به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، نزدیک بودن به پایتخت، ارتقاء سطوح پروازی، سیستمهای به روز ناوبری هوایی و دارا بودن بزرگترین باند پروازی به طول چهار کیلومتر، از جمله مزایایی است که پیام را تبدیل به قطب آموزش خلبانی و هوانوردی کشور کرده است.
هم اکنون پنج مرکز آموزش خلبانی در فرودگاه پیام فعالیت دارند و روزانه به طور میانگین بیش از ۸۰ پرواز آموزشی در فرودگاه بین المللی پیام انجام میشود.
همچنین در زمان حاضر بیش از ۲ هزار متقاضی و علاقهمند حوزه صنعت هوایی در مدارس فرودگاه بین المللی پیام مشغول به آموزش هستند.
کاپیتان شریفیان البرزی، مدیر عامل مرکز آموزش هوانوردی پارسیس گفت: علاوه بر داشتن شرایط جسمی و سلامت روانی هر دانشجو ملزم است که کلاسهای تئوری خلبانی از جمله هواشناسی، آیرودینامیک، ناوبری هوایی، مقررات وزن و تعادل، قابلیتهای پرواز، موتور سیستم، نحوه کار با کامپیوتر پرواز و نیز محاسبات نقشه خوانی و فیزیولوژی پرواز را فرا گیرد.
مدیر عامل مرکز آموزش هوانوردی پارسیس افزود: دورههای عملی نیز پس از گذراندن دورههای تئوری برگزار که در این دورهها متقاضیان ملزم به ۵۰ ساعت پرواز آموزشی به همراه استاد خلبان و نیز به صورت مستقل هستند که در پایان با گذراندن دورههای مختلف به صورت تئوری و عملی مدارکی از جمله گواهینامه شخصی، گواهینامه تجاری، اجازه پرواز کور و گواهینامه آموزش خلبانی میشوید.
شریفیان گفت: پارسیس از جمله مراکز آموزش خلبانی است که از سال ۸۹ فعالیت خود را آغاز و هم اکنون در این مرکز دورههای خلبانی، دیسپچری و مهمانداری برگزار میشود.
او با بیان این که گواهینامههای صادر شده از مرکز آموزش خلبانی پارسیس مستقر در فرودگاه بین المللی پیام است، افزود: ما زیر مجموعه سازمان هواپیمایی کشوری هستیم به همین منظور گواهینامههای صادره از این مرکز در کشور و خارج از کشور داری اعتبار هستند.
شریفیان در بخش دیگری از سخنان خود به جذب دانش آموختگان این مرکز آموزش خلبانی به ایرلاینها اشاره کرد و گفت: گفتبخش قابل توجهی از فارغ التحصیلان این مرکز آموزشی در بسیاری از ایرلاینهای داخلی و خارجی هم اکنون مشغول به فعالیت هستند.
مدیر عامل شرکت پارسیس با بیان این که یکی از فاکتورهای اصلی برای این شغل داشتن علاقه است افزود: همچنین افرادی که قصد وارد شدن برای آموزشهای خلبانی را دارند باید در ابتدا از فاکتورهایی مانند معاینه پزشکی را انجام و دورههای آموزش تردد در رمپ پروازی را نیز دیده باشند.
او با بیان این که دانشجویان باید ٨٢٥ ساعت در مجموع در کلاسهای مختلف تئوری و عملی حاضر شوند، گفت: با توجه به گرفتن مجوز ایرتاکسی و راه اندازی آن در آینده نزدیک بسیاری از این دانشجویان میتوانند جذب این طرح شوند.
انتهای پیام/ ر. ن