند . برای این روزا دیگه.!!!
قصاب است و ساطورش و باید قصابی کند.!!!!
ناشناس
۱۸:۵۴ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
نه که دولت قبل همه چی گل و بلبل بود. رعایت پروتوکل ها هم خیلی کم شده. همه باید با هم با کرونا مبارزه کنیم.
ناشناس
۱۹:۱۱ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
چی می گی ؟ حالت خوبه ؟ طرف 4 روزه اومده ...
ناشناس
۱۴:۲۵ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
چرا برق را قطع میکنید, مگه نمی بینید مریض داریم! حق مردم مرگ نیست.
ناشناس
۱۴:۱۲ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
اونایی که معلوم شده بدون لیاقت یا با وجود لایق تر از اونها با کلک و لابی مسئولیت گرفتن باید محاکمه بشن
ناشناس
۱۳:۵۷ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
تقصیر خود دولت کل ملت هم بمیره براش مهم نیست.
علی
۱۳:۴۳ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
تو ایران دیگه کسی انتظار حل مشکل نداره سرمایه مردم تو بورس پرید چند نفر همدیگه رو محکوم کردن فحش دادن تموم مساله کرونا و واکسن فقط فقط به خاطر مغز پوک و غرور بی‌جای مسؤلین بود این همه هزینه کردین برا تولید این همه به روسیه و کوبا اعتماد کردین چیشد کره میخاست به جای طلبتون واکسن بده چرا قبول نکردین آخه شما که یه آفتابه نمیتونین تولید کنین چرا گنده گوزی میکنین لوازم خانگی و ماشین تولید کننده ها وعده دادن اگه واردات نباشه ما فلان میکنیم بهمان میکنیم همین که میدون از رقیب خالی شد پونزده برابر گذاشتن رو قیمت هر ماهم میذارن روش پونزده برابرم از کیفیت زدن ایرانی یعنی دروغ یعنی ریا
ناشناس
۱۳:۲۹ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
چهار هزار نفر با این نرخ روزانه فوتی مال هشت روز میشه این دانشمندان رو از کجا پیدا کردید؟
ناشناس
۱۳:۱۵ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
در حال حاضر نه واکسن کمک می‌کنه ، نه افزایش نیرو ، نه خرید دارو ، نه بسیج شدن همه نیرو ها
فقط و فقط و فقط ، تعطیلی سراسری حداقل یک هفته ای
هر روز عقب انداختن قرنطینه سراسری برابر با دو هفته درگیری بیشتره ، یک ماه و نیم دیگه پاییزه و از پیکی وارد پیک دیگه خواهیم شد
حامد
۱۳:۱۳ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
جلو مسافرت به شمال رو بگیرید کلی این آمار کم میشه.
همه نیروها بیان وسط؟ پلیس راهور که رسما داره کاسبی میکنه چرا باید جلوگیری کنه؟
ناشناس
۱۳:۰۶ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
اتفاقا از پای کار اومدن باید ترسید هیچ اتفاقی نمیوفته چون اصلا هوش و درایتشو ندارین ،
ناشناس
۲۳:۱۹ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
شما میدونید که پول جریمه به حساب کی میره که میگی پلیس داره درآمدزایی می کنه
ناشناس
۱۳:۰۶ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
چرا مرتب تنش به مردم وارد میکنید باید آرامش را القا کنید به مردم آموزش دهید در حین آرامش دادن و جلوگیری از خبرهای ناگوار. درصد کمی فوت میکنند درسته درصد بالایی مبتلا میشوند. شما هر وقت مصلحت سیاسی ایجاب کرده خبر های ناگوار را افزایش داده وبالعکس کاهش. اصلا بفکر روحیه مردم ایران نبوده اید. چرا مردم را آزاد گذاشتن تعطیل کردید سفر رفتند اوج گرفت دولت تماشاگر بود و حسن روحانی تماشاچی بود و پول جریمه میگرفت. کسب درآمد میکرد. حالا هم تنش در دل مردم. اره آمار بالا رفته بجای مرتب فرکانس ترس ایجاد کردن در آرامش بفکر آموزش و جلوگیری و کنترل این سرما خوردگی باشید.
تعجب داره مردمی با ادعای ۲۵۰۰سال تمدن نمیتونن ماسک بزنند و دستکش بپوشند و دوش بگیرند تا مبتلا نشوند. از پس یه ویروس بر نمی آید این ملت.مرتب جشن و عروسی و مراسمات تولد و سفر.و...خب رعایت کنید و انتظار معجزه نداشته باشید واکسن برای درمان نیست صرفا تا درصدی برای جلوگیری است همین.
ناشناس
۱۲:۴۸ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
چقدر متن خبر طولانی است، واقعا نمیشه بکم خلاصه تر لب کلام را بگید؟الان چیشد مسکل کرونا بالاخره؟هرکسی انداخته گردن یکی دیگه
ناشناس
۱۲:۴۸ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
چقدر متن خبر طولانی است، واقعا نمیشه بکم خلاصه تر لب کلام را بگید؟الان چیشد مسکل کرونا بالاخره؟هرکسی انداخته گردن یکی دیگه
ناشناس
۱۲:۳۸ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
تا زمانیکه بیمارستان ها بابت خدمات به بیماران پول می گیرند کرونا هم تمام نخواهدشد هزینه های درمان بایدکامل توسط بیمه ها پرداخت شود وبیمه ها برروند درمان نظارت کنند تا سودجویی کاهش یابد
ناشناس
۱۲:۲۳ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
چرا پیش بینی برای مرگ4000نفر را میکنید ولی عامدانه هیچ پیش بینی برای پیشگیری و جلوگیری از گسترش این بیماری نمیکنید فقط حرف وشعار وفقط خبر باشگاه مرگ بیماری اون موقع از مردم چه انتظاری دارید
ناشناس
۱۲:۴۱ ۲۲ مرداد ۱۴۰۰
40000 نفر درسته چون روزی 400 تا تلفات برای 10 روز میشه 4000 تا که الانش تلفات روی 550 تا اعلام میشه که همه هم می دونیم واقعی نیست و فقط تست پی سی آر مثبت های فوتی رو اعلام می کنند. این وضعیت هم بخواد یکماه ادامه پیدا کنه و تازه آمار فوتی زیاد هم نشه 550*30 میشه 16500 نفر که البته در همین حد موندن تلفات اعلامی هم محاله و پیک به سمت 4 یا 5 برابر شدن نسبت به پیک چهارم حرکت می کنه (مثل هند). یعنی عدد همون حدود 75000 به بالا هست که می تونه تا 150 هزار هم برسه.
اونوقت دیگه دره بخواهیم شهرها رو تعطیل کینم و همزمان ارزاق رو تامین کنیم و بیماران رو هم مداوا. همین الانش هم اگر انتشار کرونا از امروز متوقف بشه همین تعداد مبتلایی که توی دوره پنهان بیماری هستند یک سونامی سنگین در راه انفجار هستند.
ناشناس
۱۲:۱۹ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
اگه فقط به فکر جیبشون نباشن و یکماه بجای جریمه ۱ میلیونی جاده ها رو ببندن و هرکس خواست بره مسافرت برشگردونن این مشکلات حل میشه
ناشناس
۱۲:۱۹ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
واکسن سربازان چی شد؟ما اصلا مرخصی نداریم واکسنم نزدیم
ناشناس
۱۴:۳۸ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
حالا اونا که واکسن زدن چی گلی به سر خودشون زدن...
ناشناس
۱۲:۱۸ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
وقتی کنکور ها رو سر موعد برگزار کردین وقتی انتخابات رو سر موقع برگزار کردین توقع داشتین از این بهتر بشه؟
ناشناس
۱۲:۰۶ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
تا بوده چنین بوده
مسئولین ما بیشتر از نوک دماغشون رو نمی‌بینن
وقتی آب از سر گذشت اونوقت تازه بیانیه میدن و دنبال طرح می‌گردن
ناشناس
۱۲:۰۴ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
اول صبحی چ خبر خوشی
ناشناس
۱۹:۲۹ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
ببخشید ساعت 12:04دقیقه است نه اول صبح
ناشناس
۲۳:۴۲ ۲۲ مرداد ۱۴۰۰
میگیری میخوابی تا لنگ ظهر مگه دستم بهت نرسه خخخخخخخ
ناشناس
۱۱:۵۶ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
احتمال مرگ 40 هزار نفر در پیک پنجم ( 4 هزار غلطه!!!)
در 4 پیک قبلی، حدود 90 هزار نفر رو از دست دادیم ( بطور متوسط در هر پیک 22500 نفر)
ناشناس
۱۱:۴۹ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
مردم مسؤلین به فکر شما نیستن خودتون مراقب باشین بسه دیگه این همه مرگ و غم و اندوه بسه خدا چرا صدای بنده هاتو نمیشنوی ایران توی جهان با این روش رکورد میزنه.
سحر
۱۰:۴۷ ۲۲ مرداد ۱۴۰۰
دو سال از عمرم تو جوونیم رو بر خلاف بقیه تو خونه نشستم نه واسه خودم بلکه واسه خانوادم الانم اه در بساط ندارم. اوضاعم که بهتر نمیشه هر روز بدتر میشه اینا همه قصور مردمه یا دولتی که عرضه نداره مرزاشو ببنده عرضه نداره حتی 10 روز قرنطینه سراسری برگزار کنه عرضه نداره مردمو واکسینه کنه اونوقت من تو خونه باید بپوسم
ناشناس
۱۱:۴۶ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
الله برکت الله
ناشناس
۱۲:۵۷ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
تموم نشد؟
ناشناس
۱۳:۲۰ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
اون علی برکت الله بود
ناشناس
۱۴:۰۴ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
داداش اون دوره تموم شد اونم علی برکت اله بود
ناشناس
۰۰:۱۲ ۲۳ مرداد ۱۴۰۰
از این به بعد الله برکت ریسی
ناشناس
۱۱:۴۵ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
یه کاسه ای زیر نیم کاستون هست .کشورهای همسایه رعایت موارد بهداشتی خیلی کمتر از ماست ولی میزان کشته مردشون خیلی کمه یا اصلا ندارن نمونه اش عراق .واقعیت رو به ملت بگین.ایران شده واسه سازمان بهداشت جهانی که زیر نظر یهود هستش موش آزمایشگاهی .این همه تلفات نتیجه واکسن های وارداتی هستش.
ناشناس
۱۷:۵۲ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
شما لطفا کمتر نظر علمی بزار سپاس
ناشناس
۱۸:۵۸ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
تا وقتی این دید رو داشته باشید کرونا هیچ جا نمیره. بیچاره ادوارد جنر چطوری تونست اولین واکسن یعنی آبله رو برای مردم جا بندازه... خب راه حل بهتری دارید بفرمایین . بیماری که درمان مشخص ندارد رو چکار باید کرد؟
ناشناس
۰۸:۴۲ ۲۳ مرداد ۱۴۰۰
چی میگی حاجی همین توهم توطئه امثال شما باعث شد واکسن نیاد و الان نتیجش کشته شدن کلی ادم
ناشناس
۱۱:۴۲ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
واقعا یک جا فقط یک جا رو اعلام کنید که توانستید مدیریت کنید مردم از کرونا مینالندمیمیرن از مسکن غذا دارو اینم وضع خودرو سازیتون گاری تولید میکنید به قیمت بهترین ماشینهای دنیا میفروشید فقط دستون تو جیب ملت ششمین پول ارزشمند دنیا رو به چه روزی انداختید پیر شدیم دریغ از یک روز خوب
ناشناس
۱۱:۳۳ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
چه جوری حساب کردین؟
دوره پیک پنجم ۶ هفته طول میکشه روزی ۵۰۰ تا فوتی میشه لااقل ۲۱۰۰۰ نفر فوتی
علیرضا
۱۱:۳۱ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
والله در دزفول واندیمشک این قهوه خانه ها وکافه ها شب تا صبح بازن
ناشناس
۱۱:۱۱ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
روزی که واردات واکسن را حرام کردن باید به این ایام فکر میکردن
ناشناس
۱۱:۰۷ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
وای ما رو شرمنده میکنین با این اقدامات عاجل
ناشناس
۱۱:۰۰ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
خوبه واقعا تا همه مردم نمیرن دست به کاری نمیزنند
Milad
۱۱:۳۴ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
وقتی خودت حافظ جون خودت نیستی انتظار نداشته باش یکی بیاد اینکارو برات بکنه، ماسک لامصب رو بزنین ملت کم فهم
ناشناس
۱۲:۴۲ ۲۲ مرداد ۱۴۰۰
چرا نمی تونی درک کنی ماسک هم تاثیر محافظتی نسبی داره. خیلی ها می زنند و می گیرند .
ناشناس
۱۰:۵۶ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
هر کسی که ماسک نزده بود رو بگیرن تا چند ساعت نگه دارن تا طرف مجبور باشه ماسک بزنه
ناشناس
۱۰:۵۱ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
مردم پرپر شدن...
Milad
۱۱:۳۷ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
تقصیر خود ملت که رعايت نمیکنن
ناشناس
۱۳:۰۳ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
تقصیر خوده ملته که رعایت نمی کنن
ناشناس
۱۰:۴۴ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
مدارس نباید باز بشه
طرفدار باران کوثری از بهمن ۹۹ برای همیشه و تا ابد
۲۳:۰۴ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
موافقم
ناشناس
۱۰:۴۲ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
هر چی پارک و مراکز تفریحی هست رو ببندید.
ناشناس
۱۰:۳۶ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
نوشدارو پس از مرگ سهراب
ناشناس
۱۰:۳۵ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
در شهرستان دماوند و گیلاوند اصلا ماسک نمیزنند
ناشناس
۱۰:۳۴ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
من در حالی که علایم سرماخوردگی داشتم به چند مرکز تست کرونا مراجعه کردم
ناشناس
۱۳:۲۲ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
کار خوبی کرده . نتیجه چی شد؟! ممنون که اطلاع رسانی هم کردی از نگرانی در اوردیمون
ناشناس
۱۰:۲۶ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
باید با استفاده از اقتصاد مقاومتی واکسن تولید کنیم و به دیگر کشورهای جهان صادر کنیم.
ناشناس
۱۳:۳۴ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
دمتگرم داداش گل گفتی ، ایول داری داش ، وقتی این متن شما رو خوندم دیگه در پوست خودم نمی گنجم باید یکی بیاد منو فشار بده برم تو پوستم دوباره.
ناشناس
۱۰:۲۵ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
فقط دو هفته باید تعطیل کنین تا این موج کنترل بشه
ناشناس
۱۰:۲۵ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
با اگر، شاید این کرونا کنترل نمیشه
تصمیم باید منطقی و عملی باشه
ناشناس
۱۰:۰۹ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
همه دارن دروغ میگن
ناشناس
۱۰:۰۴ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
آقا بهترین و تنها ترین راه پبشگیری و جلوگیری از افزایش آمار مبتلا کاهش شدید تجمعات و تعطیلی مراکز غیر ضروری است و باید گروهی رو به عنوان مسول ناظر در نظر بگیرید که در شهر بگردند و هر جا تجمعی شد اون مراکز رو هم تعطیل کنند تا شاهد چنین فجایعی نباشیم متاسفانه کو گوش شنوا فقط مسعولین حرف میزنند
به عمل کار براید به سخندانی نیست
ناشناس
۱۰:۰۳ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
خبرنگار مشهدی چه خوش گفت وقتی داشت از سردخانه بیمارستان گزارش می فرستاد که اسم این رو میشه گذاشت سونامی مرگ
میثم مطی
۰۹:۵۷ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
همه ملت ایران فدای تو یا ابا عبد الله
ناشناس
۱۰:۲۸ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
به جای این حرفها پروتکل های بهداشتی را رعایت کنید امام حسین در قلب همه جای داره
ناشناس
۱۰:۴۱ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
مردم جونشون رو دوست دارند
ناشناس
۱۱:۱۱ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
برای بچه من نون و آب نمیشود
ناشناس
۱۱:۴۶ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
التماس تفکر
ناشناس
۱۲:۰۳ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
انسانم آرزوست
خدایا کسی رو که عقل ندادی، پس چی دادی؟
بختیاری
۱۳:۰۴ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
وقتی عزیزت جلوی روت پرپر میشه ، وقتی میری بیمارستان بستریت نمی کنند ، وقتی هزینه ی بیمارستان کمرت رو میشکنه ، وقتی دارو گیر نمیاد ، وقتی مبتلا بشی و بری افراد دیگری رو هم مبتلا کنی، وقتی میری بیمارستان میگن باید اول پول رو واریز کنی و بعد مریضت رو بستری کنیم ، وقتی وقتی وقتی بسه یا باز هم برات بگم ،
ناشناس
۱۹:۰۰ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
چه ربطی داشت این پیک رو مدیون دورهمی ها و عروسی های قبل محرم هستیم. محرم که تازه ۲ روزه شروع شده.
به این میگن سفسطه کردن....
ناشناس
۰۸:۰۶ ۲۳ مرداد ۱۴۰۰
خدا لعنتت کنه به حق همین امام حسین اگه داری از روی آگاهی این اراجیف رو نسبت می دی به امام
بختیاری
۰۹:۴۴ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
چرا دارید به مردم دروغ میگید ، همین الان روزی3 تا 4 هزار نفر دارند می میرند ، با سند به شما میگم
ناشناس
۱۲:۱۸ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
سلام با کدام سند؟
لطفا امار غلط ندهید
بختیاری
۱۳:۰۷ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
سند می خوای آدرس بده بیارم برات یا اگه حالشو داری زحمتت نمیشه پاشو برو بهشت زهرا یه آمار بگیر
ناشناس
۲۲:۰۷ ۲۲ مرداد ۱۴۰۰
نمیخواد دنبال سند برید
درگیری لفظی مسئولین استان س و ب با وزیر بهداشت رو گوش کنید، متوجه آمار غلط آقایون میشید!
ناشناس
۰۹:۴۳ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
حالا تا ۴۰۰۰ نفرو نکشن ول کن نیستند
بختیاری
۱۰:۰۵ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
دوست عزیز همین الان روزی همین تعداد دارند از مردم می میرند
ناشناس
۰۹:۴۲ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
اینقدر مسئولین حکومتی درگیر سیاسی کاری هستند که حتی مسائل انسانی رو هم زیر پا گذاشتن آخه چطور میشه که ما اندازه یه کشور ریزه نیزه ارمنستان جنگ زده و بی پول و بی منابع نیستیم که به موقع واکسن تهیه بشه پس کو این همه رونمایی از انواع واکسن های داخلی
ناشناس
۰۹:۳۴ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
آیا طب سنتی ارزش تجربه و امتحان کردن هم نداره برای درمان کرونا !!! که وزیر بهداشت و پزشکان و کادر درمان حاضرند سونامی مرگ و میر را بعد از درمانهای بی نتیجه شیمیایی شاهد باشند اما گوش به درمانهای متخصصان طب سنتی روازاده و... که کلیپ های درمانشان با گیاهان پیش پا افتاده جوش شیرین ( مصرفی در کیک و ونان نانوایی ) و زنجبیل ،کندر ،عسل ، هلیله وکندر و...( داروی امام کاظم علیه السلام ) دست به دست میگردد ندهند ؟!!!! آیا این مدیون جان دیگران کردن خودشان نیست؟؟؟؟!
ناشناس
۱۰:۵۸ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
طب سنتی خوبه ولی نه واسه کرونا که سریع بدن فرد مبتلارو درگیر میکنه.
ناشناس
۱۱:۱۰ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
بيش از هفتاد درصد پزشكان سنتي در اثر كرونا فوت كردن متاسفانه از علمشون استفاده نمي تونيم بكنيم
ناشناس
۱۱:۲۱ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
پاسخ به ناشناسی که گفته بیش از ۷۰ درصد پزشکان سنتی بر اثر کرونا فوت کرده اند: این دروغی که گفتی راسته؟
ناشناس
۱۲:۳۳ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
خواهشا چیزی نمیدونین... الکی صحبت نکنین
من کاری به اسم دارو ی که بنام امام کاظم ندارم...
ولییییییییییییییییی

عالللللللللللی جوابه
عالللللللللللی
من از باشگاه خبرنگاران جوان میخوام تحقیق کنن خبرشو بزارن....
خواهشا
خواهشا
با پزشکان صحبت نکینن. فقط و فقط درمانشدگانش خبر تهیه کنید....
مرسی
ناشناس
۱۱:۴۴ ۲۲ مرداد ۱۴۰۰
دوست عزیزی که می گن با درمان شدگان صحبت کنید ۹۹درصد افراد مبتلا بهبود پیدا می کنند ربطی به طب سنتی ندارد از خانواده ما ۲۰ نفر گرفتن و خدا رو شکر همه بهبود پیدا کردن
ناشناس
۰۹:۳۴ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
پس چرا بیمارستان ها هزینه میگیرند برای تزریق و درمان سرپایی
Reza
۰۹:۳۲ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
خیلی از حرف صرفا حاشیه است اگر دارید واکسن بزنید ندارید حداقل دوهفته تعطیل کنید و با شدت هم نظارت کنید تا کادر درمان ریکاوری بشن
امیرخسروشاهی
۰۹:۳۰ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
سلام وقتی روزی ۵۰۰ تا ۶۰۰ نفر داریم می‌میریم یعنی هفته ای چهار هزار نفر تا الان تلفات داشتیم‌داین آمار چجوری اعلام میشود که میگویند کلا در پیک پنجم چهار هزار نفر تلفات میدهیم
نیکو
۱۰:۴۹ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
کلا نه, روزانه 4هزار نفر
ناشناس
۱۱:۰۰ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
دلخوشیم درمان کنن
ناشناس
۱۱:۰۸ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
4000 هزار نفر از 43 هزار بیمار بستری
فوت میکنن
ناشناس
۰۹:۲۹ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
ازاول مسؤلان کینه ایی ما، ورود واکسن راممنوع کردند ومردم رابا واکسن نامریی برکت، سرگرم کردند وآمار کرونا رابالا بردند!!!
حالا که متوجه فاجعه حرفهای خود شدند، باز تقصیر رابه گردن دشمن فرضی انداختند وخود راکنار زدند وغیر متخصص!؟؟ چقدر دیگه میخواهید باجان مردم بازی کنید!!!
این قوم باید ازایران دور شوند!!! ؟؟
ناشناس
۰۹:۲۵ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
اگه مثل کشورهای دیگه بهار امثال مردم واکسینه میشدند دچار این موج نمیشدیم!
ناشناس
۰۹:۳۳ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
دقیقا
ناشناس
۱۰:۳۰ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
قابل توجهتون..الان دقیقا ک واکسن دارن میزنن مرگ و میر داره میره بالا..
ناشناس
۱۱:۱۱ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
بايد به حرف رهبري گوش ميكردم اين بلا سرمون نميامد
ناشناس
۰۹:۲۲ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
فقط واکسن واکسن واکسن واکسن!!! مسؤلین کاخ نشین هی نگویند مردم رعایت کنند!!! چنین جبزی تحقق نمی پذیرد؟!! فقط واکسن دوای درد پایان کروناست؟!!
ناشناس
۱۱:۲۳ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
تا حالا ۱۸ میلیون واکسن زدند اوضاع بهتر نشد هیچ بدتر هم شد کمی تفکر
ناشناس
۰۷:۵۰ ۲۳ مرداد ۱۴۰۰
توایران فقط از مریض شدن مردم پول در میارن،چطوره که روزانه پانصد نفر کشته داریم آمار همه جا مثل روز قبل هست، یکم فکر کنین مردم،یعنی ویروس برنامه ریخته روزانه پانصد وخورده ای آدم رو بکشه یا بشر،از هیچی خبر ندارین
ناشناس
۰۸:۴۹ ۲۳ مرداد ۱۴۰۰
چی میگی بابا اولا که باید دو دوز بزننو اکثرا یک دوز زدن ثانیا کشور هایی نظیر فرانسه و انگلیس میانگین روزی 30الی 40 فوتی دارن فقط به خاطر واکسن نه چیز دیگه اقای متفکر
ناشناس
۰۹:۱۳ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
اونروزی که نگذاشتن واکسن وارد بشه و باعث مرگ این همه شدند.چی شد
ناشناس
۰۹:۱۲ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
تعطیل کنید جاده شمال روببندید - با همین شرایط باز مردم میرن شمال
ناشناس
۱۰:۴۵ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
ای واااااااااااااااای
ناشناس
۰۹:۰۷ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
تا قرنطینه دو هفته ای که دکتر نمکی پیشنهاد داد انجام نشه پیک پنجم حالا حالا ادامه داره
ناشناس
۱۰:۲۲ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
دقیقا وقتی اینها حرف وزیر بهداشت را گوش نمیدند همینه
نیکو
۱۰:۵۲ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
یکی از اقوام ما پرستاره, میگفت الان سرایت خانوادگی خیلی زیاده, هر خانواده ای که دور هم جمع شدن, همشون گرفتن, بنابراین تعطیلی نه تنها مشکل رو حل نمیکنه, بلکه باعث میشه تو خونه ها مردم بیشتر دور هم جمع بشن یا برن شهرستانهاشون و بیشتر کرونا پخش بشه