به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ، مجید اسماعیلی معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی قزوین: امسال پیش بینی میشود ۳۳۰ هزار تن انگور از باغهای این محصول در استان برداشت شود.
اسماعیلی گفت: ۳۲ هزار هکتار باغ انگور در استان قزوین وجود دارد که ۲۵ هزار هکتار آن در شهرستان تاکستان است.
این مسئول یادآور شد: حدود ۷۰ درصد انگور برداشت شده از باغهای استان قزوین به کشمش تبدیل میشود و ۳۰ درصد باقی مانده نیز به تازه خوری اختصاص دارد و بخشی هم به شیره، آبغوره و سرکه تبدیل میشود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی یادآور شد: استان قزوین رتبه دوم تولید انگور و رتبه نخست تولید کشمش در کشور را داراست.
اسماعیلی ادامه داد: بیش از ۳۰ واحد فرآوری انگور و تولید کشمش در استان قزوین به فعالیت میپردازند که بیشتر تولیدات خود را صادر میکنند.
وی با بیان اینکه بخش زیادی از کشمش تولید شده در استان قزوین صادرات میشود، افزود: کشورهای حاشیه خلیج فارس، روسیه و اروپا بیشترین مقاصد صادراتی کشمش قزوین هستند.
اسماعیلی به صادرات بخش زیادی از کشمش قزوین از سایر گمرگات کشور و به نامهای مختلف و نداشتن یک برند مطرح اشاره کرد و گفت: تلاش میشود تا کشمش تاکستان در قالب یک برند معرفی و به کشورهای مختلف صادر شود.
انتهای پیام/