به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، حسین فضلی، قائم مقام سازمان جهاد کشاورزی استان همدان بیان کرد: جوجههای ایمن دوره مرغداریها باید در اوخر تیرماه و اوایل مرداد به بازار عرضه میشدند که این کاهش جوجه ریزی مرغداریها در کشور باعث شد تا میزان گوشت مرغ گرم روزانه در استان به ۶۰ تا ۷۰ تن در روز برسد.
قائم مقام سازمان جهاد کشاورزی استان همدان بیان کرد: کمبود گوشت مرغ در بازار استان را با هماهنگی سازمان صمت از طریق توزیع گوشت مرغ منجمدتامین کردیم.
او گوشت مرغ مورد نیاز مصرف مردم استان را ۱۱۰ تا ۱۲۰ تن در روز عنوان کرد و گفت: در تیرماه با توزیع ۳ هزار و ۵۷۰ تن گوشت گرم مرغ نیاز مردم به این ماده پروتئینی تامین شد.
انتهای پیام/ا