سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

حقیقت در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان:

کشاورزان هشدارهای هواشناسی را جدی بگیرند؛ شالیکاران از برداشت برنج در روزهای آتی اجتناب کنند

مدیر کل پایش هواشناسی کشاورزی گفت: با توجه به شرایط جوی در استان های شمالی، شالیکاران از برداشت برنج در ۲ روز آینده اجتناب کنند.

مسعود حقیقت مدیر کل پایش هواشناسی کشاورزی در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، از رگبار باران و رعد و برق در برخی نقاط خبر داد و گفت: طی ۲ روز آینده در ساعات بعدازظهر و اوایل شب در برخی مناطق استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، زنجان، اردبیل، کردستان، کرمانشاه، همدان، لرستان، قزوین، جنوب غرب اصفهان، نیمه غربی یزد، شمال سمنان، اصفهان، گیلان، مازندران، غرب گلستان، جنوب غرب کرمان، شمال شرق فارس، شرق کهگیلویه و بویر احمد و چهار محال و بختیاری رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید موقت پیش بینی کردیم.

او افزود: روز جمعه در برخی مناطق شمال غرب، ارتفاعات زاگرس مرکزی و ارتفاعات البرز در استان‌های مازندران، البرز و تهران رگبار و رعد و برق انتظار می‌رود.

حقیقت از استمرار رگبار و رعد و برق در روز شنبه در استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و اردبیل خبر داد‌.

مدیر کل پایش هواشناسی کشاورزی با اشاره به اینکه از یکشنبه تا پایان هفته آینده در اکثر مناطق کشور جو آرام و آسمان صاف و آفتابی است، بیان کرد: در مناطق شرق کشور همچون خراسان جنوبی و زابل وزش باد شدید رخ می‌دهد.

او در توصیه‌ای به کشاورزان گفت: طی ۲ تا ۳ روز آینده شالیکاران مناطق شمالی به دلیل احتمال رگبار و رعد و برق اقدام به برداشت نکنند.

حقیقت ادامه داد: پرورش دهندگان میگو در مناطق جنوبی در ساعاتی که هوا گرم است، از غذا دهی به مزارع پرورش میگو اجتناب کنند.

این مقام مسئول در توصیه‌ای دیگر به کشاورزان بیان کرد: باغداران راستای زاگرس در باغات بادام و سیب پس از پایش کنه تارتن با نظر کارشناسان در ساعات خنک روز اقدام به سم پاشی کنند.

او درباره آخرین وضعیت بارش گفت: بنابر آخرین آمار مجموع بارش کشور از ابتدای سال زراعی تا روز گذشته ۱۴۱.۶ درصد، نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۸۵.۳ میلی متر و در دوره بلندمدت ۲۲۸.۵ میلی متر بوده است که این امر کاهش ۵۰.۴ درصدی نسبت به سال قبل و ۳۸.۱ درصدی نسبت به دوره نرمال در بلندمدت را نشان می‌دهد.

خشکسالی در اکثر نقاط کشور حاکم است

حقیقت با اشاره به اینکه خشکسالی در اکثر نقاط کشور حاکم است، بیان کرد: با توجه به شرایط اقلیمی و بارش، در نقاط مختلف کشور انواع و اقسام‌ خشکسالی از ضعیف تا متوسط و بسیار شدید وجود دارد.

مدیر کل پایش هواشناسی کشاورزی در پایان با اشاره به تاخیر در آغاز بارش‌های فصل پاییز تصریح کرد: مدل‌های اقلیمی نشان می‌دهد که بارش در نیمه نخست فصل پاییز با تاخیر آغاز می‌شود، همچنین برآوردها حاکی از آن است که پاییز کم بارشی پیش رو است.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.