سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیر عامل آبفای خوزستان:

پایان تنش آبی در ۲۰۰ روستای خوزستان/ صنایع خوزستان تمایلی به استفاده از آب پساب فاضلاب ندارند

محمدرضا کرمی نژاد گفت: تنش آبی در ۲۰۰ روستا از ۷۰۲ روستای استان که درگیر بحران آب بودند به طور کامل برطرف شده است.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، محمدرضا کرمی نژاد، مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان گفت: با رفع مشکل تنش آبی ۲۰۰ روستا، در حال حاضر ۵۰۲ روستای خوزستان با مشکلاتی در بخش سیستم آبرسانی و یا بحران آب مواجه هستند که البته تمامی این روستا‌ها تنش آبی ندارند و تعداد زیادی از آن‌ها به دلیل فرسوده بودن سامانه آبرسانی و یا نواقصی که در شبکه آبرسانی آن‌ها وجود دارد با مشکلاتی در بخش آب مواجه هستند.

او  کشت برنج را یکی از عوامل مهم در ایجاد تنش آبی در خوزستان بوده عنوان کرد و افزود: به دلیل وجود چند رودخانه در خوزستان صرفه جویی آب در این استان به خوبی رعایت نمی‌شود.

کرمی نژاد با بیان اینکه دستگاه‌های مختلف ۱۰۶ دستگاه تانکر آبرسان به آبفای خوزستان اهدا کردند تا امر آبرسانی بهتری انجام شود، اظهار داشت: در شرایط بحران آبی در استان، تامین آب ۱۰۰ هزار راس گاومیش و ۲۵۰ هزار راس دام سبک با مشکلاتی مواجه شد که با همکاری مردم و دستگاه‌های مختلف آب مورد نیاز دامداران تامین شد.

مدیرعامل آبفای خوزستان با بیان اینکه برخی روستا‌ها در شمال خوزستان در زمینه آبرسانی دچار مشکلاتی هستند و کاهش سطح آب چاه‌ها در اندیکا و خشک شدن چاه‌ها در دهدز باعث شد اهالی در برداشت آب با مشکل مواجه شوند، ادامه داد:برنامه خوبی طراحی شده است تا از دریاچه سد کارون ۳ خط انتقال آبی به این مناطق اجرا شود تا این روستا‌ها برای همیشه آب پایدار داشته باشند که برای اجرای این طرح نیاز به تامین یک هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال اعتبار است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه  ۹۰ میلیون مترمکعب فاضلاب با قابلیت بازچرخانی در خوزستان تولید می‌شود که امکان تصفیه و برداشت آب آن وجود دارد، تصریح کرد: اما از این ظرفیت در استان استفاده نمی‌شود و امکاناتی برای این سیستم ایجاد نشده است.

کرمی نژاد بیان داشت: آب پساب فاضلاب برای مصارف صنعتی و کشاورزی قابل استفاده است، اما صنایع استان تمایلی به استفاده از این روش ندارند و از رودخانه‌ها آب برداشت می‌کنند و در حال حاضر اغلب استان‌های کشور از این قابلیت استفاده می‌کنند که کمک شایانی در صرفه جویی مصرب آب آشامیدنی دارد.

کاهش آورد سد کرخه موجب کاهش خروجی این سد و بروز تنش آبی برای روستا‌های پایین دست شد که با افزایش رهاسازی آب از این سد و رفع نواقص در سامانه آبرسانی مشکل تنش آبی در مناطقی از استان خوزستان در حال برطرف شدن است.

انتهای پیام/ی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۳:۴۱ ۱۴ مرداد ۱۴۰۰
اول آب میرساندید تا شاهد درگیری و آشوب و هزینه برای نظام و کشور نمیشدیم
ناشناس
۱۴:۳۰ ۱۴ مرداد ۱۴۰۰
از کجا آب برسانند وقتی بارندگی نشده و دارند الان آب ذخیره شده برای ماههای بعد را مصرف می کنند و منتظر معجزه و باران هستند؟ جالب اینکه آب آزاد شده از سد کرحه 90 درصدش هرگز به هورالعظیم نمی رسد و بقیه تماما صرف برنجکاری می شود. 250 هزار هکتار برنجگاری خوزستان به تنهای 3.5 میلیارد مترمکعب معادل 2.5 برابر کل صنایع ایران آب مصرف می کند. هم برنج مصرف آب بالایی دارد و هم دمای هوای 50 درچه بیشتر آب را تبخیر می کند.
ناشناس
۱۲:۵۷ ۱۴ مرداد ۱۴۰۰
زنده باد هر که گامی هرچه کوچک برداشت
امروز روز جهاداکبر و تکریتی ها درون مرزها
بختیاری
۱۲:۲۲ ۱۴ مرداد ۱۴۰۰
حق ما مردم بختیاری داشتن حوزه مبدا و منشا و سرچشمه است.
ناشناس
۱۲:۱۸ ۱۴ مرداد ۱۴۰۰
در کشوری بیابانی و نیمه بیابانی کشت برنج اشتباه بزرگی است ،کارون و زاینده رود دو رود مهم چهارمحال بختیاریند که مدیریتشان باید به دست همین استان مبدا و منشا و سرچشمه باشد و استان چهارمحال بختیاری استان ما قرن‌هاست تشنه عدالت است.
ناشناس
۱۴:۲۵ ۱۴ مرداد ۱۴۰۰
ترکیه هم با همین اسدلال که آب سر چشمه مال ما است آب عراق و سوریه را قطع کرد و افغانستان هم با همین استدلال آب هیرمند را قطع کرد. خیر. آب سرمایه ملی است و ارث پدری شما نیست.
ناشناس
۰۸:۴۴ ۱۴ مرداد ۱۴۰۰
دولت مردمی لطفا کاری کنید برای جنوب و مناطق محروم
که دیگه
دست اویزی برای ساخت برنامه برای کانالهای معاند و کانالهای عربی نشود
تمام مناطق محروم و جنوب را مثل کیش کنید .ایشالله
پیمان اشراقی
۰۷:۲۹ ۱۴ مرداد ۱۴۰۰
سلام ،

استفاده از پس آب از نظر شرعی و بهداشتی مانعی ندارد و
موارد مورد استفاده تعیین شده است .
ناشناس
۰۷:۲۰ ۱۴ مرداد ۱۴۰۰
تا اینجا خدا را شکر۲۰۰روستا که شما قبلاً قبول نداشتید بحران آب دارند به گفته شما مشکلشون حل شد حالا یه سوال اگه خوزستانی ها اعتراض نمی کردن شما قبول داشتید این روستاها بحران آب دارند
محمد
۰۸:۲۵ ۱۴ مرداد ۱۴۰۰
این حرفت یعنی مجوز دادن به اغتشاش به علت مشکلاتی که دولت اصلاح طلبی که با رای شما سرکار آمده بود از خودش بجا گذاشته و این عین ناجوانمردی است
ناشناس
۰۸:۴۵ ۱۴ مرداد ۱۴۰۰
درست میگویید
دولت روحانی اصلا گوش شنوا نداشت
اصلا مشکلات را نمیدید
یا خودش را به صم و بکم و عامی زده بود
ناشناس
۱۲:۵۹ ۱۴ مرداد ۱۴۰۰
نکرد ! و نمیدانیم آیا
نمیخواست , نمیدانست یا نمیتوانست
و یا ترکیبی از همه موارد