سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چگونه خلبان شویم؟ / صفر تا صد یک شغل محبوب

مدیر عامل مرکز آموزش هوانوردی پارسیس گفت: دوره‌های تخصصی هوانوردی به صورت کامل در فرودگاه بین المللی پیام با اعطاء گواهینامه خلبانی و طبق استاندارد‌های بین المللی در حال انجام است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، نزدیک بودن به پایتخت، ارتقاء سطوح پروازی، سیستم‌های به روز ناوبری هوایی و دارا بودن بزرگ‌ترین باند پروازی به طول چهار کیلومتر، از جمله مزایایی است که پیام را تبدیل به قطب آموزش خلبانی و هوانوردی کشور کرده است.

هم اکنون پنج مرکز آموزش خلبانی در فرودگاه پیام فعالیت دارند و روزانه به طور میانگین بیش از ۸۰ پرواز آموزشی در فرودگاه بین المللی پیام  انجام می‌شود.

همچنین در زمان حاضر بیش از ۲ هزار متقاضی و علاقه‌مند حوزه صنعت هوایی در مدارس  فرودگاه بین المللی پیام مشغول به آموزش هستند.

کاپیتان شریفیان البرزی، مدیر عامل مرکز آموزش هوانوردی پارسیس گفت: علاوه بر داشتن شرایط جسمی و سلامت روانی هر دانشجو ملزم است که کلاس‌های تئوری خلبانی از جمله هواشناسی، آیرودینامیک، ناوبری هوایی، مقررات وزن و تعادل، قابلیت‌های پرواز، موتور سیستم، نحوه کار با کامپیوتر پرواز و نیز محاسبات نقشه خوانی و فیزیولوژی پرواز را فرا گیرد.

 مدیر عامل مرکز آموزش هوانوردی پارسیس افزود: دوره‌های عملی نیز پس از گذراندن دوره‌های تئوری برگزار که در این دوره‌ها متقاضیان ملزم به ۵۰ ساعت پرواز آموزشی به همراه استاد خلبان و نیز به صورت مستقل هستند که در پایان با گذراندن دوره‌های مختلف به صورت تئوری و عملی مدارکی از جمله گواهینامه شخصی، گواهینامه تجاری، اجازه پرواز کور و گواهینامه آموزش خلبانی می‌شوید.

شریفیان گفت: پارسیس از جمله مراکز آموزش خلبانی است که از سال ۸۹ فعالیت خود را آغاز و هم اکنون در این مرکز دوره‌های خلبانی، دیسپچری و مهمانداری برگزار می‌شود.

او با بیان این که گواهینامه‌های صادر شده از مرکز آموزش خلبانی پارسیس مستقر در فرودگاه بین المللی پیام است، افزود: ما زیر مجموعه سازمان هواپیمایی کشوری هستیم به همین منظور گواهینامه‌های صادره از این مرکز در کشور و خارج از کشور داری اعتبار هستند.

شریفیان در بخش دیگری از سخنان خود به جذب دانش آموختگان این مرکز آموزش خلبانی به ایرلاین‌ها اشاره کرد و گفت: گفتبخش قابل توجهی از فارغ التحصیلان این مرکز آموزشی در بسیاری از ایرلاین‌های داخلی و خارجی هم اکنون مشغول به فعالیت هستند.

مدیر عامل شرکت پارسیس با بیان این که یکی از فاکتور‌های اصلی برای این شغل داشتن علاقه است افزود: همچنین افرادی که قصد وارد شدن برای آموزش‌های خلبانی را دارند باید در ابتدا از فاکتور‌هایی مانند معاینه پزشکی را انجام و دوره‌های آموزش تردد در رمپ پروازی را نیز دیده باشند.

او با بیان این که دانشجویان باید ٨٢٥ ساعت در مجموع در کلاس‌های مختلف تئوری و عملی حاضر شوند، گفت: با توجه به گرفتن مجوز ایرتاکسی و راه اندازی آن در آینده نزدیک بسیاری از این دانشجویان می‌توانند جذب این طرح شوند.

انتهای پیام/ ر. ن

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.