سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ابتلای روزانه بیش از ۱۰۰ هزار نفر به کرونا در آمریکا

ابتلای روزانه به ویروس کرونا در آمریکا از مرز ۱۰۰ هزار نفر عبور کرده و به سطح بی سابقه زمان اوج بیماری در این کشور در زمستان رسیده است.

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از آسوشیتدپرس، ابتلای روزانه به کووید ۱۹ در آمریکا از مرز ۱۰۰ هزار نفر عبور کرد و به سطحی رسید که از زمان اوج بیماری در زمستان بی سابقه بود.

در یک ماه گذشته تعداد افرادی که در آمریکا به بیماری کرونا مبتلا و بیمارانی که بر اثر ابتلا به این بیماری بستری می‌شوند، به شدت افزایش یافته است که نتیجه شیوع سویه بسیار مسری دلتاست.

این کشور در اواخر ژوئن به طور متوسط ​​روزانه حدود ۱۱ هزار مورد جدید ابتلا به کرونا را گزارش می‌کرد. اکنون این رقم ۱۰۷ هزار و ۱۴۳ مورد است.

ویروس کرونا خیلی سریع در بین افرادی که واکسن تزریق نکرده اند، گسترش پیدا می‌کند. در فلوریدا، لوئیزیانا و می‌سی سی بیمارستان‌ها با هجوم بیماران مواجهند.

تعداد متوسط روزانه ابتلا به کرونا نخستین بار در آمریکا در ماه نوامبر از مرز ۱۰۰ هزار نفر عبور کرد و در اوایل ژانویه به اوج خود یعنی ۲۵۰ هزار نفر رسید.

از سوی دیگر، در پی افزایش مهاجرت به تگزاس آمریکا، شهردار شهر لاردو وضعیت فاجعه بار اعلام کرد. پیت ساینز، شهردار لاردو در تگزاس می‌گوید مشکلات در این شهر به سبب نزدیکی به دره ریو گرانده و عدم ارسال کمک‌ها از سوی دولت فدرال تشدید می‌شود.

بر اساس این گزارش، از روز یکشنبه، بیش از ۲۸۰ مهاجر در پناهگاه‌هایی در شهر لاردو اسکان داده شده اند. دست کم ۷۵ تن از آن‌ها به کووید مبتلا هستند. این رقم نشان می‌دهد ۲۵ درصد از این افراد اکنون به کرونا مبتلا هستند.

ویروس کرونا در دسامبر ۲۰۱۹، برای اولین بار در شهر ووهان در استان هوبی چین مشاهده شد؛ تا اوایل سال ۲۰۲۰، تقریبا اکثر کشور‌های جهان با موارد ابتلا به کرونادر کشور خود مواجه شدند و در نهایت در ۱۱ مارس سال ۲۰۲۰، سازمان بهداشت جهانی، همه گیر بودن این بیماری را تائید کرد. در ابتدا ادعا شد که این بیماری در آزمایشگاه ساخته شده است، اما بعدا سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد، این بیماری منشا حیوانی دارد و ژنوم آن کاملا طبیعی است.

اگر چه ویروس کرونا برای نخستین بار اواخر سال ۲۰۱۹ برای نخستین بار در شهر ووهان مشاهده شد، چین از آن پس، به لطف قرنطینه ها، نرم افزار‌های موبایل برای دنبال کردن جابجایی‌های یک فرد و قرنطینه‌های اجباری هنگام ورود به این کشور به میزان زیادی همه گیری را مهار کرده بود. زندگی از بهار ۲۰۲۰ در این کشور تقریبا به حالت عادی بازگشته و این کشور از ماه آوریل سال گذشته تنها دو مورد مرگ را گزارش کرده است.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.