به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه، جعفر وحدت سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با بیان اینکه لوبیا از ویتامین ها، مواد معدنی و ارزش غذایی بالایی برخوردار است و به تقویت سیستم ایمنی کمک میکند، گفت: پیش بینی میشود از هر هکتار از اراضی زیر کشت این محصول، افزون بر ۲ تن انواع لوبیا برداشت شود.
وحدت با بیان اینکه از سال گذشته کشت مکانیزه این محصول نیز در سطح استان آغاز شده است، بیان کرد: بر اساس براوردهای انجام شده، در مجموع امسال بیش از ۳۱۰۰ تن انواع لوبیا از مزارع استان برداشت میشود که با توجه به تنش آبی و خشکسالی و تغییر شرایط اقلیمی امسال، امکان کاهش عملکرد تولید محصول در استان وجود دارد.
وی ادامه داد: لوبیا سفید، لوبیا قرمز و چیتی از جمله ارقام لوبیاهای کشت شده در سطح استان هستند.
وحدت خاطر نشان کرد: این محصول به صورت بهاره، از اوایل اردیبهشت ماه کشت آن شروع شده و از نیمه مرداد ماه نیز برداشت آن آغاز میشود.
سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان شهرستانهای اشنویه، پیرانشهر، نقده، ارومیه را از عمده شهرستانهای زیر کشت این محصول عنوان کرد.
انتهای پیام/