سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چرخ و فلک شهر بوشهر راه افتاد/ افتتاح نهایی ۲۰ مهر

چرخ و فلک شهر بوشهر که شهردار این شهر آن را بزرگ‌ترین در کشور اعلام کرده است، راه‌اندازی شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، چرخ و فلک پر حرف و حدیث بوشهر چنان‌که چند روز پیش شهردار وعده داده بود، سرانجام دیشب (سه‌شنبه ۱۲ مرداد) در بوستان ساحلی شُغاب، راه‌اندازی شد. البته به گفته حسین صالحیان، بعد از یک دوره ۴۰ روزه و بارگذاری‌‎های متعدد، ۲۰ مهر به افتتاح نهایی خواهد رسید.

او در مراسمی که برای راه‌اندازی چرخ و فلک برگزار شده بود، گفت: این چرخ و فلک به ارتفاع ۷۲ متر و با ظرفیت حدود ۴۰۰ نفر، بزرگ‌‏ترین در ایران است.

شهردار بوشهر افزود: واقع شدن چرخ و فلک در ساحل خلیج فارس چشم اندازی بسیار زیبا برای استفاده کنندگان ایجاد می‌کند و استفاده از آن  به یکی از تفریحات بوشهری‏‌ها و حتی ایرانی‏‌ها تبدیل خواهد شد.

صالحیان با اشاره به اینکه این طرح را متخصصان داخلی اجرا کرده‌اند، عنوان کرد: ۸۰ درصد اعتبار آن را شهرداری و بقیه را سرمایه‌گذار تامین کرده است.

مشکلی درباره ایمنی چرخ و فلک بوشهر وجود ندارد

سرمایه‌گذار طرح چرخ و فلک بوشهر هم که معتقد است این، بزرگ‎ترین چرخ و فلک ساخته شده در آسیا و کشور تا به امروز است، گفت: در صورت استفاده خانوادگی هر کابین ظرفیت ۸ نفر و در صورت استفاده مجردی هر کابین ظرفیت پذیرش ۶ نفر دارد.

محمدمراد سلگی، وزن سازه این چرخ و فلک را ۶۴۰ تن اعلام کرد و افزود: ۷۵ هزار پیچ و مهره روی آن بسته شده و با هدف استانداردسازی آن ۱۸ جلسه کارگاهی و ۵۰ جلسه ستادی برگزار شده است.


بیشتر بخوانید


او ادامه داد: این چرخ و فلک تاکنون نیز بیش از ۵۰ دور چرخانده شده و مشکلی درباره ایمنی آن وجود ندارد اما با این حال باید با طی دوره‎‌های استانداردسازی، گواهی‏نامه های لازم را برای استفاده شهروندان دریافت کند.

سرمایه‌گذار طرح چرخ و فلک بوشهر عنوان کرد: برای این طرح ۱۶هزار ساعت روز کار انجام شده است و شاید اگر در تهران بود به دلیل شرایط آب و هوایی، در نهایت ۸ هزار روز کار صرف ساخت آن می‏‌شد.

سلگی با اشاره به اینکه این سازه می‌تواند به عنوان نمادی برای بوشهر مطرح شود، بیان کرد: پیش بینی شده است، مردم بتوانند ۵۰ سال از آن استفاده کنند.

انتهای پیام/ک

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.