سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

المپیک ۲۰۲۰؛

پایان کار شاگردان بنا در توکیو با یک مدال طلا و یک برنز/ مدال‌هایی که می‌توانست بیشتر باشد

تیم ایران با کسب یک مدال طلا و یک مدال برنز به کار خود در رقابت‌های کشتی فرنگی بازی‌های المپیک توکیو پایان داد.

به گزارش خبرنگار کشتی و رزمی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، تیم ایران در رقابت‌های کشتی فرنگی بازی‌های المپیک توکیو، با یک مدال طلای محمدرضا گرایی در وزن ۶۷ کیلوگرم و یک مدال برنز محمدهادی ساروی در وزن ۹۷ کیلوگرم و دو عنوان پنجمی محمدعلی گرایی و امین میرزازاده در اوزان ۷۷ و ۱۳۰ کیلوگرم به کار خود در المپیک ۲۰۲۰ توکیو پایان داد. این عناوین در حالی برای شاگردان محمد بنا رقم خورد که ما شایستگی کسب مدال‌های بیشتر و البته خوشرنگ تری را داشتیم، اما شاید کمی بد شانسی و یا در برخی مواقع ضعف فنی باعث شد با همین ۲ مدال توکیو را به مقصد تهران ترک کنیم.

بنابراین گزارش نتایج کشتی گیران کشورمان و رده بندی انفرادی این مسابقات به شرح زیر است:

در وزن ۶۰ کیلوگرم علیرضا نجاتی در دور نخست مقابل آرمن ملکیان از ارمنستان با نتیجه ۵ بر ۵ مغلوب شد و با توجه به شکست این کشتی گیر در دیدار بعدی، نجاتی از دو رقابت‌ها کنار رفت.

در وزن ۶۷ کیلوگرم محمدرضا گرایی پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم با نتیجه ۸ بر صفر  جولین هورتا از کلمبیا را از پیش رو برداشت. وی در دور سوم و در یک کشتی بسیار نزدیک با نتیجه ۵ بر ۵ از سد فرانک استابلر قهرمان جهان از آلمان گذشت و راهی مرحله نیمه نهایی شد. وی در این مرحله با نتیجه ۶ بر ۱ راماز زوئیدزه از گرجستان را مغلوب کرد و به دیدار فینال راه یافت. گرایی در دیدار فینال با نتیجه ۹ بر ۱ پرویز نصیب اف از اوکراین را از پیش رو برداشت و با اقتدار و شایستگی به مدال طلای المپیک دست یافت.

در وزن ۷۷ کیلوگرم محمدعلی گرایی در دور نخست با نتیجه ۷ بر ۳ یوسوانیس پنا فلورس از کوبا را مغلوب کرد. وی در دور بعد و در مرحله یک چهارم نهایی در یک کشتی زیبا با نتیجه ۵ بر ۵ از سد بوزو استارسویچ از کرواسی گذشت و راهی مرحله نیمه نهاییی شد. گرایی در این مرحله در یک کشتی نزدیک و با نتیجه ۶ بر ۵ مغلوب تاماس لورینچ قهرمان جهان و دارنده مدال نقره المپیک از مجارستان شد و به دیدار رده بندی رفت. وی در این دیدار با نتیجه ۱۳ بر ۳ مغلوب شوهی یابیکو از ژاپن شد و به عنوان پنجم رسید.

در وزن ۹۷ کیلوگرم محمدهادی ساروی در دور اول به مصاف آدم بودجملین از الجزایر با نتیجه ۹ بر صفر به پیروزی رسید. وی در دور بعد و در مرحله یک چهارم نهایی با نتیجه ۶ بر صفر کریل میلوف از بلغارستان را شکست داد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. وی در این مرحله مقابل آرتور الکسانیان قهرمان جهان و المپیک از ارمنستان با نتیجه ۴ بر ۱ مغلوب شد و به دیدار رده بندی رفت. وی در این دیدار مقابل آروی ساوولاینن از فنلاند در یک کشتی زیبا با نتیجه ۹ بر ۲ به پیروزی رسید و به مدال برنز دست یافت.

در وزن ۱۳۰ کیلوگرم امین میرزازاده در دور اول با نتیجه ۶ بر صفر مین سئوک کیم از کره جنوبی را مغلوب کرد وی در دور بعد مقابل میهاین لوپز دارنده ۳ مدال طلای المپیک و چندین مدال طلای جهان از کوبا با نتیجه ۸ بر صفر مغلوب شد و با توجه به حضور این کشتی گیر در دیدار فینال، میرزازاده به گروه بازنده‌ها رفت. وی در این گروه مقابل آلین الکسیوس سیوراریو از رومانی با نتیجه ۵ بر ۱ به پیروزی دست یافت و به دیدار رده بندی رفت. میرزازاده در این دیدار با نتیجه ۷ بر ۲ مقابل رضا کایالپ دارنده مدال طلای جهان و نقره المپیک از ترکیه مغلوب و پنجم شد.

رده بندی انفرادی این دو وزن به شرح زیر است:

۶۰ کیلوگرم: ۱- لوئیز اورتا سانچز (کوبا) ۲- کنیچیرو فومیتا (ژاپن) ۳- سرگئی امیلین (روسیه) و والیهان سایلیکه (چین) ۵- لنور تمیروف (اوکراین) و ویکتور سیوبانو (مولداوی) ... ۱۰- علیرضا نجاتی (ایران)

۶۷ کیلوگرم: ۱- محمدرضا گرایی (ایران) ۲- پرویز نصیب اف (اوکراین) ۳- محمد ابراهیم السید (مصر) و فرانک استابلر (آلمان) ۵- آرتم سورکوف (روسیه) و راماز زوئیدزه (گرجستان)

۷۷ کیلوگرم: ۱- تاماس لورینچ (مجارستان) ۲- آکژول محموداف (قرقیزستان) ۳- شوهی یابیکو (ژاپن) و رفیق حسین اف (آذربایجان) ۵- محمدعلی گرایی (ایران) و کاراپت چالیان (ارمنستان)

۸۷ کیلوگرم: ۱-  ژان بلنیوک (اوکراین) ۲- ویکتور لورینچ (مجارستان) ۳- دنیس کودلا (آلمان) و زورابی داتوناشویلی (صربستان) ۵- محمد متوالی (مصر)  و ایوان هوکلک (کرواسی)

۹۷ کیلوگرم: ۱- موسی اولویف (روسیه) ۲- آرتور الکسانیان (ارمنستان) ۳- محمدهادی ساروی (ایران) و تادیوز میچالیک (لهستان) ۵- آروی ساوولاینن (فنلاند) و الکس زوکه (مجارستان)

۱۳۰ کیلوگرم: ۱- میهاین لوپز (کوبا) ۲- یاکوبی کاجایا (گرجستان) ۳- رضا کایالپ (ترکیه) و سرگئی سمینوف (روسیه) ۵- امین میرزازاده (ایران) و یاسمانی آکوستا فرناندز (شیلی)


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۰:۱۳ ۱۴ مرداد ۱۴۰۰
ما قدردان زحمتای کشتی گیران و مربیانشان هستیم. یه خورده داوری های هم به نفع ما نبود در کل ما زا عملکرد آقای بنا خیلی راضی هستیم. انشاالله همیشه سلامت باشن و ایران ما رو به افتخارات بیشتری برسونن.
ناشناس
۱۰:۱۳ ۱۴ مرداد ۱۴۰۰
ما قدردان زحمتای کشتی گیران و مربیانشان هستیم. یه خورده داوری های هم به نفع ما نبود در کل ما زا عملکرد آقای بنا خیلی راضی هستیم. انشاالله همیشه سلامت باشن و ایران ما رو به افتخارات بیشتری برسونن.
ناشناس
۱۰:۱۳ ۱۴ مرداد ۱۴۰۰
ما قدردان زحمتای کشتی گیران و مربیانشان هستیم. یه خورده داوری های هم به نفع ما نبود در کل ما زا عملکرد آقای بنا خیلی راضی هستیم. انشاالله همیشه سلامت باشن و ایران ما رو به افتخارات بیشتری برسونن.
ناشناس
۰۰:۴۷ ۱۴ مرداد ۱۴۰۰
همگی ممنون چه سرپرستان چه کشتی گیران
همینکه آنجایید در دل ما جا دارید و دعای ما راهم دارید
مسعود
۲۲:۱۶ ۱۳ مرداد ۱۴۰۰
سلام کدام مربی ورزشی در طول تاریخ باندازه استاد محمد بنا برای کشور مدال های مختلفی آورده است بی مهری دیده ولی کم نگذاشته است . بهتر است بجای زیاده خواهی قدر زحمتکشان رابدانیم
ناشناس
۲۱:۳۶ ۱۳ مرداد ۱۴۰۰
سلام به آقای بنا وورزشکارانش ممنون دستتان درد نکند با سپاس فراوان از همگی