به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،به گزارش دبیرخانه استانی بیست و سومین جشنواره بین المللی قصهگویی با اتمام ارسال آثار و داوری قصههای ارسالی از نقاط مختلف استان آذربایجان شرقی، برترینهای این جشنواره برای حضور در رقابتهای منطقهای معرفی شد.
فراخوان این جشنواره فروردین ماه امسال منتشر و طی آن از علاقمندان خواسته شد که قصههای خود را در بخشها و موضوعات مختلف از طریق سایت جشنواره ارسال نمایند.
بیست و سومین جشنواره بینالمللی قصهگویی امسال به جهت شرایط کرونایی به صورت مجازی برگزار میشود.
بخش ملی، پادکست، قصههای ۹۰ ثانیهای و مقالات تخصصی بخشهای اصلی این جشنواره هستند.
مرحله استانی بیست و سومین جشنواره بین المللی قصهگویی در حالی به ایستگاه پایانی خود رسید که برگزیدگان و قصهگویان برتر استان آذربایجان شرقی به مرحله منطقهای معرفی تا پس از رقابت با قصهگویان شمال غرب کشور در مرحله نهایی جشنواره که آذرماه امسال برگزار خواهد شد حاضر شوند.
پیش از این و به منظور توانمندسازی علاقمندان به قصهگویی و با هدف توسعه و ترویج فرهنگ قصهگویی بیش از ۲۸ عنوان کارگاه و نشست تخصصی با حضور اساتید صاحب نام کشور به صورت مجازی برگزار شد.
بر اساس اعلام دبیرخانه استانی بیست و سومین جشنواره بین المللی قصهگویی مجموعاً ۲۰۶ عنوان قصه در بخشهای ملی، بین المللی و پادکست و قصههای ۹۰ ثانیهای در سایت این جشنواره برگزاری شد که پس از انتخاب اولیه و داوری آثار برگزیدگان به شرح زیر معرفی شدند. گفتنی است نفرات اول هر بخش به مرحله منطقهای راه یافته اند.
مراسم اختتامیه این جشنواره و تجلیل از برگزیدگان روز چهارشنبه ۲۰ مرداد ماه امسال به صورت مجازی برگزار شد.
در بخش ملی:
مادر بزرگها و پدربزرگها، هیئت داوران، قصه گویی را حائز شرایط رتبه اول و دوم و سوم ندانسته و محمدعلی پزشکی با قصه «گربهها و خروسها» و فرج فرشی بخشایش با قصه «کوراوغلی و نگار خانم» را شایسته تقدیر اعلام میکنند:
زنان و مردان، لیلا شعبانی با قصه «بنگ بنگ بنگ» از هشترود نفر اول، سیمین محمدعلی پور با قصه «دوست باغچه من» از تبریز نفر دوم، مهدیه اسماعیل نژاد با قصه «این سیب چند سال دارد؟» از تبریز نفر سوم و سمیه مولوی با «قصه نبات» از تبریز و مهدیه فداکار با قصه «ننه فاطی نین ایپی (کلاف ننه فاطمه)» از تبریز شایسته تقدیر شد.
دختران و پسران، محدثه پاکرو با قصه «تولدی دیگر» از تبریز نفر اول، ریحانه آدینه با قصه «مثل همه، اما مثل هیچ کس» از تبریز نفر دوم، نیما کامرانی حسنلو با قصه «مرغ طوفان» از آذرشهر نفر سوم، عسل حقی با قصه «به دنبال بخت» از تبریز و هلیا ارفعی با قصه «جلسه در جا کفشی» از آذرشهر شایسته تقدیر شدند.
در بخش آیینی سنتی:
زنان و مردان، یاشار اسکندری ناجی با قصه «نقل پیکار صفین» از تبریز شایسته تقدیر شد.
دختران و پسران، حسین صفری با قصه «عاشیق علسگرین گنجه سفری» از تبریز شایسته تقدیر شد.
انتهای پیام/ک