سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مسعود میرکاظمی رئیس سازمان برنامه و بودجه کیست؟

سیدمسعود میرکاظمی از سوی رئیس جمهور، به عنوان رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در دولت سیزدهم معرفی شد.

به گزارش خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، سیدمسعود میرکاظمی به عنوان رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در دولت سیزدهم، از سوی رئیس جمهور به مجلس شورای اسلامی معرفی شد.

آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور با صدور حکمی سید مسعود میرکاظمی را به سمت معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور منصوب کرد.

سید مسعود میرکاظمی، متولد ۱۳۳۹ تهران دارای مدرک تحصیلی دکتری مهندسی صنایع است و پیش از این مسئولیت هایی همچون وزیر نفت در دولت نهم و رئیس سازمان اپک(۲۰۱۱)، وزیر بازرگانی در دولت دهم، نماینده تهران در مجلس نهم و رئیس کمیسیون انرژی مجلس، عضو هیات امنای بنیاد بهره‌وری موقوفات آستان قدس رضوی، عضو و رئیس هیات مدیره سازمان اقتصادی رضوی، رئیس مرکز مطالعات بنیادی انقلاب اسلامی، رئیس دانشگاه شاهد، رئیس مرکز مطالعات لجستیک و مدیرعامل سازمان اتکا را برعهده داشته است.

 در سال ۱۳۵۹ به طور رسمی به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ملحق شد. میرکاظمی پس از انقلاب، در مقطع کارشناسی مهندسی صنایع در سال ۱۳۶۵ و کارشناسی ارشد مهندسی صنایع در سال ۱۳۶۸ از دانشگاه علم و صنعت ایران فارغ التحصیل شد. همچنین مدرک دکترای مهندسی صنایع را در سال ۱۳۷۵ از دانشگاه تربیت مدرس اخذ کرد.

میرکاظمی از سال ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۰ مدیرعامل فروشگاه اتکا متعلق به وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح، از سال ۱۳۸۰ تا ۱۳۸۴ مشاور وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح و از سال ۱۳۸۳ تا ۱۳۸۴ رئیس دانشگاه شاهد بود.

او سپس در سن ۴۵ سالگی، به مدت ۴ سال در دولت نهم وزیر بازرگانی و کمتر از ۲ سال در دولت دهم، وزیر نفت بود. سپس از سال ۱۳۹۱ به عنوان نماینده مردم تهران، ری و شمیرانات، واحد نهمین دوره از مجلس شورای اسلامی شد.

او در سال اول حضورش در مجلس شورای اسلامی، به عنوان رئیس کمیسیون انرژی انتخاب شد که در سال دوم نیز انتخاب او در این مسئولیت تکرار شد. سپس در سومین سال حضورش در مجلس نهم، به عضویت کمیسیون ویژه حمایت از تولید و نظارت بر اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی درآمد. او در این سال، عضو کمیسیون انرژی نیز بود.

وی برای دولت سیزدهم، در سال چهارم حضورش در مجلس نیز، مانند سال سوم، عضو کمیسیون ویژه حمایت از تولید و نظارت بر اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی و کمیسیون انرژی بود.

همچنین فرماندهی و مدیریت دفاع مقدس، تدریس در دانشگاه‌های امام حسین، علم و صنعت ایران و امام صادق، معاونت پژوهش و آموزش و همچنین قائم مقامی رئیس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه امام حسین (ع)، ریاست مرکز بررسی سیستم‌ها و افزایش بهره وری، مرکز مطالعات و پژوهش‌های لجستیکی، مرکز مطالعات بنیادی، همچنین دبیری علمی دومین و سومین کنفرانس ملی نگهداری و تعمیرات و اولین کنفرانس ملی لجستیک و زنجیره تامین، بخش دیگری از سوابق اوست.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور برای دولت سیزدهم، در سال ۱۳۷۹ به عنوان مدیر نمونه جشنواره شهید رجایی در وزارت دفاع برگزیده شد. او مؤسس انجمن تحقیق در عملیات و سردبیر فصلنامه‌های فرآد و مدیریت تحقیقات دفاعی است.

میرکاظمی مولف تعدادی زیادی مقاله در زمینه سازمان‌های چابک، ناب، نگرش‌های نوین لجستیکی، زنجیره‌های تامین، نگهداری و تعمیرات است و مدیریت پروژه‌های مختلف صنعتی و خدماتی در زمینه‌های صنعت، روغن، صنعت قند، پتروشیمی و ماشین‌آلات مجتمع مس سرچشمه و هواپیمایی را در سابقه دارد.

زمانی که میرکاظمی وزارت بازرگانی را در دست داشت، طرح استیضاح او به‌دلیل افزایش بی سابقه قیمت شکر و نبود آن در بازار کلید خورد، ولی هیچ وقت اجرایی نشد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۶:۳۶ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
دکل نفتی زمان کی گم شد!؟؟
ناشناس
۱۴:۲۸ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
خب حالا چه کنیم؟.....من لیسانس حقوق هستم بیکارم...زن میخوام ..ماشین ندارم حتی پیکان...این همه ثروت این مملکت چی میشه؟