به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، مریم کاظمی کارشناس ترویج تغذیه با شیر مادر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به اینکه تغذیه انحصاری با شیر مادر در ایران ۵۲ و نیم درصد است، اما این درصد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ۶۵ درصد است گفت: باید این میزان را ارتقاء داده و به ۸۰ درصد برسانیم.
او با بیان اینکه هزار روزِ اول زندگی، از زمان اولین روز بارداری مادر تا پایان دو سالگی، زمان طلایی برای تضمین سلامت هر فرد در طول زندگی است افزود: تغذیه با شیر مادر یکی از راههای اصلی تضمین سلامتی فرد به حساب میآید.
کاظمی بر اهمیت برخورداری مادران از مرخصی با حقوق در دوران شیردهی تاکید کرد و گفت: بایددر این زمینه تسهیلات لازم و فضای کافی برای تغذیه با شیر مادر در اختیار مادران شاغل گذاشته شود، حقوق آنها در این دوران پایمال نشود، ساعتهای کاری شان انعطاف پذیر باشد.
او حق مرخصی زایمان و پرداخت حقوق والدین شاغل در بخشهای دولتی و غیر دولتی را در راستای ترویج تغذیه با شیر مادر تاثیرگذار دانست و افزود: مادر باید تا ۹ ماه مرخصی زایمان داشته باشد، اما متاسفانه در برخی بخشهای خصوصی مادران هنوز از این حق خود محرومند، امیدواریم سیاست گذاران بتوانند این قانون را در مجلس به تصویب برسانند تا تمام بانوان شاغل بتوانند از حقوق خود بهرهمند شوند.
انتهای پیام/ص